LJ MB SB

HOTEL & SPA S'ENTRADOR PLAYA 4*

MAJORKA - CALA RATJADA

Ponudba za sprostitev na Majorko z direktnim letom iz Graza

PAKETNA PONUDBA  LETALSKA KARTA + HOTEL + TRANSFER LETALIŠČE-HOTEL-LETALIŠČE

Namestitev je od plaže oddaljena 3 minute hoje. Hotel & Spa S’Entrador Playa se nahaja v bližini plaže Cala Agulla v kraju Cala Ratjada na Majorki. 
Obdan je z borovim gozdom in ima čudovit razgled na obalo in hribe.
Hotel ima zunanji bazen, teraso za sončenje in vrtove. Za otroke je na voljo igrišče. Na voljo so tudi teniška igrišča in fitnes. Sobe v hotelu S'Entrador Playa so svetle in udobne. Vse imajo balkon in satelitsko televizijo. Hotelski spa ima savno, turško kopel in turško kopel. Na voljo je notranji bazen z masažno kadjo. Na voljo so tudi masaže in drugi tretmaji. Hotel ima restavracijo in bar. Na voljo je tudi 24-urna recepcija s informacijskim pultom in menjalnico.

Možni termin:
26.6. ali 3.7., za ostale termine prosimo pošljite povpraševanje

Cena na osebo od 867 EUR (ceno je potrebno sproti preverjati zaradi možne spremembe cene letalske karte in hotela), popuste za otroke je potrebno posebej preveriti

V ceno je vključena povratna letalska karta iz Gradca z vključeno oddano prtljago, 7x polpenzion v dvoposteljni sobi, transfer letališče - hotel - letališče

 

Lahko se tudi preverijo leti iz drugih sosednjih letališč (Dunaj, Munich). Pri nas je tudi možno doplačati za transfer do letališča.

Pomembno: opisi objektov so povzeti iz spletnih strani/brošur/informacij s strani partnerjev, na dan 11.3.2022.

  • v bližini plaže (cca. 100-500m)
  • družini prijazno
  • bazen
  • udobno

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava