LJ MB SB

PREDBOŽIČNA BUDIMPEŠTA

ENODNEVNI IZLET

Ogled glavnih znamenitosti Budimpešte (Trg herojev, parlament, cerkev sv. Štefana, ribiška utrdba, ...). Obisk prazničnih stojnic, možnost ugodnih nakupov ...

10. in 17. december 2022 | 1 dan | avtobus | šifra: PBU337

Odhod iz Ljubljane (Dolgi most) ob 4.15 zjutraj. Pobiranje potnikov: ob 5.30 v Celju (dvorana Zlatorog), ob 6.00 v Slov. Bistrici (pri Sparu ob avtocesti) in ob 6.30 v Mariboru (pred TC City). Sledi vožnja po pomurski avtocesti proti Lendavi in Pincam na Madžarsko. Vmesni postanki. Dopoldanski prihod v madžarsko prestolnico BUDIMPEŠTO. Prvi postanek za sprehod po mestnem jedru Vaci in obisk pokrite tržnice; možnost prvih manjših nakupov. Krožni ogled mesta: Nep stadion, Trg herojev, grad Vajdahunyadi, cerkev sv. Štefana, parlament. Prosto za obisk prazničnih stojnic, nakupe, kosilo ... Za konec vzpon do znamenite ribiške utrdbe, Matijeve cerkve in mestne hiše na hribu Buda ob nekdanjem grajskem kompleksu. Vrnitev mimo Blatnega jezera in prihod v Slovenijo v poznih večernih urah.

CENA:     55 EUR iz Maribora, Sl. Bistrice in Celja
               63 EUR iz Ljubljane

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, stroške voznikov, vse cestnine, pristojbine in parkirnine, vse oglede po programu, slovensko vodenje, celotno organizacijo.

POPUST: za otroka do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama).

POMEMBNO: cene veljajo pri udeležbi najmanj 35 potnikov na avtobusu. V primeru manjšega števila udeležencev znaša doplačilo za izvedbo 9 EUR/osebo (plačilo na prijavnem mestu ali vodniku na avtobusu na dan odhoda). 
V kolikor bo prijavljenih manj kot 25 oseb, si agencija pridržuje pravico izlet odpovedati v zakonskem roku. 

Ni stroška prijavnine! Program velja kot končno obvestilo.
Dežurna telefonska številka v času odhoda: (02) 80 51 807.  

V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti. S prijavo na izlet, vsi udeleženci potrjujejo, da so z ukrepi seznanjeni in izpolnjujejo pogoje za udeležbo.

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih! 

  • odlično vodenje
  • organiziran prevoz
  • bogata zgodovina
Določite termin
Število oseb

Žal v sistemu za željeni termin ni več razpoložljivih sob.

Lahko pa preverimo, če je možno v izbranem objektu dobiti dodatne kapacitete.

V kolikor želite, da to storimo, vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec.

V najkrajšem možnem času, vas bomo potem kontaktirali v tej zvezi.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava