LJ MB SB

VINSKI VLAK PO VIPAVSKI DOLINI

ENODNEVNI IZLET

Atraktiven izlet z vlakom po stari železniški progi med vinogradi. Za ljubitelje dobre kapljice in dobre hrane! Krajši ogledi Dornberka, Ajdovščine in Nove Gorice.

21. oktober 2023 | 1 dan | avtobus | šifra: VVL1504

Odhod iz Maribora ob 5.30 zjutraj (TPC City). Pobiranje potnikov: ob 6.00 v Slov. Bistrici (Spar ob AC), ob 6.30 v Celju (dvorana Zlatorog) in ob cca. 7.30 v Ljubljani (parkirišče Dolgi most). Vožnja mimo Razdrtega do NOVE GORICE. Vkrcanje na VINSKI VLAK in 5-urna vožnja po stari železniški progi iz časa Avstro-Ogrske med vinogradi s čudovitimi razgledi na Vipavsko dolino. Na vlaku boste spoznali lokalnega vinarja in okusili najboljše, kar ponuja Vipavska dolina. Postanek v DORNBERKU in sprehod do lokalnih vinarjev. Degustacija 6 vzorcev lokalnih vin z okusno domačo hrano na domačiji. Nadaljevanje do AJDOVŠČINE in ogled starega mestnega jedra. Vrnitev v Novo Gorico okoli 15. ure. Sledi še ogled Trga Evrope z mozaikom in krajši ogled mesta. Odhod proti domu.

CENA: 113 EUR iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja
              105 EUR iz Ljubljane

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, cestnine, 5-urno vožnjo z vlakom iz Nove Gorice do Ajdovščine in nazaj, degustacijo vin s prigrizki z lokalnim vinarjem na vlaku, postanek v Dornberku (obisk lokalnih vinarjev, degustacija 6 vzorcev lokalnih vin z okusno domačo hrano (hladna predjed in vipavska jota na domačiji), vse oglede po programu, vodenje in organizacijo.

POMEMBNO: cene veljajo pri udeležbi najmanj 35 potnikov na avtobusu. V primeru manjšega števila udeležencev znaša doplačilo za izvedbo 8 EUR/osebo (plačilo na prijavnem mestu ali vodniku na avtobusu na dan odhoda). V kolikor bo prijavljenih manj kot 25 oseb, si agencija pridržuje pravico izlet odpovedati v zakonskem roku.

Ni stroška prijavnine! Program velja kot končno obvestilo. Dežurna telefonska številka v času odhoda: (02) 80 51 807.

V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti. 

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

  • animacijski program
  • organiziran prevoz
  • slovenski spremljevalec
  • bogat program
  • z vlakom
  • vinogradništvo
Določite termin

Število oseb

BUS

TRAJANJE: 1 dan

PREVOZ: Avtobus

21. okt. 2023 - 21. okt. 2023

OSEBE: 1 x

OTROCI: 0 x

STORITEV: IZLET

SKUPNA CENA: 113,00 €

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava