LJ MB SB

HOTEL CORAL STRAND 4*

SEJŠELI - PAKET AVIO + HOTEL

Ugodna ponudba za počitnice na Sejšelih z letom iz Ljubljane ali sosednjih letališč.
Hotel ob čudoviti peščeni plaži Beau Vallon in samo 15 vožnje do otoške prestolnice!

Sejšeli veljajo za tropski raj - otok s sanjskimi plažami z belim peskom, ki jih brez pretiravanja lahko uvrstimo med najlepše na svetu. Otok z neokrnjenim bujnim tropskim rastlinjem, s številnimi živalskimi vrstami (predvsem živobarvnimi pticami in orjaškimi želvami), s čistim morjem, kjer ima voda prijetnih 25 stopinj in z bogatim podvodnim svetom, ki je raj za potapljače. Razlogov za obisk Sejšelov je še veliko več.

PAKETNA PONUDBA  LETALSKA KARTA + HOTEL

Hotel CORAL STRAND**** leži na najboljši lokaciji ob čudoviti beli peščeni plaži v zalivu Beau Vallon na severnem delu otoka, cca. 30 minut vožnje od letališča. Sobe so klimatizirane, z LCD televizorji, s telefonom, sefom in z balkonom. V hotelu je več restavracij (mednarodna, indijska in azijska kulinarika), coctail bar, trgovina s spominki, zunanji bazen. Poskrbljeno je za dnevno animacijo z različnimi aktivnostmi (pohodi v okolico, telovadba, odbojka na plaži, poslikave obraza ...). Možnost raznih vodnih športov, potapljanja, ribolova, panoramskih poletov s helikopterjem, najema avtomobila ipd. V bližini hotela je več restavracij in manjših trgovin.

Trenutne časovnice letov (informativno - se lahko še spremenijo):

  LJU

  SEZ 

Cena na osebo od 1.750,00 EUR (ceno je potrebno sproti preverjati zaradi možne spremembe cene letalske karte in hotela) - v trenutno ceno sta vključena popust 20% + 15% (za rezervacijo odhodov več kot 90 dni prej in popust za bivanje več kot 7 noči)

V ceno je vključena povratna letalska karta iz Ljubljane z vključeno oddano prtljago, 7x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi v hotelu Coral Strand 4*.

 

Lahko se tudi preverijo leti iz drugih sosednjih letališč. Pri nas je tudi možno doplačati za transfer do letališča.

 

Pomembno: opisi objektov so povzeti iz spletnih strani/brošur/informacij s strani partnerjev, na dan 22.11.2021.

  • klima
  • direktno na plaži
  • dobra lokacija

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava