LJ MB SB

NOVOLETNA AZURNA OBALA

4-DNEVNO POTOVANJE in MINI KRIŽARJENJE

Edinstvena atraktivna kombinacija potovanja z avtobusom in ladjo! Vključena bogata silvestrska večerja na ladji, vključeni ogledi Monaca, Cannesa, Antibesa in Nice ...

29. december 2023 | 4 dni | avtobus, ladja, Šifra: NA1394

1. dan: petek, 29.12.2023:
Odhod iz Maribora predvidoma ob 5. uri. Pobiranje potnikov preko Slov. Bistrice, Celja in Ljubljane. Prestop meje na Fernetičih in vožnja po Italiji mimo Benetk, Verone in Brescie z vmesnimi postanki. Zgodnji popoldanski postanek v mestu CREMONA, ki je svetovno znano po izdelovanju glasbil. Krajši ogled starega jedra (katedrala, zvonik, krstilnica, mestna hiša ... možnost obiska muzeja violin). Nadaljevanje vožnje mimo Piacenze in Genove v pristanišče SAVONA in vkrcanje na moderno ladjo – trajekt MEGA PASCAL LOTA. Nastanitev v kabinah, možnost večerje v self-service restavraciji. Nočitev na ladji v kabinah in plovba proti Azurni obali.

2. dan: sobota, 30.12.2023:
Zajtrk na ladji in jutranji pristanek v pristanišču v NICI. Izkrcanje in celodnevni avtobusni ogled nekaterih največjih znamenitosti AZURNE OBALE. Najprej vzpon na obalno panoramsko cesto in obisk ene izmed znanih parfumerij v vasici EZE. Nato prihod v kneževino MONACO, sprehod mimo oceanografskega muzeja, katedrale v kateri je pokopana tudi monaška princesa Grace Kelly, palače Grimaldijevih in sestop do marine. Še peš v Monte Carlo do znane igralnice ... Prosto za kosilo in manjše nakupe. Popoldanska vrnitev v NICO do osrednjega trga Massena s promenado in parkom. Peš ogled starega jedra: opera, mestna hiša, katedrala, cvetlična tržnica ...  Še nekaj prostega časa oz. možnost vzpona na grad. Vrnitev v pristanišče na ladjo, ki bo zasidrana v pristanišču. Strežena večerja v osrednji restavraciji. Zabava na ladji in nočitev.

3. dan: nedelja, 31.12.2023:
Zajtrk na ladji. Sledi še en atraktiven avtobusni izlet ob AZURNI OBALI. Odhod iz Nice po znameniti Angleški promenadi in najprej vožnja v CANNES - mondeno letoviško mesto, tudi prizorišče znanih filmskih festivalov. Sprehod po osrednji promenadi (Boulevard Croisette) do festivalne palače in marine. Krajši prosti čas, nato nadaljevanje poti z avtobusom do mesta ANTIBES. Sprehod skozi atraktivno srednjeveško mestno jedro za krajši ogled glavnih znamenitosti: mestno obzidje, mestna hiša, tržnica,   katedrala, grad v katerem je danes Picassov muzej ... Prosto za kosilo in samostojne oglede. V kasnejših popoldanskih urah povratek na ladjo, ki bo tudi ta večer zasidrana v pristanišču. Priprava na najdaljšo noč. Predvidoma ob 20.30 zbor v osrednji restavraciji na ladji in začetek bogate SILVESTRSKE VEČERJE ob plesni glasbi ladijskega ansambla. Skupaj bomo nazdravili novemu letu 2024 in se zabavali do zgodnjih ur.   

4. dan: ponedeljek, 1.1.2024:
Nekoliko kasnejši zajtrk na ladji (po želji še možnost zadnjega samostojnega peš izhoda v mesto). Izplutje ladje predvidoma ob 11.00 uri. Plovba nazaj proti Italiji, možnost kosila v self-service restavraciji na ladji. Pristanek v pristanišču Savona okoli 15.30 ure. Izkrcanje in avtobusni povratek po avtocesti proti domu. Vožnja z vmesnimi postanki na relaciji Genova–Piacenza–Brescia–Benetke. Prihod nazaj v Slovenijo v poznih nočnih urah.

NA VOLJO ZADNJE ZUNANJE KABINE!

CENA:   665 EUR pri najmanj 45 potnikih
                  699 EUR pri najmanj 35 potnikih

CENA VKLJUČUJE: 3 nočitve z zajtrkom v notranjih kabinah 1/2 TWC Holiday na ladji, 1 x strežena menujska večerja v restavraciji na ladji, 1 x gala silvestrska večerja; vključena 1 steklenica vina in vode na 4 osebe in 1 kozarec polnočne penine), živo glasbo in animacijo na ladji, plovba na relaciji Savona–Nica–Savona, vse oglede po programu, prevoz s turističnim avtobusom, cestnine in parkirnine, slovensko vodenje, celotno organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA:
- za zunanjo kabino 1/2 = 70 EUR/osebo,
- za notranjo kabino 1/1 = 150 EUR/osebo,
- za zunanjo kabino 1/1  = 250 EUR/osebo,
- 3. oz. 4. odrasla oseba v kabini plača fiksno ceno 550 EUR/osebo, za vse tipe kabin.
- otroci do 14. leta (če so 3. oziroma 4. oseba v kabini) plačajo fiksno ceno v višini 495 EUR, ne glede na izbran tip kabine.

MEGA PASCAL LOTA je moderna ladja–trajekt, dolga 177 m, ki lahko sprejme okoli 2300 potnikov. Tem so na voljo bar, kafeterija, self service restavracija, osrednja restavracija, trgovina, igralnica za otroke, konferenčna soba, diskoteka, recepcija … Nastanitev je možna v notranjih kabinah (tip Holiday) in zunanjih kabinah (tip Cruise). Velikost kabin je cca. 12 m2. Vse kabine so opremljene s tušem in straniščem. 3. in 4. ležišče sta nad osnovnima ležiščema. Te so na voljo proti doplačilu in ob potrditvi ladjarja. Tudi avtobus se vkrca na ladjo; izleti se tako izvajajo z našim prevozom. 

OPOMBE:
- pridržujemo si pravico do izvedbe ogledov v spremenjenem zaporedju.
- ladjar si pridržuje pravico do zamenjave ladje-trajekta z drugo ladjo primerljive kvalitete.

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih! Veljajo splošni pogoji TA Sajko in ladjarja.

  • odlično vodenje
  • živa glasba
  • ples
  • bogat program
  • krožno potovanje
  • silvestrska večerja vključena
  • atraktivni izleti
  • čudovita mesta
Določite termin

Število oseb

KABINA 1/2 NOTRANJA

TRAJANJE: 4 dni (3 nočitev)

PREVOZ: Avtobus-ladja

29. dec. 2023 - 1. jan. 2024

OSEBE: 2 x

OTROCI: 0 x

STORITEV: POTOVANJE

CENA NA OSEBO: 665,00 €
SKUPNA CENA: 1.330,00 €

KABINA 1/2 ZUNANJA

TRAJANJE: 4 dni (3 nočitev)

PREVOZ: Avtobus-ladja

29. dec. 2023 - 1. jan. 2024

OSEBE: 2 x

OTROCI: 0 x

STORITEV: POTOVANJE

CENA NA OSEBO: 735,00 €
SKUPNA CENA: 1.470,00 €

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava