LJ MB SB

PREDBOŽIČNI ISTANBUL

4-DNEVNO POTOVANJE

Obiščite ISTANBUL- mesto dveh celin, v predbožičnem času. Pridih orienta, ogled največjih znamenitosti in možnost ugodnih predprazničnih nakupov!

Ogled mesta in ugodni božični nakupi!

Odhod: 17. december 2021 | 4 dni | letalo | šifra: PI1485

1. dan: Zbirališče potnikov na letališču Jožeta Pučnika v Ljubljani ob 17.30. Direkten polet letala družbe Turkish Airlines ob 19:40 proti Istanbulu. Po pristanku na istanbulskem letališču okrog 00:05 po lokalnem času še nočni transfer do hotela v Istanbulu in nočitev.

2. dan:
Kasnejši zajtrk. Sledi ogled glavnih znamenitosti starega jedra ISTANBULA s slovenskim in lokalnim vodnikom: Modra mošeja, cerkev Sv. Modrosti (Hagia Sofia), palača Topkapi (notranji ogled), nekdanji Hipodrom ... Popoldne obisk Velikega bazarja (Kapali čaršija) in prosto za nakupe. Zvečer po želji obisk tipičnega lokala z večerjo in bogatim folklornim programom in trebušno plesalko. Nočitev v hotelu.

3. dan: Zajtrk v hotelu. Nato nadaljevanje ogledov Istanbula (peš in s koriščenjem javnega prevoza) skupaj z našim vodnikom po mestnem jedru: Mošeja Sulejmana Veličastnega, obisk tržnice začimb, preko Zlatega roga in znamenitega mostu Galata v četrt Karakoy do srednjeveškega stolpa Galata (vzpon po želji). Prosto popoldne oz. možnost vožnje z ladjo po Bosporju, ogled palače Dolmabahce, ipd. Nočitev v hotelu.

4. dan: Po zajtrku prosto za individualne oglede oz. nakupe. Možen organiziran odhod z našim vodnikom do trga Taksim, ki je središče evropskega dela mesta, v bližini pa je znana nakupovalna ulica Istiklal ... Popoldanski transfer nazaj na letališče, od koder sledi polet proti Ljubljani s Turkish Airlines ob 18.30. Pristanek v Ljubljani ob 18.45 po lokalnem času. Zaključek potovanja.

CENA:  429 EUR pri najmanj 25 potnikih
              459 EUR pri najmanj 15 potnikih

CENA VKLJUČUJE: polet s Turkish Airlines na relaciji Ljubljana-Istanbul-Ljubljana, vse letališke takse, vključen velik kos prtljage do 30kg, 3 x nočitev z zajtrkom v hotelu**** v sobah 1/2 TWC v centru Istanbula, vsi ogledi po programu, lokalnega vodnika, kjer je potreben, spremstvo slovenskega vodnika, celotno organizacijo.
Vključene vstopnine: za palačo Topkapi. 

MOŽNA DOPLAČILA v agenciji:
- za sobo 1/1 = 75 EUR,

- za povratni transfer iz Maribora do letališča Brnik = 35 EUR.

MOŽNA DOPLAČILA na poti:
- za izlet z ladjo po Bosporju = cca. 25 EUR,
- za obisk tipičnega lokala z večerjo in programom = od cca. 50 EUR,
- ogled palače Dolmabahce = cca. 25 EUR,
- za strošek javnega prevoza v Istanbulu = cca 5-10 EUR,
 

POMEMBNO:
- izvedba ogledov se lahko še prerazporedi po dnevih.
-  času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti. Za potovanje v Istanbul je potrebno izpolnjevati pogoje PCT. S prijavo na izlet, vsi udeleženci potrjujejo, da so z ukrepi seznanjeni in izpolnjujejo pogoje za udeležbo.
- ob prijavi je potrebno oddati kopijo potnega lista, ki mora biti veljaven še vsaj 6 mesecev od dne zaključka potovanja

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!
Veljajo splošni pogoji TA Sajko in letalskega prevoznika!

Določite termin
Število oseb

1/2 TWC

TRAJANJE: 4 dni (3 nočitev)

PREVOZ: lastni prevoz

17. dec. 2021 - 20. dec. 2021

OSEBE: 1 x

OTROCI: 0 x

STORITEV: POTOVANJE

Price: 429 Discount: 0 Surcharge: 0 Promotion: 0
SKUPNA CENA: 429,00 €

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava