LJ MB SB

ZAKLJUČEK POLETJA S POSKOČNIMI

HOTEL EPARIO*** - VIKEND NA RABU

Tradicionalni zaključek poletja na otoku Rab! Zabava s priznanim slovenskim ansamblom Poskočni muzikanti!
Vključeni ogledi Crikvenice, mesta Rab in spominskega centra Nikole Tesla. DODATNE KAPACITETE!

23. september 2022 | 3 dni (2 nočitvi) | avtobus dodatne kapacitete

 1. dan: Odhod avtobusov iz Slovenije v jutranjih urah (pobiranje potnikov predvidoma v Mariboru, Slov. Bistrici, Celju in Ljubljani. Potovanje po avtocesti do Postojne, nato nadaljevanje poti po magistralni cesti na relaciji Pivka-Ilirska Bistrica. Prestop meje na Hrvaško pri Jelšanah, vožnja mimo Reke in opoldanski prihod v CRIKVENICO, znano letovišče in klimatsko zdravilišče. Postanek za krajši ogled in sprehod ob obalni promenadi, čas za kosilo. V zgodnejših popoldanskih urah vožnja po jadranski magistrali mimo Novega Vinodolskega in Senja do pristanišča v Stinici. Vkrcanje na trajekt in krajša plovba na otok RAB. Izkrcanje v Mišnjaku in vožnja na severno stran otoka v LOPAR. Nastanitev v hotelu Epario***, čas za krajši počitek, morebitno kopanje. Večerja v restavraciji. Po večerji pa zabava in ples s POSKOČNIMI MUZIKANTI v bližnjem hotelskem naselju Sun Marino Sunny Resort.
2. dan: Zajtrk. Sledi dopoldanski izlet v mesto RAB – prestolnico otoka. Peš ogled starega jedra, ki se nahaja na ozkem polotoku in ga obkroža staro obzidje. Značilno silhueto starega mestnega jedra predstavljajo štirje zvoniki, s katerimi Rab spominja na jadrnico s štirimi jarboli. Še nekaj prostega v mestu, nato vrnitev v hotel v Lopar. Prosto popoldne oziroma po želji (doplačilo) izlet na Goli otok. Večerja v restavraciji, nato pa spet zabava in ples z ansamblom POSKOČNI MUZIKANTI v hotelskem naselju Sun Marino Sunny Resort.
3. dan: Zajtrk. Dopoldanski odhod avtobusa iz Loparja do pristanišča Mišnjak in plovba s trajektom nazaj na kopno do Stinice. Vožnja po jadranski magistrali do Karlobaga, od tam pa po vijugasti cesti v notranjost proti GOSPIČU. Obisk rojstne hiše in spominskega centra Nikole Tesle v bližini mesta. Nato vožnja po avtocesti nazaj proti Sloveniji z vmesnimi postanki. Zaključek potovanja v Sloveniji v večernih urah.

Hotel EPARIO*** je priljubljen družinski hotel, ki se nahaja v Loparju, 200 m od »Rajske plaže«.
Ponudba hotela: prijetna recepcija, klimatizirana restavracija, otroška igralnica, taverna, cvetlični vrt.
Hrana, pijača: samopostrežni zajtrk, večerja s klasično strežbo
Sobe: tuš, wc, klima, sat-TV, telefon, sušilec za lase, trezor, balkon.

CENA: 199 EUR 

CENA VKLJUČUJE: 2 x polpenzion v hotelu Epario*** v 1/2 sobah TWC (samopostrežni zajtrk in klasična večerja), udeležbo na zabavi in obeh glasbenih večerih z ansamblom Poskočni muzikanti v hotelskem naselju San Marino Sunny Resort z vključeno pijačo do polnoči (lokalno vino, pivo, voda in sok), turistično takso, prevoz s turističnim visokopodnim avtobusom, prevoz s trajektom na relaciji Stinica–Mišnjak v obe smeri, vse oglede po programu, slovensko vodenje in celotno organizacijo.
Vključena vstopnina: za obisk rojstne hiše in spominskega centra Nikole Tesla

Vsak udeleženec prejme tudi reklamno majico!
Za izjemno vzdušje in obilico dobre glasbe bodo oba večera skrbeli člani ansambla POSKOČNI MUZIKANTI, za zanimive oglede čez dan pa izkušeni vodniki turistične agencije SAJKO!

MOŽNA DOPLAČILA
- za 1/1 sobo = 30 EUR/osebo (število enoposteljnih sob je omejeno, rezervacija proti potrditvi),
- za izlet na Goli otok (vključena vožnja z ladjo, ogled multivizije in krožna vožnja z vlakcem po otoku) = 30 EUR/osebo. Izlet je potrebno rezervirati vnaprej v agenciji.

POPUSTI v sobi z dvema odraslima:
- za otroke do 12. let = 25%,
- tretja odrasla oseba = 5%.

OPOMBE:
- za dodatne kapacitete smo se v hotelu Epario dogovorili zaradi velikega zanimanja (ker v hotelskem naselju San Marino ni več na voljo dodatnih sob),

- osrednja zabava z ansamblom Poskočni muzikanti, bo za udeležence vseh avtobusov oba večera potekala v hotelskem naselju San Marino Sunny Resort (ki je cca 800 m oz. cca 10 minut peš oddaljeno od hotela Epario).
- pridržujemo si pravico izvedbe programa tudi v drugačnem vrstnem redu, kot zapisano.

- odhod avtobusov iz Slovenije bo organiziran po več linijah (glede na število prijav za posamično odhodno mesto), o točni relaciji potovanja bodo potniki obveščeni pravočasno pred odhodom.

V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti.


Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

 

  • animacijski program
  • organiziran prevoz
  • živa glasba
  • vožnja s trajektom
  • atraktivni izleti
  • skupinski odhod
Določite termin
Število oseb

Žal v sistemu za željeni termin ni več razpoložljivih sob.

Lahko pa preverimo, če je možno v izbranem objektu dobiti dodatne kapacitete.

V kolikor želite, da to storimo, vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec.

V najkrajšem možnem času, vas bomo potem kontaktirali v tej zvezi.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava