LJ MB SB

ADVENT V ZAGREBU

ENODNEVNI IZLET

Ogled glavnih znamenitosti Zagreba in obisk enega najlepših božično novoletnih sejom v naši bližini!

4. december 2021 | 1 dan | avtobus | šifra: AZ1006

Obiščite enega najlepših in najbolj živahnih božično-novoletnih sejmov v naši bližini. Ogledali si bomo glavne znamenitosti hrvaške prestolnice, obiskali številne stojnice in skupaj počakali, da se v mestu prižgejo lučke.

PROGRAM: Kasnejši jutranji oz. dopoldanski odhod iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja in Ljubljane. Avtobusna vožnja proti Hrvaški. Prestop meje in opoldanski prihod v hrvaško prestolnico ZAGREB. Panoramski ogled mesta z vožnjo po Slavonski aveniji, mimo stavbe hrvaške RTV, dvorane Vatroslava Lisinskega, športne dvorane Dražena Petroviča, muzej Mimara. Sledi peš ogled mesta:  narodno gledališče, Cvetni trg, Ilica ... Vzpon z vzpenjačo na Lotrščak in nadaljevanje ogledov mimo Banskih dvorov in cerkve sv. Marka, skozi »kamena vrata« do katedrale. Nazadnje še preko tržnice Dolac do trga Bana Jelačiča. Prosto za kasnejše kosilo in popoldanski vrvež božično-novoletnega sejma na številnih trgih v mestnem jedru. Čas za individualne oglede in predpraznične nakupe. Odhod iz Zagreba v zgodnejših večernih urah in prihod nazaj v Slovenijo enkrat v večernih urah.

CENA : 29 EUR

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, cestnine in parkirnine, vse oglede po programu, slovensko vodenje in celotno organizacijo.
Vključena vstopnina: vožnja z vzpenjačo na Lotrščak.

POPUST: za otroka do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama).

Obvestilo s točnimi urami odhoda iz posameznega kraja v Sloveniji in zadnjimi informacijami, prejmejo vsi prijavljeni najkasneje 3 dni pred odhodom.

POMEMBNO: cene veljajo pri udeležbi najmanj 35 potnikov na avtobusu. V primeru manjšega števila udeležencev znaša doplačilo za izvedbo 5 EUR/osebo (plačilo na prijavnem mestu ali vodniku na avtobusu na dan odhoda).
V kolikor bo prijavljenih manj kot 20 oseb, si agencija pridržuje pravico izlet odpovedati v zakonskem roku.

V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti. S prijavo na izlet, vsi udeleženci potrjujejo, da so z ukrepi seznanjeni in izpolnjujejo pogoje za udeležbo.
Za prestop meje na Hrvaško in enako za vrnitev nazaj v Slovenijo je potrebno izpoljnjevati pogoj PCT (potrebno je imeti veljavno EU Covidno potrdilo o cepljenosti ali prebolelosti oziroma v nasprotnem primeru o negativnem hitrem testu, ki ne sme biti starejše od 48 ur).

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

  • družini prijazno
  • otroški popusti
  • odlično vodenje
  • organiziran prevoz
Določite termin
Število oseb

Za izbrani termin aranžma ni na voljo.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava