LJ MB SB

BIOGRAD - ORGANIZIRANE SKUPINSKE POČITNICE

HOTEL ADRIA***

POSEBNA PONUDBA ZA UPOKOJENCE! - IZJEMNO UGODNO!
Organizirane počitnice v Dalmaciji z vključenim prevozom iz Slovenije.
7 nočitev po ponudbi "vse vključeno"!

POSEBNA PONUDBA ZA UPOKOJENCE – dopolnjevanje skupine

25. junij 2021 | 8 dni (7 nočitev) | avtobusni prevoz

1. dan (sobota, 25.6.2022): Odhod avtobusa iz Maribora in Slov. Bistrice v zgodnjih jutranjih urah. Vožnja po eni izmed možnih poti na Hrvaško in nato naprej proti Dalmaciji v vmesnimi postanki. Prihod v BIOGRAD NA MORU predvidoma v zgodnejših popoldanskih urah in namestitev v hotelu Adria***. Začetek koriščenja ponudbe »vse vključeno« (all inclusive). Čas za prvo kopanje, spoznavanje okolice … Večerja in nočitev.

2. dan–7.dan (nedelja, 26.6.–petek, 1.7.2022): Prosto v hotelu na bazi ponudbe vse vključeno (vključeni vsi obroki in pijača, ter ostala ponudba hotelirja). Možnost kopanja in različnih aktivnosti v hotelu, odhodi v mesto Biograd, sprehodi v okolico ... Po vnaprejšnjem dogovoru tudi možnost kakšnega organiziranega izleta (z ladjico na Kornate, s trajektom na otok Pašman, avtobusni izlet v Zadar ali Šibenik, obisk slapov Krke, ipd …). Bivanje, prehrana in nočitve v hotelu.

8. dan (sobota, 2.7.2022): Zajtrk in še prosto dopoldne za zadnje opravke ali kopanje. Predvidoma opoldanski odhod z avtobusom iz Biograda, povratek na avtocesto in vožnja nazaj proti Sloveniji z vmesnimi postanki. Vrnitev v Maribor in Slov. Bistrico enkrat v večernih urah.

CENA: 499 EUR

CENA VKLJUČUJE: 7 nočitev na bazi ponudbe all inclusive (samopostrežni zajtrki, kosila in večerja, vključena pijača ...) v sobah 1/2 TWCB AC classic (klima, telefon, TV, prha, wc, sušilec za lase, balkon), turistično takso, organiziran avtobusni prevoz iz Maribora oz. Slov. Bistrice do Biograda in nazaj, celotno organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA:
- za enoposteljno sobo 1/1 = 220 EUR/osebo,
- za počitniško zavarovanje pri Evropski zavarovalnici (vključen riziko odpovedi, zavarovanje prtljage in zdravstveno zavarovanje z asistenco na poti) = 20 EUR/osebo.

MOŽEN POPUST: - za 3. osebo v sobi na dodatnem ležišču: - 75 EUR/osebo.

Hotel ADRIA*** leži ob borovem gozdiču cca. 800 m od centra Biograda in 350 metrov od morja. Ima pribl. 200 sob. Hotel razpolaga z dvema zunanjima bazenoma, notranjim bazenom in savno, masažnim salonom, wellness centrom, manjšim fitnesom, barom, konferenčno dvorano in restavracijo.

Ponudba hotela »vse vključeno« (all inclusive) vključuje:
Hrana, pijača: samopostrežni zajtrk, kosilo in večerjo, pri kosilu in večerji vključene pijače (gazirane in negazirane brezalkoholne pijače in sokovi, voda, pivo, namizno vino), od 15.–16. ure manjši popoldanski prigrizek (kava, čaj, keksi, grisini, sladoled za otroke), od 10.–23. ure pijače na all inclusive baru - pri zunanjem bazenu (pivo, vino, gazirane in negazirane brezalkoholne pijače in sokovi, domače alk. pijače; vse postreženo v plastičnih lončkih).
Šport, zabava: uporaba zunanjih bazenov s sladko vodo, uporaba notranjega bazena s sladko vodo (zaprt od 10.6.-15.9.), ležalniki in senčniki ob bazenu (omejeno število), hotelska animacija (1.7.-31.8.), fitnes, uporaba igrišča za nogomet, rokomet, košarko, odbojko na pesku, namizni tenis, animacijski program (6 dni v tednu).
Razno: uporaba Wi-Fi-ja v holu hotela.

PLAČILNI POGOJI: akontacija v višini 30% ob prijavi (do zasedbe mest), končno plačilo najkasneje 15 dni pred odhodom.

OPOMBE:
- točne ure prevoza bodo določene cca 1 teden pred odhodom. Možno je, da bo na istem avtobusu še nekaj drugih slovenskih potnikov, ki bodo potovali v Dalmacijo v kraje med Zadrom in Biogradom. Temu bo prilagojena časovnica in točna smer potovanja v eno ali drugo stran.
- predvidoma bo prvi obrok v hotelu večerja, zadnji pa kosilo. V kolikor bi zaradi usklajevanja voznega reda pri prevozu to ne bilo možno in bi en obrok izostal, bo skupina dobila za nazaj grede lunch paket,

V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti.

 Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

 • klima
 • animacijski program
 • v bližini plaže (cca. 100-500m)
 • klub hotel
 • bazen
 • športi z žogo
 • seniorji
 • fitness
 • bogata športna ponudba
 • savna
 • organiziran prevoz
 • all inclusive
Določite termin
Število oseb

Žal v sistemu za željeni termin ni več razpoložljivih sob.

Lahko pa preverimo, če je možno v izbranem objektu dobiti dodatne kapacitete.

V kolikor želite, da to storimo, vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec.

V najkrajšem možnem času, vas bomo potem kontaktirali v tej zvezi.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava