LJ MB SB

POČITNICE NA SICILIJI-letalo-letalo

HOTEL DELLE PALME***

Odlične počitnice na obali vzhodne Sicilije v živahnem počitniškem letovišču Letojanni. Hotel blizu plaže, slovenski predstavnik na destinaciji, možnost različnih izletov po otoku (Etna, Taormina, Eolski otoki, Sirakuze ...).

ODHODI: 14., 21. in 28. julij 2023 | 8 dni (7 nočitev, polpenzion) | letalo 
 
PROGRAM: (letalo-letalo)
1. dan: Zbor potnikov na tržaškem letališču Ronchi ob 13.45 (možen organiziran transfer iz Maribora). Polet z nizkocenovno letalsko družbo Ryanair ob 15.50 proti letališču Catania na SICILIJI, kjer bo pristanek ob 17.35 uri. Sledi organiziran transfer z avtobusom do letoviškega mesteca LETOJANNI, nedaleč od znamenite Taormine. Nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.

2.–7. dan: Prosti dnevi za kopanje, slovenski predstavnik na lokaciji je bo na voljo za informacije in pomoč za različne aktivnosti. Možnost udeležbe na različnih izletih po otoku po dogovoru (vzpon v staro Taormino, vzpon na pobočje vulkana Etna do 1.900 m, izlet na Liparske otoke, izlet v Siracuso, možnost najema avtomobila za samostojno raziskovanje otoka ...) in čas za ostale aktivnosti. Bivanje v hotelu na osnovi polpenziona.

8. dan: Zajtrk v hotelu. Dopoldanski avtobusni transfer iz Letojannija na letališče v Catanio. Polet z letalom nizkocenovne letalske družbe Ryanair ob 13.40 s predvidenim pristankom na letališču Ronchi v Trstu ob 15.25. Zaključek letovanja (po želji še organiziran transfer nazaj v Slovenijo).
 
CENA: 
- odhod: 14.7.2023  = 739 EUR 
- odhod: 21.7.2023  = 739 EUR 
- odhod: 28.7.2023  = 779 EUR 

 
CENA VKLJUČUJE: 7 x polpenzion v sobah 1/2 TWC v hotelu Delle Palme*** v Letojanniju, turistično takso, povratni letalski polet z nizkocenovno družbo Ryanair na relaciji Trst–Catania-Trst, vse letališke takse (vključen 1 manjši kos ročne prtljage/osebo v dimenzijah 40x20x25cm + 1 kos velike prtljage do 20kg/sobo), organiziran transfer iz letališča Catania do hotela v Letojanniju in nazaj, slovenskega predstavnika-vodnika v kraju ves čas letovanja, celotno organizacijo.
 
MOŽNA DOPLAČILA:
- za sobo 1/1 = 150 EUR,
- za sobo s pogledom na morje = 70 EUR/sobo,
- za dodatne kos velike prtljage = cca 70 EUR (cena se spreminja),
- za povratni transfer iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja, Ljubljane do letališča Trst = 45 EUR/osebo,
- za bivanje v hotelu**** (cena po dogovoru v času rezervacije).
 
MOŽNI POPUSTI: 
- za otroke do 12 let na dodatnem ležišču (v sobi z 2 odraslima) = 20%, 
- tretja in četrta odrasla oseba v sobi na dodatnem ležišču = 10% (večje sobe proti potrditvi).
 
MOŽNI DODATNI IZLETI (z doplačilom):
- poldnevni izlet v staro Taormino,
- poldnevni izlet – vzpon na pobočje vulkana Etna do višine cca 1.900 m,
- poldnevni izlet v Siracuso, 
- celodnevni izlet na Liparske otoke,
Za izvedbo izletov z našim vodnikom in s slovenskim vodenjem je potrebnih najmanj 20 udeležencev. Podrobnosti izletov in okvirne cene bodo na voljo v naših poslovalnicah nekaj tednov pred odhodom, točne cene in informacije pa nato na licu mesta pri našem predstavniku. V primeru manjšega zanimanja, tudi možnost priključitve naših potnikov na izlete skupaj z ostalimi turisti.
 
POMEMBNO: 
- cene letalskih vozovnic se bližje odhodu lahko tudi zvišajo, posledično se lahko spremeni tudi cena programa. V izogib višji ceni toplo priporočamo hitro prijavo. V primeru zasedenosti ali previsoke cene letalskih vozovnic, lahko namesto poleta iz Trsta, ponudimo tudi polet iz Benetk ali drugega bližnjega letališča v Catanio, 
- ob prijavi je potrebno oddati kopijo svojega veljavnega osebnega dokumenta. 
 
HOTEL DELLE PALME*** je preprostejši hotel na odlični lokaciji, cca 80m oddaljen od obale v jedru letoviškega LETOJANNI-ja. Vse sobe so klimatizirane, s kopalnico (tuš ali kad, sušilnik za lase), sefom, mini-hladilnikom, telefonom, televizorjem in balkonom. Hotel ima restavracijo (samopostrežni zajtrki, večerje–izbor menujev; gostje si sami postrežejo priloge, sladice in sadje) bar in teraso za sončenje z manjšim bazenom na strehi hotela. Gostje lahko koristijo tudi (doplačilo v sezoni) ležalnike in senčnike na peščeni plaži, ki je od hotela oddaljena samo 100–150m.     
 
Za zahtevnejše goste lahko uredimo (proti ustreznemu doplačilu) tudi bivanje v katerem izmed boljših hotelov v istem kraju (npr. hotel Antares****, hotel Albatros**** ali pd.). 
 
V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti.  
 
Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!
Veljajo splošni pogoji TA Sajko in pogoji letalskega prevoznika!

 

 • v bližini plaže (cca. 100-500m)
 • otroški popusti
 • za pare
 • active
 • organiziran prevoz
 • slovenski spremljevalec
 • dobra lokacija
 • atraktivni izleti
 • bogata zgodovina
 • za mlade po srcu
 • polpenzion
Določite termin
Število oseb

Žal v sistemu za željeni termin ni več razpoložljivih sob.

Lahko pa preverimo, če je možno v izbranem objektu dobiti dodatne kapacitete.

V kolikor želite, da to storimo, vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec.

V najkrajšem možnem času, vas bomo potem kontaktirali v tej zvezi.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava