LJ MB SB

BEOGRAD

DVODNEVNO POTOVANJE

Obiščite vedno živahno mesto, ki navdušuje vse generacije!

30. oktober 2021 | 2 dni | avtobus | šifra: BEO422

1. dan: Jutranji odhod, prestop meje s Hrvaško, vožnja mimo Zagreba in Slavonskega Broda. Vstop v Srbijo in opoldanski prihod v prestolnico BEOGRAD. Krožni ogled mestnih znamenitosti: pravoslavna cerkev sv. Save, cerkev sv. Marka, mestna skupščina, zvezni parlament, Trg republike, Trg Nikole Pašića … Nato peš po starem mestnem jedru: Trg republike, Narodni muzej, Narodno gledališče, Študentski trg, Kalemegdan, Saborna cerkev, konak kneginje Ljubice, Kafana … Namestitev v hotelu. Možnost večerje ob starogradski glasbi v restavraciji na Skadarliji. Nočitev.

2. dan: Pozen zajtrk. Prosto za samostojno odkrivanje mesta, sprehod po Knezmihajlovi ulici, obisk tržnice Zeleni vjenac … Sledi vožnja do AVALE. Ogled spomenika ruskim letalcem in vzpon do Meštrovićevega spomenika neznanemu vojaku. Možnost vzpona z dvigalom na Avalski stolp. Ob dogovorjeni uri slovo od Beograda in vrnitev proti domu po isti poti. Prihod v Slovenijo okoli polnoči.

CENA: 110 EUR pri najmanj 40 potnikih 
            125 EUR pri najmanj 30 potnikih

POPUST ZA HITRE PRIJAVE: - 5% ob rezervaciji in celotnem plačilu do 30.4.2021.

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, 1 x nočitev z zajtrkom  v hotelu*** v sobah 1/2 TWC, vse oglede po programu, lokalno vodenje, kjer je obvezno, cestnine in pristojbine, slovensko vodenje in organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA:
- za 1/1 sobo = 20 EUR (v agenciji),
- za večerjo ob starogradski glasbi v restavraciji na Skadarliji = 20 EUR (na poti vodniku),
- za vzpon na razgledni stolp na Avali = cca. 300 dinarjev oz. cca. 3 EUR (na licu mesta).

MOŽNI POPUSTI:
- za otroka do 12 let 25% na dodatnem ležišču (z dvema odraslima osebama).
- tretja oseba v sobi na dodatnem ležišču 5%.

V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti.

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava