LJ MB SB

HOTEL HOLIDAY INN RESORT KANDOMA 4*

MALDIVI - PAKET AVIO + HOTEL

Ugodna ponudba za popolni oddih na Maldivih z letom iz Ljubljane.

PAKETNA PONUDBA  LETALSKA KARTA + HOTEL

Letovišče Holiday Inn Kandooma, poimenovano po drevesu kandoo, se nahaja na južnem atolu Malé in ponuja lep razgled na Indijski ocean, 6 restavracij ter eleganten neskončni bazen s pogledom na ocean.
Prostorne vile v videzu belega pranega lesa nudijo velika okna, satelitsko televizijo z ravnim zaslonom, razkošne prhe na prostem in opremo za pripravo kave/čaja. Nekatere vile stojijo nad vodo.
Letovišče je od mednarodnega letališča Malé oddaljeno 40 min vožnje z gliserjem, v bližnji okolici letovišča pa najdete izjemne kraje za potapljanje in deskanje na vodi.
Uživate lahko v fitnesu ali pa se podate na tek okoli otoka po tekaški stezi. V spa Kandoom nudijo tajske masaže in telesne tretmaje.
V restavraciji The Kitchen s čudovitim razgledom na sončni zahod pripravljajo sveže lokalne morske jedi, v prenovljeni kavarni Kandooma z notranjimi in zunanjimi prostori pa strežejo zahodne ter azijske jedi.

Trenutne časovnice letov (informativno - se lahko še spremenijo):
LJU MLE 07:2 MLE23:40

Cena na osebo od 1.690,00 EUR (ceno je potrebno sproti preverjati zaradi možne spremembe cene letalske karte in hotela)

V ceno je vključena povratna letalska karta iz Ljubljane z vključeno oddano prtljago, 5x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi v hotelu Holiday Inn Resort Kandoma 5*

Za točno ceno transferja letališče - hotel - letališče je potrebno preveriti s hotelom. Turistična in zelena taksa se plačajo v hotelu.


Lahko se tudi preverijo leti iz drugih sosednjih letališč. Pri nas je tudi možno doplačati za transfer do letališča.

Trenutni pogoji za vstop na Maldive (pogoje je potrebno pred odhodom ponovno preveriti, ker se lahko spremenijo):

  • Slovenski potniki morajo ob prihodu na Maldive obvezno predložiti rezervacijo za hotel in povratno letalsko karto.

  • Dodatno potrebuje VSAK POTNIK pred odhodom izpolniti obrazec (zaradi samih postopkov pridobivanja potrditve za vstop v državo), ki ga najdete na povezavi https://imuga.immigration.gov.mv/ethd/create. Obrazec je v angleškem jeziku in ga mora izpolniti vsaka oseba, ki potuje na Maldive. Obrazec je potrebno izpolniti 24 ur pred prihodom na Maldive. Po izpolnitvi obrazca boste prejeli potrditveno sporočilo o uspešno izpolnjenem obrazcu ter QR kodo za vsakega potnika posebej, katero morate obvezno predložiti letališkemu osebju (tiskana ali mobilna verzija) ob pristanku na Maldive (brez omenjene kode v državo ne morete vstopiti). Izpolnitev spletne najave za vstop na Maldive je zavezujoča za vse potnike. Ravno tako je potrebno obrazec izpolniti tudi ob povratku domov in opraviti PCR test na destinaciji, običajno vsa testiranja potekajo v resortih, najavo opravite kar na recepciji resorta.

Pomembno: opisi objektov so povzeti iz spletnih strani/brošur/informacij s strani partnerjev, na dan 22.11.2021.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava