LJ MB SB

AKTIVNE POČITNICE V PUNATU (OTOK KRK)

HOTEL OMORIKA***

Organiziran povratni prevoz in 7 polpenzionov v hotelu!

1. julij 2021 | 8 dni (7 nočitev) | kombi

1. dan: Odhod avtobusa iz Maribora v jutranjih urah. Pobiranje potnikov v Slov. Bistrici, Celju, Ljubljani, Postojni. Vožnja mimo Ilirske Bistrice in prestop na Hrvaško. Dopoldanski prihod v PUNAT. Nastanitev v hotelu Omorika***. Čas za prvo kopanje in sprostitev. Večerja in nočitev v hotelu.
2.–7. dan: Prosti dnevi za kopanje v Punatu. Bivanje v hotelu na bazi polpenziona ...  Raziskovanje otoka v lastni režiji  oz. možnost udeležbe na različnih izletih v organizaciji lokalnih agencij po dogovoru z recepcijo hotela ...
8. dan: Zajtrk. Dopoldanski odhod iz Punata in vrnitev nazaj na celino. Prestop meje v Slovenijo in povratek domov na relacji Postojna-Ljubljana-Celje-Slov. Bistrica-Maribor. Povratek domov enkrat v popoldanskih urah.

Hotel Omorika*** leži cca 700 m od centra Punta in cca 200 m od prodnate in betonirane plaže. Prenovljen družinski hotel s cca 90 sobami je v celoti klimatiziran in ponuja recepcijo, teraso, dvigalo, vrt, bar in restavracijo. Oprema sob vključuje klimo, prho ali kad, wc, sušilnik za lase, telefon, sat-tv, hladilnik, Wi-Fi (brezplačno). Družinske sobe so imajo dodatno spalnico s pregradno steno in nadstropnimi posteljami (pograd). V bližini možnost  jadranja, potapljanja, ribolova, odbojke na mivki, vožnje po toboganih, mini golfa … Ležalniki in senčniki na plaži (proti doplačilu).

LAST MINUTE CENA: 470 EUR

CENA VKLJUČUJE: 7 x polpenzion v hotelu Omorika*** v 1/2 sobah TWC (samopostrežni zajtrk in večerja), turistično takso, prevoz s turističnim kombijem, celotno organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA:
- za sobo 1/1 = 140 EUR,

MOŽNI POPUSTI:
- za tretjo osebo na dod. ležišču (v isti sobi z dvema odraslima):
- prvi otrok do 12 let 40% popusta, drugi otrok do 12 let 30% popusta, odrasli 10% popusta.

Celoten program bo v času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19 izveden v skladu s priporočili NIJZ.

Trenutni pogoji za potovanje:
ZA VSTOP NA HRVAŠKO po trenutnih pogojih za prebivalce Vzhodne Slovenije ni potrebnih nobenih dokazil, za prebivalce Zahodne Slovenije pa je dovolj dokazilo o cepljenosti (dovolj je že prvi odmerek, če je od cepljenja preteklo vsaj 21 dni)  ali dokazilo o prebolelosti (v zadnjih 180 dneh) ali negativni hitri test, ki ne sme biti starejši od 48 ur.  
ZA POVRATEK NAZAJ V SLOVENIJO je po trenutnih merilihje dovolj dokazilo o cepljenosti (dovolj je že prvi odmerek, če je od cepljenja preteklo vsaj 21 dni)  ali dokazilo o prebolelosti (v zadnjih 180 dneh) ali negativni hitri test, ki ne sme biti starejši od 48 ur. Predvideva se sicer, da bo Slovenija Hrvaško še ta teden spet uvrstila na zeleno listo in v tem primeru za povratek tudi ne bo potrebnih nobenih dokazil.  

Splošni pogoji TA SAJKO so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih.

  • klima
  • v bližini plaže (cca. 100-500m)
  • potapljanje
  • pohodništvo, kolesarjenje
  • vodni športi
  • active
  • wifi

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava