LJ MB SB

SILVESTROVANJE V BEOGRADU

3 - DNEVNI PROGRAM

Cenovno zelo privlačen program z ogledom vseh glavnih znamenitosti srbske prestolnice. Silvestrovanja na prostem ali v tipični restavraciji na boemski Skadarliji.

ODHOD: 30. december 2022 | 3 dni | avtobus

1. dan, petek, 30.12.2022:
Odhod iz Slovenije v jutranjih urah. Potovanje mimo Zagreba in Slavonskega Broda z vmesnimi postanki. Prestop meje z Srbijo in zgodaj popoldne prihod v BEOGRAD. Krožni ogled znamenitosti: pravoslavna cerkev sv. Save, cerkev sv. Marka, mestna skupščina, nekdanji »zvezni parlament«, Trg republike, Trg Nikole Pašića… Sledi peš ogled starega mestnega jedra; Trg republike, Narodni muzej, Narodno gledališče, Študentski trg, Kalemegdan, Saborna cerkev, »konak« kneginje Ljubice, »kafana ? (kod pitanja)«... Namestitev v hotelu Srbija***. Možnost večerje (doplačilo) in nočitev.

2. dan, sobota, 31.12.2022:
Zajtrk. Vožnja na Dedinje. Po želji obisk »Hiše cvetja« z grobnico maršala Tita in ogled etnografskega muzeja, ki hrani »titova« darila (doplačilo). Od tu nadaljujemo pot mimo slovite Marakane, Cecine hiše, Tv Pink na AVALO. Zapeljali se bomo mimo spomenika ruskim letalcem, si ogledali Mestrovičev spomenik neznanemu vojaku ter telekumunikacijski stolp: vzpon na stolp po želji. Povratek v hotel. Prosto, čas za počitek in pripravo na najdaljšo noč. Ob dogovorjeni uri odhod na silvestrovanje v eno izmed restavracij na Skadarliji (doplačilo) ali pa pričakovanje Novega leta v središču Beograda na prostem. Srečno 2023!

3. dan, nedelja, 01.01.2023: 
Kasnejši zajtrk. Še nekaj prostega časa za samostojno odkrivanje mesta, nakup spominka, sprehod po Knezmihajlovi ulici… V zgodnejših popoldanskih urah slovo od srbske prestolnice in vožnja nazaj  proti domu. Prihod v Slovenijo v kasnejših večernih urah.

HOTEL SRBIJA*** je eden večjih beograjskih hotelov s cca 300 sobami in nudi idealno namestitev tako za poslovne potnike, kakor tudi za turiste. Nahaja se na jugovzhodnem delu mesta in je cca. 5 km oddaljen od mestnega jedra. Sobe so opremljene s TV-jem, telefonom,  wi-fi dostopom, mini barom, sušilcem za lase ... V hotelu imajo veliko panoramsko restavracijo na 17. nadstropju, bar in več konferenčnih dvoran.   

CENA:   215 EUR pri najmanj 40 potnikih
                239 EUR pri najmanj 30 potnikih

AKCIJSKA CENA  = 190 EUR/osebo
(zaradi odpovedi so preostala prosta mesta na voljo po posebni znižani ceni)

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, 2 x nočitev z zajtrkom v hotelu Srbija*** v 1/2 sobah TWC, ogled mesta z lokalnim vodnikom, izlet na Avalo, vse oglede po programu, lokalno vodenje (kjer je obvezno), cestnine in pristojbine, slovensko vodenje in organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA:
- za sobo 1/1 = 40 EUR, 
- za silvestrovanje v tipični restavraciji na Skadarliji = cca 110 EUR (ob prijavi),  
- za večerjo z glasbo na splavu 1. dan = cca 30 EUR (vodniku na poti),
- za vstopnino v Hišo cvetja = cca 400 RSD (na licu mesta),
- za vzpon na Avalski stolp = cca 300 RSD (na licu mesta).

Za avtobusni prevoz na silvestrovanje v center mesta in nazaj bo poskrbljeno.

V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti. 

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih! 

  • odlično vodenje
  • organiziran prevoz
  • v mestu
  • kulturno središče
  • bogata zgodovina
  • Jugoslovanska dediščina
  • Balkan
Določite termin
Število oseb

Žal v sistemu za željeni termin ni več razpoložljivih sob.

Lahko pa preverimo, če je možno v izbranem objektu dobiti dodatne kapacitete.

V kolikor želite, da to storimo, vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec.

V najkrajšem možnem času, vas bomo potem kontaktirali v tej zvezi.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava