LJ MB SB

BIOGRAD - ORGANIZIRANE SKUPINSKE POČITNICE

HOTEL ADRIA***

ZELO UGODNO- POSEBNA PONUDBA ZA UPOKOJENCE! Organizirane počitnice v Dalmaciji z vključenim prevozom iz Slovenije. 7 nočitev po ponudbi "vse vključeno"!

POSEBNA PONUDBA ZA UPOKOJENCE – dopolnjevanje skupine
(ŠTEVILO PROSTIH MEST JE OMEJENO)

26. junij 2021 | 8 dni (7 nočitev) | avtobusni prevoz

1. dan (sobota, 26.6.2021): Odhod avtobusa iz Maribora in Slov. Bistrice v zgodnjih jutranjih urah. Vožnja po eni izmed možnih poti na Hrvaško in nato naprej proti Dalmaciji v vmesnimi postanki. Prihod v BIOGRAD NA MORU predvidoma v zgodnejših popoldanskih urah in namestitev v hotelu Adria***. Začetek koriščenja ponudbe »vse vključeno« (all inclusive). Čas za prvo kopanje, spoznavanje okolice … Večerja in nočitev.

2. dan–7.dan (nedelja, 27.6.–petek, 2.7.2021): Prosto v hotelu na bazi ponudbe vse vključeno (vključeni vsi obroki in pijača, ter ostala ponudba hotelirja). Možnost kopanja in različnih aktivnosti v hotelu, odhodi v mesto Biograd, sprehodi v okolico ... Po vnaprejšnjem dogovoru tudi možnost kakšnega organiziranega izleta (z ladjico na Kornate, s trajektom na otok Pašman, avtobusni izlet v Zadar ali Šibenik, obisk slapov Krke, ipd …). Bivanje, prehrana in nočitve v hotelu.

8. dan (sobota, 3.7.2021): Zajtrk in še prosto dopoldne za zadnje opravke ali kopanje. Predvidoma opoldanski odhod z avtobusom iz Biograda, povratek na avtocesto in vožnja nazaj proti Sloveniji z vmesnimi postanki. Vrnitev v Maribor in Slov. Bistrico enkrat v večernih urah.

CENA: 459 EUR/osebo

CENA VKLJUČUJE: 7 nočitev na bazi ponudbe all inclusive (samopostrežni zajtrki, kosila in večerja, vključena pijača ...) v sobah 1/2 TWCB AC classic (klima, telefon, TV, prha, wc, sušilec za lase, balkon), turistično takso, organiziran avtobusni prevoz iz Maribora oz. Slov. Bistrice do Biograda in nazaj, celotno organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA: - za enoposteljno sobo 1/1 = 190 EUR/osebo.
- za počitniško zavarovanje pri Evropski zavarovalnici (vključen riziko odpovedi, zavarovanje prtljage in zdravstveno zavarovanje z asistenco na poti) = 20 EUR/osebo.

MOŽEN POPUST: - za 3. osebo v sobi na dodatnem ležišču = –75 EUR/osebo.

Hotel ADRIA*** leži ob borovem gozdiču cca. 800 m od centra Biograda in 350 metrov od morja. Ima pribl. 200 sob. Hotel razpolaga z dvema zunanjima bazenoma, notranjim bazenom in savno, masažnim salonom, wellness centrom, manjšim fitnesom, barom, konferenčno dvorano in restavracijo.

Ponudba hotela »vse vključeno« (all inclusive) vključuje:
Hrana, pijača: samopostrežni zajtrk, kosilo in večerjo, pri kosilu in večerji vključene pijače (gazirane in negazirane brezalkoholne pijače in sokovi, voda, pivo, namizno vino), od 15.–16. ure manjši popoldanski prigrizek (kava, čaj, keksi, grisini, sladoled za otroke), od 10.–23. ure pijače na all inclusive baru - pri zunanjem bazenu (pivo, vino, gazirane in negazirane brezalkoholne pijače in sokovi, domače alk. pijače; vse postreženo v plastičnih lončkih).

Šport, zabava: uporaba zunanjih bazenov s sladko vodo, uporaba notranjega bazena s sladko vodo (zaprt od 10.6.-15.9.), ležalniki in senčniki ob bazenu (omejeno število), hotelska animacija (1.7.-31.8.), fitnes, uporaba igrišča za nogomet, rokomet, košarko, odbojko na pesku, namizni tenis, animacijski program (6 dni v tednu).
Razno: uporaba Wi-Fi-ja v holu hotela.

PLAČILNI POGOJI:
- akontacija v višini 30% ob prijavi (do zasedbe mest), končno plačilo najkasneje 15 dni pred odhodom.

STROŠKI V PRIMERU ODPOVEDI:
V kolikor odhod odpove naša turistična agencija iz kateregakoli razloga (premajhno število prijav, zaradi višje sile kot je zaprtje meja in bi bila izvedba onemogočena, ipd.), se prijavljenim vsa vplačana sredstva vrnejo v celoti v 14 dneh (v primeru odpovedi zaradi višje sile na katero nimamo vpliva se zadrži strošek prijavnine).

Pri individualni odpovedi s strani posameznika veljajo splošni pogoji TA SAJKO v skladu z veljavno odpovedno lestvico. V kolikor udeleženec posameznik vplača počitniško zavarovanje in je nato prisiljen udeležbo odpovedati zaradi upravičenega razloga (o tem odloča zavarovalnica), se mu vrnejo vsa vplačana sredstva razen zavarovalne premije.

Zamenjava imena pa je vedno možna brez stroškov, dodaten strošek v tem primeru je lahko zavarovanje (zavarovalna polica je vedno na ime posameznika).

DRUGE POMEMBNE INFORMACIJE:
- za ponujeno počitniško zavarovanje se je potrebno odločiti ob prijavi takrat skupaj z akontacijo plačati tudi zavarovalno premijo v višini 20 EUR/osebo. Zavarovalno kritje rizika odpovedi zraven bolezni, poškodbe in smrti v najožjem krogu družine, vključuje tudi obolelost za Covidom ali obvezno karanteno, če bi zboleli družinski člani. Odpoved se dokazuje z ustreznimi potrdili, o upravičenosti odloča zavarovalnica (vsi zavarovalni pogoji so na voljo v agenciji).

- točne ure prevoza bodo določene cca 1 teden pred odhodom. Možno je, da bo na istem avtobusu še nekaj drugih slovenskih potnikov, ki bodo potovali v Dalmacijo v kraje med Zadrom in Biogradom. Temu bo prilagojena časovnica in točna smer potovanja v eno ali drugo stran.
- predvidoma bo prvi obrok v hotelu večerja, zadnji pa kosilo. V kolikor bi zaradi usklajevanja voznega reda pri prevozu to ne bilo možno in bi en obrok izostal, bo skupina dobila za nazaj grede lunch paket.
- predstavnik naše agencije bo predvidoma v hotelu prisoten od 1.7.2021 dalje, v kolikor pa bi se skupina vnaprej odločila za kak organiziran izlet, bomo prisotnost našega predstavnika zagotovili tudi prej.
- v času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti.
- v primeru, da bi bil odhod na Hrvaško v načrtovanem terminu onemogočen (zaradi omejitvenih ukrepov), bo možno skupinski odhod odpovedati brez stroškov (po dogovoru se termin počitnic v tem primeru prestavi ali pa se vrne vplačan denar, razen prijavnine).

Trenutni pogoji za potovanje:
ZA VSTOP NA HRVAŠKO je dovolj dokazilo o cepljenosti (dovolj je že prvi odmerek, če je od cepljenja preteklo vsaj 21 dni)  ali dokazilo o prebolelosti (v zadnjih 180 dneh), v nasprotnem primeru je potrebno opraviti hitri test v 48 urah pred vstopom v državo.  
ZA POVRATEK NAZAJ V SLOVENIJO trenutno ni potrebno imeti nobenih dokazil PCT, ker je Dalmacija trenutno na "zeleni" listi, potrebno je le dokazilo o bivanju v tem delu Hrvaške (kar zagotovi agencija).

KONTAKT za vse informacije v agenciji: Milan Sajko,
tel. 02 80 51 804,
e-mail: milan@sajko-turizem.si 

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

 • klima
 • animacijski program
 • v bližini plaže (cca. 100-500m)
 • klub hotel
 • bazen
 • športi z žogo
 • seniorji
 • fitness
 • bogata športna ponudba
 • savna
 • organiziran prevoz
 • slovenski spremljevalec
Določite termin
Število oseb

Za izbrani termin aranžma ni na voljo.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava