LJ MB SB

AKTIVNE POČITNICE V OMIŠU

TN BRZET ***

7 x polpenzion v TN Brzet***, vključen poldnevni izlet v Makarsko, ogled Omiša in vožnja s čolni v kanjon reke Cetine.

20. avgust 2022 | 8 dni | avtobus | šifra: AP1470

1. dan: Odhod avtobusa v zgodnejših jutranjih urah iz Maribora, pobiranje potnikov v Celju in Ljubljani ter vožnja na Hrvaško in po avtocesti v Dalmacijo z vmesnimi postanki. Popoldanski prihod v OMIŠ, nastanitev v hotelu Brzet, prosto za prvo spoznavanje okolice, večerja v restavraciji, spoznavni večer in nočitev.
2. dan: Zajtrk. Prost dan za kopanje oz. različne aktivnosti v letoviškem kraju. Popoldanski izlet z avtobusom v MAKARSKO ob znameniti makarski rivieri. Krajši ogled mesta in nekaj prostega. Večerja in nočitev v hotelu.
3. dan: Zajtrk. Prost dan za kopanje. Večerja in nočitev v hotelu.
4. dan: Po zajtrku sledi dopoldanski peš ogled mesta OMIŠ, obisk tržnice, sprehod skozi staro mestno jedro, po želji vzpon do ruševin trdnjave Mirabela. Sledi vožnja z ladjico po reki Cetini. Atraktivni kanjon reke je ena najlepših znamenitosti v Dalmaciji, smaragdno zelena reka je polna slapov in brzic. Vožnja z ladjico do Radmanovih mlinic in nekaj prostega za pohodništvo oz. dobro kosilo (možnost raftinga, vožnje s kajakom, ipd). Vrnitev v hotel, prosto popoldne za kopanje, večerja in nočitev.
5. – 7. dan: Zajtrk. Prosti dnevi za kopanje, počitek, dodatne izlete v okolico (možnost organiziranih izletov v Split, na otok Brač ali Hvar, ribji piknik na ladjici, kak pohodniški izlet ..). Večerje v hotelu.
8. dan: Zajtrk in predvidoma dopoldanski odhod iz Omiša. Vožnja nazaj po avtocesti proti Sloveniji z vmesnimi postanki. Prihod nazaj v Slovenijo v večernih urah

CENA: 569 EUR pri najmanj 35 potnikih

CENA VKLJUČUJE: 7 x polpenzion v TN Brzet*** v Omišu v sobah 1/2 TWC, (samopostrežni zajtrk in strežena večerja-izbor menujem, pijača pri večerji vključena), poldnevni izlet v Makarsko, ogled Omiša in vožnja s čolni v kanjon reke Cetine po programu, avtobusni prevoz, slovenskega predstavnika – vodnika, celotno organizacijo.

NASTANITEV bo turističnem naselju BRZET***, ki leži ob prodnati plaži in obalnem sprehajališču, 800 m od mesta Omiš. Naselje je paviljonskega tipa (3 paviljoni). Vse sobe so obrnjene na morsko stran, klimatizirane, s kopalnico, sat-tv, sušilnikom za lase, hladilnikom in z balkonom. Vključen je samopostrežni zajtrk, za večerjo je izbor med 3 menuji in solatni bife. Pijača iz šankomata pri večerji je vključena (od 19. – 21. ure: belo in rdeče vino, sok, voda)

Predstavnik agencije Sajko bo prisoten s skupino in bo skrbel za različne aktivnost in organizacijo izletov. 

MOŽNI POPUSTI:
- za otroka z dvema odraslima do 12. leta starosti = 40% popusta
- za 3. odraslo osebo v sobi = 15%.

MOŽNO DOPLAČILO:  
- za enoposteljno sobo: 170 EUR (single use – v dvoposteljni sobi biva samo 1 oseba).

OPOMBA:
- v primeru manjšega števila potnikov se prevoz iz Slovenije in nazaj lahko kombinira skupaj s potniki za še kak drug letoviški kraj vzdolž obale, vključeni izleti pa se lahko izvedejo tudi s koriščenjem lokalnega prevoza.  

V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti.

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

  • klima
  • direktno na plaži
  • pohodništvo, kolesarjenje
  • active
  • potujem sam
  • Dobra lokacija
  • priporočeno za skupine
  • dinamično potovanje
Določite termin
Število oseb

1/2 TWC

TRAJANJE: 8 dni (7 nočitev)

PREVOZ: Avtobus

20. avg. 2022 - 27. avg. 2022

OSEBE: 1 x

OTROCI: 0 x

STORITEV: AKTIVNE POČITNICE

Price: 569 Discount: 0 Surcharge: 170 Promotion: 0
SKUPNA CENA: 739,00 €

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava