LJ MB SB

BARCELONA

4-DNEVNO POTOVANJE

Sagrada Familia, Parc Guell, hrib Montjuich, veličastna promenada Las Ramblas ... Bogat program, 3 nočitve z zajtrkom v hotelu v mestu.

26. april 2023 | 4 dni | letalo | šifra: BC1498

1. dan: Možnost organiziranega prevoza iz Slovenijo oziroma zbor potnikov na letališču Marco Polo v Benetkah ob 20.30 zvečer. Ob 22.30 uri polet nizkocenovnega letala družbe Vueling proti Barceloni. Po pristanku ob cca 00.30 uri sledi avtobusni transfer do hotela. Nastanitev in nočitev. 

2. dan: Po zajtrku (prevozi z metrojem oz. javnim prevozom) sledi celodnevni ogled glavnih znamenitosti Barcelone: najprej skok do slovite Gaudijeve cerkve Sagrada Familia za zunanji ogled (ogled notranjosti proti doplačilu in vnaprejšnji rezervaciji), nato obisk parka Guell-druge pomembne Gaudijeve stvaritve. Sledi obisk parka Ciutadella in nato še sprehod do gotske četrti s katedralo in do slovite promenadne ulice Ramblas. Zaključek ogledov bo v večernih urah z ogledom znamenitih glasbenih fontan. Vrnitev v hotel in nočitev.

3. dan: Zajtrk. Sledi prost dan v mestu v lastni režiji, različne oglede, nakupe in podobno (možnost ogleda slovitega nogometnega stadiona Camp Nou, možnost obiska akvarija oziroma obiska katerega izmed številnih muzejev; npr. muzej Picasso, Pueblo Espanyol, ipd.). Možnost večernega obiska predstave flamenca (z večerjo ali brez).

4. dan: Zajtrk. Še prost dopoldan v mestu oz. po želji možnost dopoldanskega izleta na sveto goro Montserrat (vključen avtobusni prevoz, vzpon na Razklano goro in obisk benediktinskega samostana z baziliko v kateri je tudi Črna Madona). V zgodnejših popoldanskih urah zbor vseh udeležencev pred hotelom, vkrcanje na avtobus in za konec še panoramski ogled mesta in glavnih znamenitosti katalonske prestolnice iz avtobusa: avenija Diagonal, Plaza Espana, hrib Monjuic z gradom in olimpijskim stadionom, Plaza Catalunya, ulica Ramblas, slavolok zmage, ....  transfer na barcelonsko letališče (prevoz predvidoma z metrojem) in polet predvidoma ob 19.30 uri nazaj proti Benetkam, kjer bo pristanek ob 21.20 uri. Zaključek potovanja oz. na željo še organiziran prevoz nazaj v Slovenijo. 

CENA:     495 EUR pri najmanj 30 potnikih
                565 EUR pri najmanj 20 potnikih

CENA VKLJUČUJE: letalski polet na relaciji Benetke-Barcelona-Benetke z nizkocenovnim letalskim prevoznikom Vueling, vključena ročna prtljaga + 1 kos prtljage za oddajo do 20kg, vse letališke takse, 3 x nočitev z zajtrkom v sobah 1/2 TWC v hotelu*** v Barceloni, avtobusni transfer iz letališča do hotela v Barceloni in nazaj (vključno s cca 2,5 urnim krožnim panoramskim ogledom zadnjega dne), vozovnice za javni prevoz za oglede po programu drugega dne, odlično slovensko vodenje in celotno organizacijo.
Vključena vstopnina: za park Guell.

MOŽNI POPUSTI: 
- za otroka do 12. leta = 15% (v sobi z 2 odraslima), 
- za tretjo odraslo osebo v sobi = 5%

MOŽNA DOPLAČILA v agenciji:
- za enoposteljno sobo 120 EUR,
- za ogled Sagrade Familie = 30 EUR/osebo za individualni vstop ob določeni uri (otroci do 11. let ne plačajo vstopnine, potrebujejo pa rezervacijo),
- za poldnevni avtobusni izlet na sveto goro Montserrat = 35 EUR/osebo (pri udeležbi 20 potnikov),
- za prevoz iz Maribora, Sl. Bistrice, Celja ali Ljubljane do letališča Benetke in nazaj = 65 EUR/za odraslo osebo, otroci do 18. leta imajo na transfer 30% popusta in plačajo le 45,50 EUR/osebo.

MOŽNA DOPLAČILA na licu mesta: 
- za obisk nogometnega stadiona in muzeja Camp Nou (cca 30 EUR), 
- za obisk akvarija (cca 25 EUR za odrasle),
- za vstopnine v katerega izmed muzejev (od 5 do 20 EUR/osebo po muzeju za odrasle), 
- za obisk predstave flamenca (od cca. 50 EUR dalje),

Izvedba ogledov se lahko še prerazporedi po dnevih. 

POMEMBNO: 
- vstopnice za notranji ogled Sagrade Familije je potrebno vedno rezervirati in kupiti več tednov oz. celo mesecev vnaprej, zato priporočamo čimprejšnjo rezervacijo. V kolikor nam za koga (predvsem v primeru poznejše rezervacije) vstopnice ne bi uspelo kupiti vnaprej, se je na licu mesta še vedno možno postaviti v vrsto, kar pa lahko predstavlja tudi zelo dolgo čakanje.
- ob prijavi je potrebno oddati kopijo veljavnega osebnega dokumenta.

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!
Veljajo splošni pogoji TA Sajko in pogoji letalskega prevoznika!

 

  • za pare
  • odlično vodenje
  • hotel v središču mesta
  • center mesta
  • potujem sam
  • bogat program
  • atraktivni izleti
  • arhitekturno bogastvo
  • potovalna klasika
  • bogata zgodovina

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava