LJ MB SB

PREDBOŽIČNI SALZBURG

ENODNEVNI IZLET

Obiščite Mozartovo mesto v božično-novoletni preobleki! 

10. december 2022 | 1 dan | avtobus | Šifra: PBS164

TRASA 1: Odhod iz Slov. Bistrice (pri Sparu ob avtocesti) ob 4.30. Pobiranje potnikov: ob 5.00 v Mariboru (pred TC City). Vožnja preko Šentilja, mimo Gradca, Schladminga in Radstadta.
TRASA 2: Odhod iz Celja (dvorana Zlatorog) ob 5. uri. Pobiranje potnikov: ob 6.15 v Ljubljani (parkirišče Dolgi most). Vožnja skozi predor Karavanke, mimo Beljaka, skozi Visoke ture.

Okoli 10. ure prihod v SALZBURG. Krajša vožnja do središča in ogled glavnih znamenitosti: Mozartov spomenik, Kapiteljski trg, nekdanja rezidenca Salzburških nadškofov, obisk znamenite stolnice, sprehod mimo Rotovža preko reke Salzach, mimo Mozarteuma do vrtov dvorca Mirabell. Vrnitev v staro jedro, v ulico Getreidegasse, po želji obisk rojstne hiše skladatelja W. A. Mozarta. Prosto za kosilo in obisk božično-novoletnega sejma. Možnost vzpona s tirno gondolo na grad Hohensalzburg, od koder je lep razgled na mesto in njegovo okolico (ali pa izlet v rudnik soli Hallein). Ob dogovorjeni uri sledi odhod iz Salzburga proti Sloveniji. Prihod domov v poznih večernih urah.

CENA:     58 EUR iz Celja, Slov. Bistrice, Maribora,
                50 EUR iz Ljubljane

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, cestnine, parkirnine in dajatve, vse oglede po programu, slovensko vodenje in organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA:
- ogled Mozartove rojst. hiše = 10 EUR, 

- vzpon s tirno železnico na grad = 8 EUR (z vsemi vstopninani 11 EUR), 
- rudnik soli v Halleinu (prevoz, vstopnica) = cca. 20 EUR (pri min. 20 osebah).

POPUSTI: 25% za otroka do 12 let (z dvema odraslima osebama).

POMEMBNO:
- cene veljajo pri udeležbi najmanj 35 potnikov na avtobusu. V primeru manjšega števila udeležencev znaša doplačilo za izvedbo 8 EUR/osebo (plačilo na prijavnem mestu ali vodniku na avtobusu na dan odhoda).
V kolikor bo prijavljenih manj kot 25 oseb, si agencija pridržuje pravico izlet odpovedati v zakonskem roku.
- glede na število prijavljenih potnikov iz posameznih krajev je možna prerazporeditev voznega reda iz Celja preko Maribora oz. iz Maribora in Slov. Bistrice preko Ljubljane in Gorenjske, o čemer bodo potniki v tem primeru pravočasno obveščeni. Cene ostanejo nespremenjene.   

Prijavnine ni! Program velja kot končno obvestilo.
Dežurna številka na dan odhoda je 02 80 51 807.

V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti. 

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

Določite termin
Število oseb

BUS

TRAJANJE: 1 dan

PREVOZ: lastni prevoz

10. dec. 2022 - 10. dec. 2022

OSEBE: 1 x

OTROCI: 0 x

STORITEV: IZLET

Price: 58 Discount: 0 Surcharge: 0 Promotion: 0
SKUPNA CENA: 58,00 €

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava