LJ MB SB

NAJDALJŠA NOČ V BUDVI

HOTEL MOSKVA****

EKSKLUZIVEN PROGRAM! Odličen hotel v centru Budve z bogato silvestrsko večerjo. Živa plesna glasba z lastnim ansamblom dva večera. Atraktivni ogledi.

BUDVA, SVETI ŠTEFAN, ULCINJ, ADA BOJANA, BAR, KOTOR, STON ...

ODHOD: 30. december 2022 | 4 dni | avtobus | šifra: NB1537

1. dan: petek, 30. december 2022
Odhod iz Slovenije (iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja, Ljubljane) v zgodnejših jutranjih urah. Potovanje predvidoma preko Novega mesta in Bele krajine. Prestop meje na Hrvaško in nato vožnja z vmesnimi postanki po avtocesti proti južni Dalmaciji. Prihod v dolino DELTE NERETVE, kjer sledi okusna malica v enem izmed lokalnih gostišč. Po okrepčilu nadaljevanje poti mimo Opuzena in preko novega Pelješkega mostu najprej na Pelješac mimo Stona in nato po jadranski magistrali na relaciji Slano–Dubrovnik–Cavtat. Kasnejši popoldanski prestop meje v Črno goro. Še vožnja ob obali na relaciji Igalo–Herceg Novi–Tivat in proti večeru prihod v BUDVO. Nastanitev v hotelu Moskva****, večerja in nočitev.

2. dan: sobota, 31. december 2022
Po zajtrku odhod na sprostitveni izlet vzdolž črnogorske obale. Vožnja mimo Bečićev in foto postanek v bližini znamenitega otočka SVETI ŠTEFAN. Nadaljevanje poti mimo Petrovca, Sutomora in Bara. Prihod v ULCINJ, eno najstarejših črnogorskih mest, ki je nekoč veljalo za mesto gusarjev. Krajši ogled glavnih znamenitosti (staro jedro z obzidjem in utrdbo, spomenik svobode, mošeja, Mala plaža ...) in nekaj prostega za kavico oz. manjše nakupe ob osrednji promenadi. Še krajši postanek ob Veliki plaži (najdaljši plaži v Črni gori), nato vožnja do otoka in znane plaže ADA BOJANA, ki leži ob meji z Albanijo na najjužnejši točki države. Kosilo v eni izmed tipičnih restavracij ob reki Bojani. Po okrepčilu popoldanski povratek nazaj ob obali do obmorskega mesta BAR. Postanek pri najstarejši oljki in krajša panoramska vožnja skozi mesto (pristanišče, mestno jedro, ...). Vrnitev v hotel v kasnejših popoldanskih urah, prosto za počitek in pripravo na najdaljšo noč. Ob 20. uri začetek silvestrovanja v hotelski restavraciji z bogato SILVESTRSKO VEČERJO in živo glasbo z ansamblom DANCE BAND. Polnočni šampanjec in zabava do zgodnjih ur. Nočitev v hotelu.

3. dan: nedelja, 1. januar 2023
Pozen zajtrk in kasnejši odhod z avtobusom iz hotela. Vožnja v KOTOR, mesto pod zaščito Unesca. Ogled srednjeveškega jedra: mestna vrata, urni stolp s sramotilnim stebrom, katedrala sv. Tripuna … Še krajše samostojno odkrivanje mesta, možnost vzpona na obzidje, čas za pozno kosilo ... Popoldanska vrnitev v BUDVO in peš ogled starega dela mesta z unikatno arhitekturo, ki ga še vedno obdaja mogočno mestno obzidje: mogočen zvon, osrednja mestna vrata, citadela, cerkve sv. Trojice, sv. Ivana, Marijina cerkev .... Prosto v centru mesta in vrnitev nazaj v hotel. Večerja in NOVOLETNI PLES z našim ansamblom, ki bo tudi ta večer skrbel za zabavo in obilo plesne glasbe.

4. dan: ponedeljek, 2. januar 2023
Zajtrk in slovo od hotela. Odhod z avtobusom iz Budve nazaj mimo Tivata in ob Boki Kotorski proti Hrvaški. Prestop meje in nadaljevanje poti mimo Dubrovnika do STONA. Krajši ogled in sprostitveni postanek v srednjeveškem mestecu. Nato vožnja preko novega mostu in doline reke Neretve do avtoceste. Potovanje z vmesnimi postanki nazaj proti Sloveniji, kamor bo prihod v poznih večernih urah.

HOTEL MOSKVA**** je moderen in luksuzno opremljen objekt, zgrajen z vrhunskimi materiali v neoklasičnem stilu. Ponudba hotela vključuje  recepcijo, restavracijo, lounge bar, fitnes, wellness s finsko savno in turško kopeljo, zunanji bazen ... Sobe standard (cca 25 m2) so opremljene s klimo, prho ali kadjo, wc-jem, sušilnikom za lase, telefonom, SAT TV-jem z ravnim zaslonom, sefom, Wi-Fi-jem (brezplačno) in večinoma z balkonom ali teraso. Hotel je od mestne plaže oddaljen cca 600 m, od starega mestnega jedra pa dobrih 800 m. Več o hotelu na spletni strani: www.hotelmoskva.me

CENA:  535 EUR pri najmanj 80 potnikih

CENA VKLJUČUJE: 3 x polpenzion v sobah 1/2 TWC v hotelu Moskva**** (vključena tudi strežena svečana silvestrska večerja z več hodi in polnočni šampanjec), turistična taksa, živa glasba dva večera z našim ansamblom, malica v dolini Neretve prvi dan,  kosilo v restavraciji ob reki Bojani drugega dne, vsi ogledi po programu, prevoz s turističnim visokopodnim avtobusom, slovensko vodenje in celotno organizacijo.

MOŽNO DOPLAČILO:
- za sobo 1/1 = 150 EUR,

MOŽNI POPUSTI na dodatnem ležišču:
- tretja oseba = -10%

- otrok do 12. leta (skupaj z 2 odraslima) = -25%,

Za pravo praznično vzdušje in kvalitetno raznovrstno plesno glasbo, bo oba večera skrbel slovenski ansambel DANCE BAND v dvo ali tročlanski zasedbi.

Pridržujemo si pravico izvedbe ogledov v spremenjenem zaporedju!


V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti.

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

 • animacijski program
 • fitness
 • odlično vodenje
 • hotel v središču mesta
 • organiziran prevoz
 • odlična restavracija
 • živa glasba
 • ples
 • bogat program
 • silvestrska večerja vključena
 • atraktivni izleti
Določite termin
Število oseb

Žal v sistemu za željeni termin ni več razpoložljivih sob.

Lahko pa preverimo, če je možno v izbranem objektu dobiti dodatne kapacitete.

V kolikor želite, da to storimo, vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec.

V najkrajšem možnem času, vas bomo potem kontaktirali v tej zvezi.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava