LJ MB SB

VINSKI VLAK PO VIPAVSKI DOLINI

ENODNEVNI IZLET

Atraktiven izlet z vlakom po stari železniški progi med vinogradi. Za ljubitelje dobre kapljice in dobre hrane! Krajši ogledi Dornberka, Ajdovščine in Nove Gorice.

22. oktober | 1 dan | avtobus | šifra: VVL1504

Odhod iz Maribora ob 9.00 zjutraj (TPC City). Pobiranje potnikov: ob 9.30 v Slov. Bistrici (Spar ob AC), ob 10.00 v Celju (dvorana Zlatorog) in ob cca. 11.00 v Ljubljani (parkirišče Dolgi most). Vožnja s postankom mimo Razdrtega po avtocesti do NOVE GORICE. Krajši ogled mesta in vožnja do železniške postaje. Ogled trga Europe z mozaikom. Vkrcanje na VINSKI VLAK. Sprejem s kozarcem penine in 5-urna vožnja po stari železniški progi med vinogradi s čudovitimi razgledi na Vipavsko dolino. Na vlaku boste spoznali lokalnega vinarja in okusili najboljše, kar ponuja Vipavska dolina. Postanek v DORNBERKU in sprehod do lokalnega vinarja. Degustacija 4 vzorcev lokalnih vin z okusno domačo hrano na domačiji. Nadaljevanje do AJDOVŠČINE, kjer sledi ogled starega mestnega jedra. Povratek v Novo Gorico ob 19.00 uri. Sledi odhod proti domu, kamor prispete v kasnejših večernih urah.

CENA:  107 EUR iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja
               99 EUR iz Ljubljane

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, cestnine, 5-urno vožnjo z vlakom iz Nove Gorice do Ajdovščine in nazaj, degustacijo vin z lokalnim vinarjem na vlaku (kozarec penine, 3 vzorci avtohtonih lokalnih vin s prigrizki), postanek v Dornberku (obisk lokalnega vinarja, degustacija 4 vzorcev lokalnih vin z okusno domačo hrano /hladna predjed in vipavska jota na domačiji), vse oglede po programu, vodenje in celotno organizacijo.

POMEMBNO: cene veljajo pri udeležbi najmanj 35 potnikov na avtobusu. V primeru manjšega števila udeležencev znaša doplačilo za izvedbo 6 EUR/osebo (plačilo na prijavnem mestu ali vodniku na avtobusu na dan odhoda). V kolikor bo prijavljenih manj kot 25 oseb, si agencija pridržuje pravico izlet odpovedati v zakonskem roku.

Ni stroška prijavnine! Program velja kot končno obvestilo.
Dežurna telefonska številka v času odhoda: 02 80 51 807.

V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti.

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

  • animacijski program
  • organiziran prevoz
  • slovenski spremljevalec
  • bogat program
  • z vlakom
  • vinogradništvo
Določite termin
Število oseb

BUS

TRAJANJE: 1 dan

PREVOZ: Avtobus

22. okt. 2022 - 22. okt. 2022

OSEBE: 1 x

OTROCI: 0 x

STORITEV: IZLET

Price: 107 Discount: 0 Surcharge: 0 Promotion: 0
SKUPNA CENA: 107,00 €

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava