LJ MB SB

PORDENONE (CVETLIČNI SEJEM) IN TREVISO

ENODNEVNI IZLET

Sejem Ortogiardino v furlanskem mestecu Pordenone s preko 300 razstavljavci cvetja, grmovnic, ureditev vrtov, zelenic, parkovnih površin in ribnikov; za profesionalce in za ljubitelje.

ODHOD: 2. in 9. marec 2024 | 1 dan | avtobus | šifra: POR350

Vabimo vas na sejem Ortogiardino v furlanskem mestecu Pordenone z več kot 40 letno tradicijo. Na več kot 35.000 m2 se bo predstavilo preko 250 razstavljavcev. Sejem je namenjen ljubiteljem rož, rastlin in vrtnarjenja.

Odhod iz Maribora ob 5.30 (TPC City). Pobiranje potnikov ob 6.00 v Slov. Bistrici (Spar ob AC), ob 6.30 v Celju (dvorana Zlatorog) in ob cca. 7.30 v Ljubljani (parkirišče Dolgi most). Vožnja preko mejnega prehoda Fernetiči v Italijo in naprej ob tržaškem zalivu do furlanskega mesta PORDENONE. Prihod na sejmišče in ogled CVETLIČNEGA SEJMA. Popoldne obiščemo še mesto radiča TREVISO. Mesto – labirint je polno prepletajočih se uličic in starih portalov, ki se sklanjajo nad reko. Zgodovinar Bonifaccio mesta ni zaman poimenoval “vrt Benetk”, saj mestno arhitekturo obrašča obilo zelenja. Ogledali si bomo še katedralo s Tizianovimi freskami, Palazzo del Trecento in Isolotto della Pescheria. Ob dogovorjeni uri povratek proti Sloveniji. Prihod domov v poznih večernih urah.

 CENA:  65 EUR iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja
                58 EUR iz Ljubljane

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, cestnine, parkirnine, oglede po programu, slovensko vodenje in organizacijo.

Vključena vstopnica za cvetlični sejem.

POPUST: za otroka do 12 let = 25% (z dvema odraslima osebama).

POMEMBNO: cene veljajo pri udeležbi najmanj 35 potnikov na avtobusu. V primeru manjšega števila udeležencev znaša doplačilo za izvedbo 7 EUR/osebo (plačilo na prijavnem mestu ali vodniku na avtobusu na dan odhoda). V kolikor bo prijavljenih manj kot 25 oseb, si agencija pridržuje pravico izlet odpovedati v zakonskem roku.

Ni stroška prijavnine! Program velja kot končno obvestilo.
Dežurna telefonska številka v času odhoda: 02 80 51 807.

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

  • odlično vodenje
  • vključene vstopnine
  • organiziran prevoz
  • strokovni ogledi
  • za ljubitelje rož
Določite termin
Število oseb

Žal v sistemu za željeni termin ni več razpoložljivih sob.

Lahko pa preverimo, če je možno v izbranem objektu dobiti dodatne kapacitete.

V kolikor želite, da to storimo, vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec.

V najkrajšem možnem času, vas bomo potem kontaktirali v tej zvezi.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava