LJ MB SB

SAVOY SEYCHELLES RESORT & SPA 5*

SEJŠELI - PAKET AVIO + HOTEL

Ugodna ponudba za počitnice na Sejšelih z letom iz Ljubljane.

Sejšeli veljajo za tropski raj - otok s sanjskimi plažami z belim peskom, ki jih brez pretiravanja lahko uvrstimo med najlepše na svetu. Otok z neokrnjenim bujnim tropskim rastlinjem, s številnimi živalskimi vrstami (predvsem živobarvnimi pticami in orjaškimi želvami), s čistim morjem, kjer ima voda prijetnih 25 stopinj in z bogatim podvodnim svetom, ki je raj za potapljače. Razlogov za obisk Sejšelov je še veliko več.

PAKETNA PONUDBA  LETALSKA KARTA + HOTEL

Hotel SAVOY RESORT & SPA 5* se nahaja na plaži Beau Vallon in ponuja 2 restavraciji, 700 m² velik zunanji bazen ter 24-urno recepcijo. Od središča Victorie je oddaljena 6 min vožnje. Med bivanjem lahko uporabljate brezplačen WiFi. Sodobne in prostorne sobe ter suite nudijo balkon, satelitsko TV z ravnim zaslonom, mini bar in klimatsko napravo. Poskrbljeno je za dnevno animacijo z različnimi aktivnostmi (pohodi v okolico, telovadba, odbojka na plaži, poslikave obraza ...). Možnost raznih vodnih športov, potapljanja, ribolova, panoramskih poletov s helikopterjem, najema avtomobila ipd. V bližini hotela je več restavracij in manjših trgovin. Od mednarodnega letališča Sejšeli so oddaljeni 25 min vožnje z avtomobilom.


Trenutne časovnice letov (informativno - se lahko še spremenijo):

  LJU

  SEZ 

Cena na osebo od 2.250,00 EUR (ceno je potrebno sproti preverjati zaradi možne spremembe cene letalske karte in hotela) - v trenutno ceno sta vključena popusta 20% + 15% (za rezervacijo odhodov več kot 90 dni prej in popust za bivanje več kot 7 noči)

V ceno je vključena povratna letalska karta iz Ljubljane z vključeno oddano prtljago, 8x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi v hotelu Savoy Seychelles Resort & Spa 5*.

Lahko se tudi preverijo leti iz drugih sosednjih letališč. Pri nas je tudi možno doplačati za transfer do letališča.

 

Pomembno: opisi objektov so povzeti iz spletnih strani/brošur/informacij s strani partnerjev, na dan 22.11.2021.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava