LJ MB SB

ADVENT V ZAGREBU

ENODNEVNI IZLET

Ogled glavnih znamenitosti Zagreba in obisk enega najlepših božično novoletnih sejmov v naši bližini!

3. december 2022 | 1 dan | avtobus | šifra: AZ1006

Kasnejši jutranji oz. dopoldanski odhod iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja in Ljubljane. Avtobusna vožnja proti Hrvaški. Prestop meje in opoldanski prihod v hrvaško prestolnico ZAGREB. Panoramski ogled mesta z vožnjo po Slavonski aveniji, mimo stavbe hrvaške RTV, dvorane Vatroslava Lisinskega, športne dvorane Dražena Petroviča, muzej Mimara. Sledi peš ogled mesta:  narodno gledališče, Cvetni trg, Ilica ... Vzpon z vzpenjačo na Lotrščak in nadaljevanje ogledov mimo Banskih dvorov in cerkve sv. Marka, skozi »kamena vrata« do katedrale. Nazadnje še preko tržnice Dolac do trga Bana Jelačiča. Prosto za kasnejše kosilo in popoldanski vrvež božično-novoletnega sejma na številnih trgih v mestnem jedru. Čas za individualne oglede in predpraznične nakupe. Odhod iz Zagreba v zgodnejših večernih urah in prihod nazaj v Slovenijo enkrat v večernih urah.

CENA: 35 EUR 

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, cestnine in parkirnine, vse oglede po programu, slovensko vodenje in celotno organizacijo. 
Vključena vstopnina: vožnja z vzpenjačo na Lotrščak. 

POPUST: za otroka do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama).

Obvestilo s točnimi urami odhoda iz posameznega kraja v Sloveniji in zadnjimi informacijami, prejmejo vsi prijavljeni najkasneje 3 dni pred odhodom.

POMEMBNO: cene veljajo pri udeležbi najmanj 35 potnikov na avtobusu. V primeru manjšega števila udeležencev znaša doplačilo za izvedbo 5 EUR/osebo (plačilo na prijavnem mestu ali vodniku na avtobusu na dan odhoda). 
V kolikor bo prijavljenih manj kot 20 oseb, si agencija pridržuje pravico izlet odpovedati v zakonskem roku. 

V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti. S prijavo na izlet, vsi udeleženci potrjujejo, da so z ukrepi seznanjeni in izpolnjujejo pogoje za udeležbo.

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

  • družini prijazno
  • otroški popusti
  • odlično vodenje
  • organiziran prevoz
Določite termin
Število oseb

BUS

TRAJANJE: 1 dan

PREVOZ: Avtobus

3. dec. 2022 - 3. dec. 2022

OSEBE: 1 x

OTROCI: 0 x

STORITEV: IZLET

Price: 35 Discount: 0 Surcharge: 0 Promotion: 0
SKUPNA CENA: 35,00 €

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava