LJ MB SB

MARTINOVANJE V MEĐIMURJU - RAZGLEDNI STOLP in VINSKA CESTA

ENODNEVNI IZLET

Ogled Varaždina, spoznavanje vinske ceste Štrigova, razgledni stolp Štrigova, obisk priznanega vinogradnika, ogled kleti in pokušnja vin 🥂. martinovo kosilo 🍗, živa glasba 🪗 🎸😍

ODHOD: 5. november 2022 | 1 dan | avtobus 

Odhod v jutranjih urah iz Ljubljane, Domžal, Celja, Slov. Bistrice in Maribora. Vožnja v smeri Ptuja, mimo Borla in Zavrča na Hrvaško. Najprej obisk enega najlepše urejenih hrvaških mest VARAŽDIN, ki ga krasijo številni baročni kulturno-zgodovinski spomeniki: dvorec Stari grad, mestni muzej, knjižnica ... Kratek ogled in nekaj prostega  časa za raziskovanje mesta ali obisk katere izmed kavarn na osrednjem Trgu svobode in Tomislavovem trgu.

Nato nadaljevanje poti v osrčje Međimurja in na spoznavanje vinske ceste Štrigova. Ob vinski cesti pripravljajo čez leto številne z vinom povezane prireditve. Ena najprepoznavnejših je »urbanovo« v mesecu maju. Pot vas bo vodila med vinogradi, po slikovitih gričih na hrib Kalec, ki mu domačini pravijo Mađerkin breg, kjer se boste povzpeli na razgledni stolp ŠTRIGOVA.

Sledi obisk priznanega vinogradnika ob vinski cesti. Ogled kleti in pokušnja vin. Nadaljevanje prijetnega druženja ob dobri hrani v restavraciji POTRTI KOTAČ v Svetem Martinu na Muri. Postreženo bo z martinovim kosilom. Za dobro vzdušje bo poskrbel duo. Ob živi glasbi boste lahko tudi zaplesali. Slovo od prijaznih gostiteljev.  Povratek domov v kasnejših večernih urah.


CENA:   
73 EUR iz Maribora, Sl. Bistrice in Celja,
                80 EUR iz Ljubljane.

Cena vključuje: prevoz s turističnim avtobusom, vse oglede po programu, pokušnjo vin, martinovo kosilo, harmonikaša, cestnine in pristojbine, vodenje in organizacijo.
Vključena vstopnina: za razgledni stolp Štrigova

Pozor! Obisk razglednega stolpa zahteva cca.10 minut hoje.

POMEMBNO: cene veljajo pri udeležbi najmanj 35 potnikov na avtobusu. V primeru manjšega števila udeležencev znaša doplačilo za izvedbo 8 EUR/osebo (plačilo na prijavnem mestu ali vodniku na avtobusu na dan odhoda). V kolikor bo prijavljenih manj kot 25 oseb, si agencija pridržuje pravico izlet odpovedati v zakonskem roku.

V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti.

Končno obvestilo z urami odhoda boste prejeli najkasneje 3 dni pred odhodom na vaš e-mail.
Ni stroška prijavnine!

 Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

 

Določite termin
Število oseb

BUS

TRAJANJE: 1 dan

PREVOZ: lastni prevoz

5. nov. 2022 - 5. nov. 2022

OSEBE: 1 x

OTROCI: 0 x

STORITEV: IZLET

Price: 73 Discount: 0 Surcharge: 0 Promotion: 0
SKUPNA CENA: 73,00 €

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava