LJ MB SB

ISTANBUL

4-DNEVNO POTOVANJE

Obiščite ISTANBUL- mesto dveh celin. Pridih orienta, ogled največjih znamenitosti s slovenskim in lokalnim vodnikom in možnost ugodnih nakupov!

(ogled največjih znamenitosti in ugodni nakupi)

31. oktober 2022 | 4 dni | letalo | šifra: PI1485

1. dan: Zbirališče potnikov na letališču na Dunaju ob 04.40 zjutraj (možnost organiziranega transferja). Prijava na polet in direkten polet letala družbe Turkish Airlines ob 07:00 proti Istanbulu. Po pristanku na istanbulskem letališču okrog 11:15 po lokalnem času sledi organiziran transfer do hotela v središču Istanbula. Nastanitev in prvi ogledi v mestnem jedru z našim vodnikom. Sprehod do mošeje Sulejmana Veličastnega in obisk tržnice začimb ... Nočitev v hotelu.
2. dan: Zajtrk v hotelu. Sledi ogled glavnih znamenitosti starega jedra ISTANBULA s slovenskim in lokalnim vodnikom: Modra mošeja, cerkev Sv. Modrosti (Hagia Sofia), palača Topkapi (notranji ogled), nekdanji Hipodrom ... Popoldne obisk Velikega bazarja (Kapali čaršija) in prosto za nakupe. Zvečer po želji obisk tipičnega lokala z večerjo in bogatim folklornim programom in trebušno plesalko. Nočitev v hotelu.
3. dan: Zajtrk v hotelu. Nato nadaljevanje ogledov Istanbula (peš in s koriščenjem javnega prevoza) skupaj z našim vodnikom po mestnem jedru: odhod preko Zlatega roga in znamenitega mostu Galata v četrt Karakoy do srednjeveškega stolpa Galata (vzpon po želji). Prosto popoldne oz. možnost vožnje z ladjo po Bosporju, ogled palače Dolmabahce, ipd. Nočitev v hotelu.
4. dan: Po zajtrku prosto za individualne oglede. Možen organiziran odhod z našim vodnikom do trga Taksim, ki je središče evropskega dela mesta, v bližini pa je znana nakupovalna ulica Istiklal ... Popoldanski transfer nazaj na letališče, od koder sledi polet proti Ljubljani s Turkish Airlines ob 18.40. Pristanek v Ljubljani ob 19.00 po lokalnem času. Zaključek potovanja.

CENA:    599 EUR pri najmanj 25 potnikih
                 649 EUR pri najmanj 15 potnikih

CENA VKLJUČUJE: polet s Turkish Airlines na relaciji Dunaj-Istanbul-Ljubljana, vse letališke takse, vključen velik kos prtljage do 23kg in kos ročne prtljage do 8kg, 3 x nočitev z zajtrkom v hotelu**** v sobah 1/2 TWC v centru Istanbula, vsi ogledi po programu drugega in tretjega dne, lokalnega vodnika, kjer je potreben, spremstvo slovenskega vodnika, celotno organizacijo.

Vključene vstopnine: za palačo Topkapi. 

MOŽNA DOPLAČILA v agenciji: - za sobo 1/1 = 85 EUR,
- za transfer do letališča na Dunaju = 39 EUR,
- za transfer iz letališča Ljubljana proti Mariboru = 19 EUR.

MOŽNA DOPLAČILA na poti: - za izlet z ladjo po Bosporju = cca. 25 EUR,
- za obisk tipičnega lokala z večerjo in programom = od cca. 50 EUR,
- ogled palače Dolmabahce = cca. 30 EUR,
- za strošek javnega prevoza v Istanbulu = cca 5-10 EUR,
- za pričakovane napitnine cca 10 EUR

POMEMBNO:
- izvedba ogledov se lahko še prerazporedi po dnevih.

- ob prijavi je potrebno oddati kopijo potnega lista, ki mora biti veljaven še vsaj 6 mesecev od dne zaključka potovanja

V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti.

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!
Veljajo splošni pogoji TA Sajko in letalskega prevoznika!

  • odlično vodenje
  • hotel v središču mesta
  • vključene vstopnine
  • organiziran prevoz
  • center mesta
  • možnost nakupov
Določite termin
Število oseb

1/2 TWC

TRAJANJE: 4 dni (3 nočitev)

PREVOZ: lastni prevoz

31. okt. 2022 - 3. nov. 2022

OSEBE: 1 x

OTROCI: 0 x

STORITEV: POTOVANJE

Price: 599 Discount: 0 Surcharge: 0 Promotion: 0
SKUPNA CENA: 599,00 €

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava