LJ MB SB

HOTEL CORAL STRAND 4*

SEJŠELI - PAKET AVIO + HOTEL

Ugodna ponudba za počitnice na Sejšelih z letom iz Ljubljane ali sosednjih letališč.
Hotel ob čudoviti peščeni plaži Beau Vallon in samo 15 vožnje do otoške prestolnice!

Sejšeli veljajo za tropski raj - otok s sanjskimi plažami z belim peskom, ki jih brez pretiravanja lahko uvrstimo med najlepše na svetu. Otok z neokrnjenim bujnim tropskim rastlinjem, s številnimi živalskimi vrstami (predvsem živobarvnimi pticami in orjaškimi želvami), s čistim morjem, kjer ima voda prijetnih 25 stopinj in z bogatim podvodnim svetom, ki je raj za potapljače. Razlogov za obisk Sejšelov je še veliko več.

PAKETNA PONUDBA  LETALSKA KARTA + HOTEL

Hotel CORAL STRAND**** leži na najboljši lokaciji ob čudoviti beli peščeni plaži v zalivu Beau Vallon na severnem delu otoka, cca. 30 minut vožnje od letališča. Sobe so klimatizirane, z LCD televizorji, s telefonom, sefom in z balkonom. V hotelu je več restavracij (mednarodna, indijska in azijska kulinarika), coctail bar, trgovina s spominki, zunanji bazen. Poskrbljeno je za dnevno animacijo z različnimi aktivnostmi (pohodi v okolico, telovadba, odbojka na plaži, poslikave obraza ...). Možnost raznih vodnih športov, potapljanja, ribolova, panoramskih poletov s helikopterjem, najema avtomobila ipd. V bližini hotela je več restavracij in manjših trgovin.

Trenutne časovnice letov (informativno - se lahko še spremenijo):

  LJU

  SEZ 

Cena na osebo od 1.750,00 EUR (ceno je potrebno sproti preverjati zaradi možne spremembe cene letalske karte in hotela) - v trenutno ceno sta vključena popust 20% + 15% (za rezervacijo odhodov več kot 90 dni prej in popust za bivanje več kot 7 noči)

V ceno je vključena povratna letalska karta iz Ljubljane z vključeno oddano prtljago, 7x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi v hotelu Coral Strand 4*.

 

Lahko se tudi preverijo leti iz drugih sosednjih letališč. Pri nas je tudi možno doplačati za transfer do letališča.

Trenutni pogoji za vstop na Sejšele (pogoje je ptorebno pred odhodom ponovno preveriti, ker se lahko spremenijo):

Vsi potniki morajo ob vstopu v državo pokazati negativen PCR test, ki je bil opravljen največ 72 ur pred začetkom potovanja - samo necepljeni potniki, cepljeni potniki PCR testa več ne potrebujejo. Seboj morajo imeti tudi veljavno mednarodno zdravstveno zavarovanje, ki krije tudi vse stroške, povezane s Covid 19 (izolacija, karantena, zdravljenje).

Za vstop na Sejšele je potrebno pred odhodom tudi izpolniti obrazec (lahko tudi izpolnimo pri nas ob doplačilu), za obrazec je potrebno priložiti:

- kopijo potnega lista
- negativni rezultat PCR testa, ki ni starejši od 72 ur od odhoda (v angleškem ali francoskem jeziku) - necepljeni potniki!
- povratno letalsko vozovnico
- potrdilo o rezervaciji hotela
- potrdilo o cepljenju, če ga imate

- zdravstveno zavarovanje, ki krije zdravljenje v primeru, če zbolite za COVID-19

V primeru znakov bolezni bodo potniki premeščeni v karanteno na lastne stroške (če je vse vključeno v vaše zdravstevno zavarovanje potem to krije vaša zavarovalnica).

 

Pomembno: opisi objektov so povzeti iz spletnih strani/brošur/informacij s strani partnerjev, na dan 22.11.2021.

  • klima
  • direktno na plaži
  • dobra lokacija

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava