LJ MB SB

SEPTEMBRSKE POČITNICE V DALMACIJI

TN RESNIK**

Ugodne počitnice s transferjem in 7x all-inclusive ponudbo.

7. september 2024 | 8 dni | avtobus | šifra: AP1501
 
1. dan: Odhod avtobusa v zgodnejših jutranjih urah iz Maribora, pobiranje potnikov v Celju in Ljubljani ter vožnja na Hrvaško in po avtocesti v Dalmacijo z vmesnimi postanki. Popoldanski prihod v KAŠTEL ŠTAFILIČ, nastanitev v turističnem naselju RESNIK**, prosto za prvo spoznavanje okolice, začetek koriščenja storitev all inclusive, večerja v restavraciji in nočitev. 
2. dan: Zajtrk. Prost dan za kopanje. Koriščenje storitev all inclusive (kosilo, večerja in nočitev v turističnem naselju).
3. dan: Zajtrk. Po želji dopoldanski izlet z lokalnim avtobusom v TROGIR. Obisk tržnice in krajši ogled starega mestnega jedra. Prost popoldan za kopanje, koriščenje storitev all inclusive ... 
4. – 7. dan: Koriščenje storitev all inclusive v turističnem naselju. Prosti dnevi za kopanje, različne aktivnosti v letoviškem kraju, dodatne izlete v okolico (možnost organiziranega izleta v Split, na otok Brač, v mesto Sinj, ..). 
8. dan: Zajtrk in predvidoma dopoldanski odhod iz Kaštel Štafiliča. Vožnja nazaj po avtocesti proti Sloveniji z vmesnimi postanki. Prihod nazaj v Slovenijo v večernih urah 
 
CENA: 575 EUR pri najmanj 40 potnikih

CENA VKLJUČUJE: 7 x nočitev v TN Resnik** v Kaštel Štafiliču v klimatiziranih sobah 1/2 TWC v paviljonu, all inclusive po programu (samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja, pijače v all inclusive baru), avtobusni transfer iz Slovenije do Kaštel Štafiliča in nazaj, slovenskega predstavnika (ob zadostni udeležbi), celotno organizacijo. 

MOŽNO DOPLAČILO:
- za enoposteljno sobo brez klime: 30 EUR/osebo
- za enoposteljno sobo s klimo (single use): 90 EUR/osebo
 
MOŽNI POPUSTI:
- za otroka do 6. let v sobi z dvema odraslima = 80% popusta
- za otroka od 6.–10. let v sobi z dvema odraslima = 40% popusta
 
NASTANITEV bo v TN RESNIK**, ki leži 4 km zahodno od Kaštela, med Trogirjem in Splitom in 1 km od letališča.  Turistično naselje leži ob prodnati in mestoma tudi betonirani in kamniti plaži. Naselje je sestavljeno iz paviljonov in bungalovov, ki so od plaže oddaljeni med 50 – 100 m.  Naši potniki bodo po tej ponudbi nastanjeni v enem izmed paviljonov v klimatiziranih sobah s kopalnico in z balkonom. V sklopu naselja najdemo še: recepcijo in osrednjo restavracijo (obnovljeno in klimatizirano), grill restavracija, aperitiv bar, prodajalna spominkov, snack bar na plaži (koriščenje proti doplačilu) ... Možnost uporabe športnih igrišče (nogomet, badminton, teniška igrišča, namizni tenis ...).
 
All inclusive ponudba vključuje: samopostrežni zajtrk, kosilo (razne solate in jedi z žara) in večerjo, točene domače pijače: pivo, vino, voda, osvežilne pijače (od 10.–22. ure, neomejeno v all inclusive baru).
 
Opomba: čiščenje sob in menjava posteljnine enkrat tedensko, menjava brisač dvakrat tedensko. Priljubljeno naselje za manj zahtevne goste.
Pomembno: predstavnik agencije bo ves čas letovanja prisoten ob udeležbi najmanj 40 potnikov. V primeru manjšega števila udeležencev se bo program izvedel po nespremenjeni ceni, vendar brez prisotnosti slovenskega spremljevalca (udeležba na kakšnih izletih bo možna po dogovoru s hotelirjem in lokalnimi agencijami).   
 
Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

 

  • klima
  • direktno na plaži
  • pohodništvo, kolesarjenje
  • active
  • potujem sam
  • dobra lokacija
  • priporočeno za skupine
  • dinamično potovanje
Določite termin
Število oseb

1/2 TWCB

TRAJANJE: 8 dni (7 nočitev)

PREVOZ: Avtobus

7. sep. 2024 - 14. sep. 2024

OSEBE: 2 x

OTROCI: 0 x

STORITEV: AKTIVNE POČITNICE

CENA NA OSEBO: 575,00 €
SKUPNA CENA: 1.150,00 €

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava