LJ MB SB

O NAS

Podjetje Sajko turizem, d.o.o. (turistična agencija Sajko), sodi med najpomembnejše slovenske organizatorje potovanj in počitnic. Individualne in skupinske programe izvajamo in organiziramo po celotni Evropi in vseh kontinentih sveta, tako za domače, kot tudi za tuje goste. Uspešno delujemo že od leta 1993, z ekipo zanesljivih sodelavcev, ki so pri nas zaposleni že vrsto let, pa našim strankam zagotavljamo profesionalen pristop, obširno znanje in bogate izkušnje na področju turizma.

Vsi naši organizirani programi so kvalitetni, skrbno pripravljeni in preverjeni, saj temeljijo na lastnih dolgoletnih izkušnjah, cene pa so glede na primerljivo vsebino zelo konkurenčne. Naša odlika je tudi oseben pristop in priprava programov po željah našim strank.

Ob organiziranih odhodih, pa je pri nas možno rezervirati tudi vse ostale turistične storitve za posameznike ali zaključene skupine: od hotelskih rezervacij, rezervacij letalskih vozovnic, organizacije prevoza, najema avtomobila, organizacije strokovnih ekskurzij, obisk sejmov, ipd.

Gotovo nismo brez napak, se pa resnično trudimo, da jih je čimmanj in da smo v tem kar počnemo vedno boljši. Ponosni smo, da je naše programe in našo kvaliteto doslej prepoznalo že res zavidljivo število potnikov, ki se iz leta v leto povečuje.

Vabljeni v našo družbo! Ekipa podjetja Sajko turizem!

Prijava