LJ MB SB

VESELO MARTINOVANJE NA DOLENJSKEM

ENODNEVNI IZLET

Voden ogled muzeja Lojzeta Slaka, ogled Novega mesta, obisk priznanega vinogradnika in pokušnja vin, martinovo kosilo na turistični kmetiji PR' MARTINOVIH - KRHIN, harmonikaš.

ODHOD: 12. november 2022 | 1 dan | avtobus | šifra: VMD609

Odhod v jutranjih urah iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja, Domžal in Ljubljane. Vožnja v smeri Dolenjske. Na poti postanek za jutranjo kavo in osvežitev. Potepanje po Dolenjski pričnete z ogledom muzeja Lojzeta Slaka v Mirni Peči. Voden ogled sodobnega interaktivnega muzeja s stalno razstavo o Lojzetu Slaku, kjer prisluhnete njegovim uspešnicam, si ogledate notranjost frajtonarice ter paviljon Čebelji svet.

Nadaljevanje poti v dolenjsko prestolnico NOVO MESTO. Kratek peš ogled: Glavni trg z Rotovžem, Kettejev vodnjak, Frančiškanska cerkev in samostan, Jakčev dom … Vzpon do kapiteljske cerkve sv. Miklavža. Možnost vzpona na razgledno ploščad zvonika na višino 24 m in občudovanja čudovitih pogledov na vse štiri strani Novega mesta: na Trško goro, na Gorjance s Trdinovim vrhom, na mestno jedro ter na Marof (doplačilo). Nekaj prostega časa za samostojno odkrivanje mesta.

Sledi obisk priznanega vinogradnika na Trški gori ali v okolici. Pokušnja cvička in drugih vin. Nadaljevanje prijetnega druženja ob dobri hrani na turistični kmetiji PR' MARTINOVIH - KRHIN v bližini Šentjerneja. Postreženo bo z martinovim kosilom. Za dobro vzdušje bo poskrbel harmonikaš. Proti večeru slovo od prijaznih gostiteljev in odhod proti domu.

CENA:  79 EUR iz Maribora, Sl. Bistrice in Celja,
              71 EUR iz Ljubljane.

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, cestnine, vse oglede po programu, degustacijo vin, martinovo kosilo, harmonikaša, vodenje in organizacijo.
Vključena vstopnina: za muzej Lojzeta Slaka.

Možno doplačilo: za vzpon na razgledno ploščad zvonika kapiteljske cerkve = 3,00 EUR(na licu mesta).

POMEMBNO: cene veljajo pri udeležbi najmanj 35 potnikov na avtobusu. V primeru manjšega števila udeležencev znaša doplačilo za izvedbo 7 EUR/osebo (plačilo na prijavnem mestu ali vodniku na avtobusu na dan odhoda). V kolikor bo prijavljenih manj kot 25 oseb, si agencija pridržuje pravico izlet odpovedati v zakonskem roku.

V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti.

Končno obvestilo z urami odhoda boste prejeli najkasneje 3 dni pred odhodom na vaš e-mail. Ni stroška prijavnine!

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

  • organiziran prevoz
  • bogat program
  • čudovita mesta
  • vinogradništvo
Določite termin
Število oseb

Žal v sistemu za željeni termin ni več razpoložljivih sob.

Lahko pa preverimo, če je možno v izbranem objektu dobiti dodatne kapacitete.

V kolikor želite, da to storimo, vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec.

V najkrajšem možnem času, vas bomo potem kontaktirali v tej zvezi.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava