LJ MB SB

HOTEL DREAM'S BAY BOUTIQUE HOTEL 4*

ZANZIBAR - PAKET AVIO + HOTEL

Ugodna ponudba za oddih na Zanzibarju v butičnem hotelu z letom iz Ljubljane.

PAKETNA PONUDBA  LETALSKA KARTA + HOTEL

Butični hotel AHG Dream's Bay s 4 zvezdicami se nahaja v naselju Matemwe ter ponuja zasebno plažo, brezplačno izposojo koles in zunanji bazen. Točka za potapljanje in otok Mnemba sta od nastanitve oddaljena 5 km, plaža Muyuni pa je 6 km stran. Na voljo je 24-urna recepcija. Vse hotelske sobe vključujejo satelitsko TV z ravnim zaslonom. Vsaka soba nudi lastno kopalnico in prho, določene enote v butičnem hotelu AHG Dream's Bay pa se ponašajo z balkonom. Sobe so opremljene s pisalno mizo. Vsako jutro vam pripravijo kontinentalni in samopostrežni zajtrk. V sklopu nastanitve lahko posedite na terasi. Okolica je primerna za vožnjo s kanujem, butični hotel AHG Dream's Bay pa omogoča najem vozil.

Primer termina:  20.8.-26.8.2022

Trenutne časovnice letov (informativno - se lahko še spremenijo):

  LJU ZNZ

 ZNZ 

Cena na osebo od 1.458,00 EUR (ceno je potrebno sproti preverjati zaradi možne spremembe cene letalske karte in hotela)

V ceno je vključena povratna letalska karta iz Ljubljane z vključeno oddano prtljago, 5x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi v hotelu Dream's bay boutique hotel 4*

Lahko se tudi preverijo leti iz drugih sosednjih letališč. Pri nas je tudi možno doplačati za transfer do letališča.

Trenutni pogoji za vstop na Zanzibar (pogoje je ptorebno pred odhodom ponovno preveriti, ker se lahko spremenijo):
- Vstop na Zanzibar se brez napotitve v karanteno omogoči osebam, ki predložijo negativen PCR test COVID-19, ki ni starejši od 72 ur pred prihodom/pristankom na Zanzibarju/Tanzaniji (otroci do 5. leta v spremstvu starša ali skrbnika testa ne potrebujejo) .
- Dodatno potrebuje VSAK POTNIK ZNOTRAJ 24 UR PRED VSTOPOM NA ZANZIBAR izpolniti spletni obrazec, ki ga najdete na povezavi https://healthtravelznz.mohz.go.tz/traveller/#/home.
- Vse osebe morajo imeti veljavno dodatno zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini, ki krije tudi COVID zdravljenje.

Pomembno: opisi objektov so povzeti iz spletnih strani/brošur/informacij s strani partnerjev, na dan 22.11.2021.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava