LJ MB SB

Pridružite se nam

V podjetju SAJKO TURIZEM iščemo nove sodelavce na sledečih področjih:


1. Zaposlimo prodajalca oz. svetovalca turističnih aranžmajev
v naši poslovalnici v Mariboru ali v Slov. Bistrici. Prednost pri zaposlitvi imajo kandidati z ustreznim predznanjem in izkušnjami v turistični branži in mlajši kandidati (lahko še tudi brez večjih izkušenj), ki jih delo v turistični agenciji veseli in so pripravljeni za pridobitev ustreznih znanj na delovnem mestu vložiti veliko truda.

2. K sodelovanju vabimo mlade in zagnane turistične vodnike (lahko tudi še brez večjih izkušenjih), ki bi jih terensko delo z ljudmi (skupinami turistov) zelo veselilo. Možno je usposabljanje in pridobivanje ustreznih vodniških izkušenj (s pomočjo naših izkušenih vodnikov in hospitacij) v naši turistični agenciji.

3. Iščemo zanesljivega zunanjega sodelavca za občasna dela (vožnja kombija za občasne prevoze glede na potrebe naše agencije, kurirsko delo, manjša vzdrževalna dela v naših poslovalnicah ...).
Delo je najbolj primerno za mlajše upokojence oziroma osebe, ki imajo fleksibilen delovni čas in ob svoji službi še dovolj prostega časa. Pogoj za delo je veljavno vozniško dovoljenje B kategorije in vsaj osnovno geografsko poznavanje Slovenije in bližnjih destinacij. Prednost imajo tisti, ki že imajo izkušnje z vožnjo kombija.


Če vas katero izmed navedenih del zanima, nas pišite na naš elektronski naslov (info@sajko-turizem.si) oz. nas lahko pokličete tudi na tel. številko 041 736 031.

Vabljeni, da postanete del naše ekipe!

SAJKO TURIZEM

Prijava