LJ MB SB

PREDBOŽIČNI DUNAJ

ENODNEVNI IZLET

Avstrijska prestolnica v predprazničnem vzdušju ima še poseben čas. Ogled glavnih znamenitosti in čas za obisk božično-novoletnega sejma!

10. in 17. december 2022 | 1 dan | avtobus | šifra: PDU052

ODHOD 10.12. JE ZASEDEN. 

Odhod iz Ljubljane (Dolgi most) ob 4.15 zjutraj. Pobiranje potnikov: ob 5.30 v Celju (dvorana Zlatorog), ob 6.00 v Slov. Bistrici (pri Sparu ob avtocesti) in ob 6.30 v Mariboru (pred TC City). Potovanje preko Šentilja, mimo Gradca in z vmesnim postankom do DUNAJA. Postanek pri dvorcu Schönbrunn in sprehod po parku, nato v središče na Ring, kjer se vrstijo opera, Hofburg, parlament, univerza, rotovž, ... Še skok do zgradbe arhitekta Hundertwasserja v značilnem slogu. Nato peš po mestnem jedru; skozi dvorec Hofburg, mimo španske jahalne šole do Grabna in kužnega znamenja. Ogled cerkve sv. Štefana. Nato nekaj prostega časa za kosilo oz. oglede po želji. Popoldanski obisk božično-novoletnega sejma. Za konec še vožnja do Pratra in možnost vožnje z Riesenradom. Povratek proti Sloveniji, prihod v poznih večernih urah.

CENA:      52 EUR iz Maribora, Sl. Bistrice in Celja
                  60 EUR iz Ljubljane

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, cestnine, pristojbine, parkirnine in dajatve, vse oglede po programu, slovensko vodenje in organizacijo.

POPUST: za otroka do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama).

POMEMBNO: cene veljajo pri udeležbi najmanj 35 potnikov na avtobusu. V primeru manjšega števila udeležencev znaša doplačilo za izvedbo 8 EUR/osebo (plačilo na prijavnem mestu ali vodniku na avtobusu na dan odhoda).
V kolikor bo prijavljenih manj kot 25 oseb, si agencija pridržuje pravico izlet odpovedati v zakonskem roku.

Ni stroška prijavnine! Program velja kot končno obvestilo.
Dežurna telefonska številka v času odhoda: (02) 80 51 807.

V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti.

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih! 

  • odlično vodenje
  • organiziran prevoz
Določite termin
Število oseb

BUS

TRAJANJE: 1 dan

PREVOZ: Avtobus

10. dec. 2022 - 10. dec. 2022

OSEBE: 1 x

OTROCI: 0 x

STORITEV: IZLET

Price: 52 Discount: 0 Surcharge: 0 Promotion: 0
SKUPNA CENA: 52,00 €

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava