LJ MB SB

NIZOZEMSKA

4-DNEVNO POTOVANJE

Nizozemska v času cvetenja tulipanov. Muzejska vasica Zaanse Schaans (mlini na veter, coklarna, sirarna ...), ribiško mestece Volendam, največja borza cvetja na svetu, vedno živahni Amsterdam ... Ogled veličastnih tulipanovih polj v Keukenhofu.

24. april 2023 | 4 dni | letalo | šifra: NIZ129

1. dan: Zbor potnikov na letališču Zagreb ob 4.30 zjutraj. Ob 6.25 direkten polet z letalsko družbo KLM v Amsterdam, kjer bo pristanek na letališču Schiphol predvidoma ob 8.25. Vkrcanje na avtobus in vožnja v muzejsko vasico ZAANSE SCHANS (tipična arhitektura, mlini na veter, coklarna, sirarna...). Sledi postanek v tipičnem ribiškem mestecu VOLENDAM, v kasnejših popoldanskih urah pa prihod v AMSTERDAM - največje nizozemsko mesto in prestolnico države. Krajša panoramska vožnja in prosto v živahnem starem jedru mesta.  Nastanitev v hotelu IBIS AMSTERDAM SHIPHOL*** in nočitev.

2. dan: Zajtrk. Takojšen odhod v AALSMEER in obisk največje borze cvetja na svetu. Nato povratek v AMSTERDAM in ogledi: žel. postaja, Damrak, trg Dam, Rokin, Rembrandtova hiša, hiša Ane Frank (zunanji ogledi) ... Sledi obisk brusilnice diamantov, nato nekaj prostega časa za nakupe ali za obisk katerega izmed znamenitih muzejev po izbiri (Rijks muzej, muzej Van Gogh, ipd.)... Še možnost vožnje z ladjico po kanalih in po želji večerni sprehod skozi znamenito »rdečo ulico«. Vrnitev v hotel in nočitev. 

3. dan: Zajtrk. Prost dan (predvidoma v Amsterdamu) za samostojne oglede ali celodnevni avtobusni izlet »nizozemska tura«. Najprej do znamenitih tulipanovih polj v KEUKENHOFU. Občudovanje razstavnih polj tulipanov ter ostalega cvetja v enem največjih cvetličnih vrtov na svetu. Nato vožnja v DELFT za krajši obisk starega mestnega jedra (mesto je znano tudi po sinjem porcelanu). Postanek v HAAGU: panoramski ogled ter sprehod skozi center mimo parlamenta. Postanek pri mirovni palači in krajši obisk bližnjega letoviškega mesteca SCHEVENINGEN ob Severnem morju. Vrnitev v hotel in nočitev.

4. dan: Zajtrk. Prost dan (predvidoma v Amsterdamu) za nakupe oz. samostojne oglede ali celodnevni avtobusni izlet »Rotterdam in Gouda«. Vožnja v ROTTERDAM– največje evropsko pristanišče. Krajša panorama, nato postanek v mestnem jedru za krajši ogled (ulica Coolsingel z mestno hišo, pomorski muzej, hiša Erazma Rotterdamskega...). Sledi vzpon na razgledni stolp Euromast, od koder se lepo vidi mesto in pristanišče. Nadaljevanje vožnje v mesto GOUDA, sprehod skozi staro mestno jedro (mestna hiša, cerkev sv. Janeza, mestni muzej, ...), nato pa še obisk ene izmed tamkajšnjih sirarn. Prikaz proizvodnje znanega sira, pokušnja sirov in možnost nakupa. Kasnejša popoldanska vrnitev proti Amsterdamu. Proti večeru še organiziran transfer na letališče Schiphol in ob 20.45 polet proti Zagrebu, kjer bo pristanek predvidoma ob 22.35. Zaključek potovanja. 

CENA:     745 EUR pri najmanj 30 potnikih
                795 EUR pri najmanj 20 potnikih

VELJA KONČNA ZNIŽANA CENA: 695 EUR/osebo

CENA VKLJUČUJE: polet z letalsko družbo KLM na relaciji Zagreb–Amsterdam-Zagreb, vse letališke takse, vključen 1 kos ročne prtljage in 1 kos velike prtljage za oddajo, 3 x nočitve z zajtrkom v hotelu IBIS AMSTERDAM SHIPHOL*** v sobah 1/2 TWC, vse oglede  po programu, vse prevoze in transferje po programu, slovensko vodenje in celotno organizacijo. 
Vključena vstopnina: za borzo cvetja v Aalsmeeru. 

MOŽNI POPUSTI:
- za otroke do 12. let (skupaj z dvema odraslima) = 15%
- za 3. odraslo osebo v sobi na dod. ležišču = 5%
Troposteljne sobe možne proti potrditvi!

MOŽNA DOPLAČILA v agenciji: 
- za sobo 1/1 = 115 EUR, 
- povratni transfer iz Ljubljana, Maribora, Slov. Bistrice in Celja do letališča Zagreb = 45 EUR.
- celodnevni izlet »nizozemska tura« (vključena vstopnina v Keukenhof), min. 20 oseb = 85 EUR, 
- celodnevni izlet »Rotterdam in Gouda« (vključeni vstopnini za Euromast in sirarno), min. 20 oseb = 79 EUR,
Otroci do 17. leta starosti imajo na obeh izletih 20% popusta.

MOŽNA DOPLAČILA na licu mesta po dogovoru z vodnikom: 
- vožnja z ladjico po kanalih = cca. 20 EUR,
- za vstopnine v različne muzeje po želji (in glede na možnosti). 

Možna je prerazporeditev ogledov po dnevih oz. izvedba programa v obratnem vrstnem redu.

OPOMBE:
- potniki, ki bodo za 3. oz. 4. dan izbrali prost dan, si bodo predvidoma morali plačati stroške javnega prevoza (vlak ali avtobus) do centra Amsterdama in nazaj.
- vstop v nekatere muzeje je možen le ob predhodni rezervaciji online oz. je lahko za vstop in nakup vstopnic na licu mesta zelo dolga čakalna vrsta.


Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!
Veljajo splošni pogoji TA Sajko in pogoji letalskega prevoznika!

 • odlično vodenje
 • vključene vstopnine
 • bogat program
 • krožno potovanje
 • atraktivni izleti
 • letalski in avtobusni prevoz
 • kulturno središče
 • potovalna klasika
 • naravne lepote
 • za ljubitelje rož
 • panoramska pot
 • čudovita mesta
 • dinamično potovanje
Določite termin
Število oseb

Žal v sistemu za željeni termin ni več razpoložljivih sob.

Lahko pa preverimo, če je možno v izbranem objektu dobiti dodatne kapacitete.

V kolikor želite, da to storimo, vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec.

V najkrajšem možnem času, vas bomo potem kontaktirali v tej zvezi.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava