LJ MB SB

ČOKOLADNICA BERRYSHKA in NOVO MESTO

ADVENT NA DOLENJSKEM

Obisk znane čokoladnice Berryhska z vključeno degustacijo čokolade, žganja in likerja, ogled Novega mesta in obisk prazničnih stojnic.

10. december 2022 | 1 dan | avtobus | šifra: AND1536

Program: Odhod iz Maribora (pred TC City) ob 08.00. Pobiranje potnikov: ob 08.30 v Slov. Bistrici (pri Sparu ob avtocesti), ob 09.00 v Celju (dvorana Zlatorog) in ob cca. 10.00 v Ljubljani (Dolgi most). Vožnja proti Dolenjski in skozi slikovito Suho krajino. Postanek ob renesančnem gradu v Žužemberku, na katerem so nekoč gospodovali grofje Auerspergi. Čas za osvežitev ali napitek v bližnjem gostišču. Nadaljevanje poti preko Soteske in Dolenjskih Toplic do vasice Obrh, kjer boste obiskali destilarno in čokoladnico Berryshka. Voden ogled. Odkrivali boste skrivnosti priprave vrhunskih žganih pijač in likerjev ter okušali ročno izdelane čokolade prefinjenih in elegantnih oblik. Možnost nakupa. Zgodaj popoldne prihod v dolenjsko prestolnico NOVO MESTO. Krajši ogled mesta: Glavni trg z Rotovžem, Kettejev vodnjak, Frančiškanska cerkev in samostan, Jakčev dom … Vzpon do kapiteljske cerkve sv. Miklavža. Možnost vzpona na razgledno ploščad zvonika na višino 24 m in občudovanja čudovitih pogledov na vse štiri strani Novega mesta: na Trško goro, na Gorjance s Trdinovim vrhom, na mestno jedro ter na Marof (doplačilo). Nato predajanje predprazničnemu vzdušju v praznično razsvetljenem mestu. Čas za okrepčilo in manjše nakupe na stojnicah ter sprehod po okrašenih ulicah v starem mestnem jedru. Okoli 18. ure (oz. po dogovoru) slovo od prijaznih dolenjcev in povratek proti Ljubljani in Štajerski. Prihod domov v večernih urah. 

CENA:      44 EUR iz Maribora, Slov. Bistrice in Celja
                  39 EUR iz Ljubljane

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, oglede po programu, cestnine, vodenje in organizacijo.
Vključen: voden ogled čokoladnice Berryshka, degustacija 1 žganja in 1 likerja ter čokoladnih izdelkov. 

Možno doplačilo:
za vzpon na razgledno ploščad zvonika kapiteljske cerkve = 3,00 EUR(na licu mesta).

POPUST: za otroka do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama).

Ni stroška prijavnine! Program velja kot končno obvestilo.
Dežurna telefonska številka v času odhoda: 02 80 51 807.  

POMEMBNO: cene veljajo pri udeležbi najmanj 35 potnikov na avtobusu. v primeru manjšega števila udeležencev znaša doplačilo za izvedbo 6 eur/osebo (plačilo na prijavnem mestu ali vodniku na avtobusu na dan odhoda). V kolikor bo prijavljenih manj kot 25 oseb, si agencija pridržuje pravico izlet odpovedati v zakonskem roku. 

V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti. 

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!  

Določite termin
Število oseb

Žal v sistemu za željeni termin ni več razpoložljivih sob.

Lahko pa preverimo, če je možno v izbranem objektu dobiti dodatne kapacitete.

V kolikor želite, da to storimo, vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec.

V najkrajšem možnem času, vas bomo potem kontaktirali v tej zvezi.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava