LJ MB SB

HOTEL RIU DUNAMAR 5*

MEHIKA - PAKET AVIO + HOTEL

Ugodna ponudba za oddih v Mehiki z letom iz Zagreba

PAKETNA PONUDBA  LETALSKA KARTA + HOTEL

Hotel Riu Dunamar 5*  ima pogled prav na nebeško plažo Costa Mujeres v mestu Quintana Roo, približno 30 kilometrov od hotelskega območja Cancúna. Ta 24-urni All Inclusive hotel v Cancúnu - Costa Mujeres ima brezplačen WiFi v celotnem hotelu, široko gastronomsko ponudbo in najboljše storitve za nepozabne počitnice z RIU Hotels & Resorts. Več kot 700 sob hotela Riu Dunamar je odlično opremljenih z najboljšimi udobji, kot so klimatska naprava, mini bar in avtomati za pijačo. Poleg tega boste v  hotelu v Cancúnu - Costa Mujeres našli pet zunanjih bazenov z ležalniki in senčniki za sprostitev v toplem mehiškem podnebju. Če želite, se lahko odpravite na plažo in se ukvarjate z vodnimi športi, kot sta kajakaštvo in potapljanje na dah, ali pa se zabavate v hotelskem Splash Water World.

Trenutne časovnice letov (informativno - se lahko še spremenijo):
ZAG 14:35 CUN 22:25
CUN 

Cena na osebo od 1.614,00 EUR (ceno je potrebno sproti preverjati zaradi možne spremembe cene letalske karte in hotela)

V ceno je vključena povratna letalska karta iz Zagreba z vključeno oddano prtljago, 6x all inclusive v dvoposteljni sobi v hotelu Riu Dunamar 5*

Lahko se tudi preverijo leti iz drugih sosednjih letališč. Pri nas je tudi možno doplačati za transfer do letališča.


Vsi potniki morajo pred odhodom (izpolniti ga je možno šele 12 ur pred poletom) obvezno izpolniti spletni obrazec https://www.vuelaseguro.com/login, na podlagi katerega prejmete QR kodo, ki jo v digitalni ali tiskani obliki pokažete letališkemu osebju.

Pomembno: opisi objektov so povzeti iz spletnih strani/brošur/informacij s strani partnerjev, na dan 23.3.2022.

  • direktno na plaži
  • družini prijazno
  • bazen
  • ostale športne aktivnosti
  • udobno

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava