LJ MB SB

TERME 3000 - MORAVSKE TOPLICE

APARTMAJI PREKMURSKA VAS 4* (Trobentice, Tulpike, Marjetice,...)

Hišice sredi zelenih ravnic ob Termalnem parku Terme 3000.

Počitniški urnik po vaših željah

Apartmajsko naselje Prekmurska vas sestavlja skupina hišic, ki spominja na tipično prekmursko vas. Hišice sredi zelenih ravnic ob Termalnem parku Terme 3000 vam omogočajo, da si svoj urnik krojite po svoje. Vsi apartmaji imajo namreč popolnoma opremljeno kuhinjo, zato si lahko zajtrk pripravite tudi popoldne! Apartmaje pogosto izbirajo družine, kolesarji in vsi, ki si med oddihom želijo biti nekoliko odmaknjeni od hotelskega vrveža. Počitnice sredi prekmurske narave vas vabijo k aktivnemu oddihu!

Štirizvezdično apartmajsko naselje obsega 37 apartmajev (7 apartmajev za 5 oseb, 7 apartmajev za 3 + 1 osebo in 23 apartmajev za 2 + 1 osebo) ob Termalnem parku Terme 3000. Apartmaji se nahajajo v hišicah z dvema nadstropjema (zgornja nadstropja so dostopna le po stopnicah), vsak ima svoj vhod. V vsaki hišici je več apartmajev. Vsi apartmaji imajo pogled na park, so ogrevani in klimatizirani ter imajo balkon s sedežno garnituro. Poleg sob/-e so v apartmaju tudi opremljena kuhinja (posoda, štedilnik, hladilnik, pečica), dnevni prostor ter kopalnica s kabino za prhanje.

APP 2+1: apartma za tri osebe z zakonsko posteljo 160x 200  v zgornjem nadstropju in dodatnim ležiščem v dnevnem prostoru, ki se nahaja v spodnjem delu apartmaja. V apartmaju   je kopalnica s tušem in WC-jem, kuhinjska niša in jedilna miza v spodnjem delu apartmaja ter zunanja terasa.

APP 3+1;  apartma za štiri osebe s spalnico z zakonsko posteljo 160 x 190 in z dodatno sobo z ležiščem za dve osebi v zgornjem nadstropju.  V apartmaju je kopalnica s tušem in WC-jem, jedilna miza in kuhinjska niša v spodnjem delu apartmaja ter terasa.

APP 3+1- premium - prenovljen app , za štiri osebe s spalnico z zakonsko posteljo 180 x200 in z dodatno sobo z ležiščem  za dve osebi v zgornjem nadstropju.  V apartmaju  je kopalnica s tušem in WC-jem, jedilna miza in kuhinjska niša v spodnjem delu apartmaja ter terasa.

APP 5; apartma za pet oseb z dvema spalnicama z zakonsko posteljo 180 x 200  v zgornjem nadstropju.  V eni spalnici je še dodatno ležišče.  V apartmaju je kopalnica s tušem in WC-jem v zgornjem nadstropju. V spodnjem nadstropju se nahaja dnevni prostor s kuhinjsko nišo, WC-jem in teraso.

 

 

TERME 3000 - MORAVSKE TOPLICE (najem apartmaja)

Cenik je od 1.8.2023 dalje informativne narave, saj se cene spreminjajo dinamično, na podlagi zasedenosti in povpraševanja po posameznih terminih.
Za točen izračun nas prosimo kontaktirajte: info@sajko-turizem.si, ali 02 23 80 832.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava