LJ MB SB

AKTIVNE POČITNICE V OMIŠU - AKCIJA

TN BRZET ***

7 x polpenzion v TN Brzet*** + avtobusni prevoz. Možen poldnevni izlet v Makarsko, ogled Omiša in vožnja s čolni v kanjon reke Cetine.

26. avgust 2023 | 8 dni | avtobus | šifra: AP1470

1. dan: Odhod avtobusa v zgodnejših jutranjih urah iz Maribora, pobiranje potnikov v Celju in Ljubljani ter vožnja na Hrvaško in po avtocesti v Dalmacijo z vmesnimi postanki. Popoldanski prihod v OMIŠ, nastanitev v hotelu BRZET***, prosto za prvo spoznavanje okolice, večerja v restavraciji, spoznavni večer in nočitev. 
2. dan: Zajtrk. Prost dan za kopanje oz. različne aktivnosti v letoviškem kraju. Popoldanski izlet z avtobusom v MAKARSKO ob znameniti makarski rivieri. Krajši ogled mesta in nekaj prostega. Večerja in nočitev v hotelu.
3. dan: Zajtrk. Prost dan za kopanje. Večerja in nočitev v hotelu.
4. dan: Po zajtrku sledi dopoldanski peš ogled mesta OMIŠ, obisk tržnice, sprehod skozi staro mestno jedro, po želji vzpon do ruševin trdnjave Mirabela. Sledi vožnja z ladjico po reki Cetini. Atraktivni kanjon reke je ena najlepših znamenitosti v Dalmaciji, smaragdno zelena reka je polna slapov in brzic. Vožnja z ladjico do Radmanovih mlinic in nekaj prostega za pohodništvo oz. dobro kosilo (možnost raftinga, vožnje s kajakom, ipd). Vrnitev v hotel, prosto popoldne za kopanje, večerja in nočitev.  
5. – 7. dan: Zajtrk. Prosti dnevi za kopanje, počitek, dodatne izlete v okolico (možnost organiziranih izletov v Split, na otok Brač ali Hvar, ribji piknik na ladjici, kak pohodniški izlet ..). Večerje v hotelu. 8. dan: Zajtrk in predvidoma dopoldanski odhod iz Omiša. Vožnja nazaj po avtocesti proti Sloveniji z vmesnimi postanki. Prihod nazaj v Slovenijo v večernih urah.

CENA: 695 EUR pri najmanj 35 potnikih

LAST MINUTE CENA: 555 EUR 

AKCIJSKA CENA VKLJUČUJE: 7 x polpenzion v TN Brzet*** v Omišu v sobah 1/2 TWC, (samopostrežni zajtrk in strežena večerja-izbor menujev, pijača pri večerji vključena), avtobusni transfer iz Slovenije do Omiša in nazaj, slovenskega predstavnika – vodnika, celotno organizacijo.

NASTANITEV bo v turističnem naselju BRZET***, ki leži ob prodnati plaži in obalnem sprehajališču, 800 m od mesta Omiš. Naselje je paviljonskega tipa (3 paviljoni). Vse sobe so obrnjene na morsko stran, klimatizirane, s kopalnico, sat-tv, sušilnikom za lase, hladilnikom in z balkonom. 
Vključen je samopostrežni zajtrk, za večerjo je izbor med 3 menuji in solatni bife. Pijača iz šankomata pri večerji je vključena (od 19. – 21. ure: belo in rdeče vino, sok, voda) 

Predstavnik agencije Sajko bo prisoten s skupino in bo skrbel za različne aktivnost in organizacijo izletov.    

MOŽNI POPUSTI:  
- za otroka z dvema odraslima do 12. leta starosti na dodatnem ležišču = 40%,
- za 3. odraslo osebo v sobi na dodatnem ležišču = 15%.
Troposteljne sobe proti potrditvi.

MOŽNO DOPLAČILO:
- za 1/1 sobo: 215 EUR (single use – v dvoposteljni sobi biva samo 1 oseba),
- za poldnevni izlet v Makarsko = 25 EUR/osebo,
- za organiziran ogled Omiša z našim vodnikom vključno z vožnjo z ladjico po reki Cetini in prevozom v eno smer = 20 EUR/osebo,
- za izlet v Split ali kak izlet z ladjico v okolico – cene na licu mesta po dogovoru glede na interes. 

OPOMBA:  v primeru manjšega števila potnikov se prevoz iz Slovenije in nazaj lahko kombinira skupaj s potniki za še kak drug letoviški kraj vzdolž obale, vključeni izleti pa se lahko izvedejo tudi s koriščenjem lokalnega prevoza.  

POSEBNA PONUDBA Z LASTNIM PREVOZOM: 475 EUR / osebo (termin 26.8. - 2.9.2023)
Doplačilo za enoposteljno sobo 215 EUR.
Več si preberi tukaj.

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

  • klima
  • direktno na plaži
  • pohodništvo, kolesarjenje
  • active
  • potujem sam
  • dobra lokacija
  • priporočeno za skupine
  • dinamično potovanje
Določite termin
Število oseb

Žal v sistemu za željeni termin ni več razpoložljivih sob.

Lahko pa preverimo, če je možno v izbranem objektu dobiti dodatne kapacitete.

V kolikor želite, da to storimo, vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec.

V najkrajšem možnem času, vas bomo potem kontaktirali v tej zvezi.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava