LJ MB SB

POČITNICE NA SICILIJI-letalo-letalo

HOTEL DELLE PALME***

LAST MINUTE CENA!. Odlične počitnice na obali vzhodne Sicilije v živahnem počitniškem letovišču Letojanni. Hotel blizu plaže, slovenski predstavnik na destinaciji, možnost različnih izletov po otoku (Etna, Palermo, Taormina, Eolski otoki ...

Počitnice v LETOJANNI-ju (SICILIJA)

ODHOD MOŽEN ŠE V TERMINU:

B-1: 23. julij 2022 | 8 dni (7 nočitev, polpenzion) | letalo - letalo

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PROGRAM B1: 23.–30.7.2022 (letalo-letalo)

1. dan: Zbor udeležencev na letališču Marco Polo v Benetkah (oz. po želji organiziran jutranji transfer iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja, Ljubljane in Postojne do letališča). Polet z nizkocenovno letalsko družbo Wizzair ob 13.20 in pristanek predvidoma ob 15.05 na letališču Catania na SICILIJI. Po pristanku sledi transfer do letoviškega mesteca LETOJANNI nedaleč od znamenite Taormine. Kasnejša popoldanska nastanitev in prosto za prvo kopanje. Večerja in nočitev v hotelu.

2.–7. dan: Prosti dnevi za kopanje, slovenski predstavnik na lokaciji je bo na voljo za informacije in pomoč za različne aktivnosti. Možnost udeležbe na različnih izletih po otoku po dogovoru (vzpon v staro Taormino, vzpon na pobočje vulkana Etna do 1.900 m, izlet na Liparske otoke, izlet v Palermo ...) in čas za ostale aktivnosti. Bivanje v hotelu na osnovi ponudbe polpenzionov.

8. dan:
Po zajtrku predvidoma še prost dan za kopanje in zadnje nakupe. Proti večeru organiziran transfer iz Letojannija na letališče v Catainii. Polet z letalom nizkocenovne letalske družbe Ryanair predvidoma ob 21.00, pristanek na letališču v Benetkah ob 22.45. Zaključek potovanja ali po želji še organiziran transfer nazaj v Slovenijo do Postojne, Ljubljane, Celja, Slov.Bistrice in Maribora, kamor bo prihod v poznih nočnih urah.

LAST MINUTE CENA: 699 EUR

CENA VKLJUČUJE: 7 x polpenzion v sobah 1/2 TWC v hotelu Delle Palme*** v Letojanniju, turistično takso, povratni letalski polet z nizkocenovnima družbama Wizzair in Ryanair na relaciji Benetke–Catania in Catania-Benetke, vse letališke takse (vključen 1 manjši kos ročne prtljage/osebo v omejenih dimenzijah + 1 kos velike prtljage do 20kg/sobo), organiziran avtobusni transfer iz letališča Catania do  do hotela v Letojanniju in nazaj, slovenskega predstavnika-vodnika v kraju ves čas letovanja, celotno organizacijo.

POMEMBNO: Razpoložljivost in cena letalskih vozovnic na liniji Catania–Benetke se lahko spremeni. V primeru zasedenosti ali previsoke cene letalskih vozovnic, lahko skupaj s transferjem v Slovenijo, ponudimo tudi povratni polet iz Catanie na katero drugo bližnje letališče.

MOŽNO DOPLAČILO: - za povratni transfer iz Slovenije (iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja, Ljubljane, Postojne) do letališča v Benetkah in nazaj do izhodišča v Sloveniji  = 70 EUR/osebo  (otroci do 6 let transferja ne plačajo, otroci 6-15 let imajo na transfer 50% popusta).

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MOŽNA DOPLAČILA:
- za sobo 1/1 = 140 EUR,
- za sobo s pogledom na morje = 70 EUR/sobo,
- za dodatne kos velike prtljage = cca 80 EUR (cena se spreminja).

MOŽNI POPUSTI: - za otroke do 12 let (z 2 odraslima) = 20%,
- tretja in četrta odrasla oseba v sobi = 10% (večje sobe proti potrditvi).

MOŽNI DODATNI IZLETI (z doplačilom):
- poldnevni izlet v staro Taormino,
- poldnevni izlet – vzpon na pobočje vulkana Etna do višine cca 1.900 m,
- celodnevni izlet na Liparske otoke,
- celodnevni izlet v Palermo.

Za izvedbo izletov z našim vodnikom in s slovenskim vodenjem je potrebnih najmanj 15 udeležencev. Podrobnosti izletov in cene bodo na voljo v naših poslovalnicah nekaj tednov pred odhodom in na licu mesta pri našem predstavniku.

Ogledi po dnevih se lahko še prerazporedijo.

HOTEL DELLE PALME*** je cca 80m oddaljen od obale v jedru letoviškega LETOJANNI-ja. Vse sobe so klimatizirane, s kopalnico (tuš ali kad, sušilnik za lase), sefom, mini-hladilnikom, telefonom, televizorjem in balkonom. Hotel ima restavracijo (samopostrežni zajtrki, večerje–izbor menujev; gostje si sami postrežejo priloge, sladice in sadje) bar in teraso za sončenje z manjšim bazenom na strehi hotela. Gostje lahko koristijo tudi (doplačilo v sezoni) ležalnike in senčnike na peščeni plaži, ki je od hotela oddaljena samo 100–150m.     


V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti.

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!
Veljajo splošni pogoji TA Sajko in pogoji letalskega prevoznika!

  • v bližini plaže (cca. 100-500m)
  • otroški popusti
  • za pare
  • organiziran prevoz
  • slovenski spremljevalec
  • Dobra lokacija
  • atraktivni izleti
  • za mlade po srcu
Določite termin
Število oseb

Žal v sistemu za željeni termin ni več razpoložljivih sob.

Lahko pa preverimo, če je možno v izbranem objektu dobiti dodatne kapacitete.

V kolikor želite, da to storimo, vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec.

V najkrajšem možnem času, vas bomo potem kontaktirali v tej zvezi.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava