LJ MB SB

ZADAR - KRAJŠE POČITNICE V SEVERNI DALMACIJI

HOTEL KOLOVARE****

Krajše aktivne počitnice z vključenimi ogledi: mesto Zadar in prevoz z ladjico v mesto Preko na otok Ugljan!

28. avgust 2021 | 6 dni (5 nočitev) | avtobus

1. dan: Jutranji odhod iz Slovenije (iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja, Ljubljane). Vožnja na Hrvaško in z vmesnimi postanki proti Dalmaciji. V zgodnjih popoldanskih urah prihod v ZADAR in namestitev v hotelu Kolovare****. Po namestitvi prosto za prvo spoznavanje okolice, čas za prvo kopanje ... Večerja in nočitev v hotelu.
2. dan: Zajtrk. Dopoldanski odhod v center ZADRA in peš ogled starega mestnega jedra: trg petih fontan, knežja palača, mestna hiša, cerkev sv. Donata, katedrala sv. Anastazija, znamenite "morske orgle" ...). Nekaj prostega za samostojne oglede, obisk tržnice ... Vrnitev v hotel in prosto popoldne za kopanje. Večerja in nočitev v hotelu.
3. dan: Zajtrk. Peš odhod do pristanišča v Zadru in sprostitveni izlet na otok UGLJAN. Vožnja z ladjico iz Zadra v mesto PREKO, krajši ogled, čas za samostojno odkrivanje mesta in kopanje … Povratek z ladjico v Zadar in vrnitev v hotel v popoldanskih urah. Prosto za kopanje oz. ostale aktivnosti. Večerja in nočitev v hotelu.
4.-5. dan: Prosta dneva za kopanje, polpenzioni v hotelu. Možne različne aktivnosti po želji, samostojne oglede v Zadru ali okolici ... (po želji in dogovoru z vodnikom se bodo organizirali tudi dodatni izleti v okolico: npr. izlet v Starigrad in nacionalni park Paklenica, izlet z ladjico na Kornate ... ). Nočitev v hotelu.
6. dan: Zajtrk in predvidoma dopoldanski odhod avtobusa iz Zadra. Sledi povratek na avtocesto in vožnja proti Bosiljevu z vrnitvijo v Slovenijo v kasnejših popoldanskih ali zgodnejših večernih urah.

HOTEL KOLOVARE**** leži ob obmorski promenadi Lungomare in je v celoti prenovljen hotel višje kategorije s 195 sodobnimi in luksuzno opremljenimi sobami. Ponudba hotela vključuje prostorno  recepcijo, restavracija s teraso ob bazenu, a la carte restavracijo z vinoteko, cafe-aperitiv bar, kongresni center, masažni salon, zunanji bazen, brezplačne ležalnike ob bazenu, fitnes, teniška igrišča. Sobe standard (cca 23 m2) so opremljene s klimo, prho ali kadjo, wc-jem, sušilnikom za lase, telefonom, TV-jem z ravnim zaslonom, mini barom, sefom, Wi-Fi-jem (brezplačno) in balkonom. Prodnata plaža je oddaljena 50 m, do starega mestnega jedra je cca. 15 minut hoje.

CENA: 399 EUR pri najmanj 40 potnikih
            435 EUR pri najmanj 30 potnikih


CENA VKLJUČUJE:
5 x polpenzion v sobi 1/2 TWC standard (samopostrežni zajtrk in večerja), tur. takso, organiziran avtobusni prevoz iz Slovenije do Zadra in nazaj, ogled mestnega jedra v Zadru, izlet v mesto Preko na otok Ugljan (vključen prevoz z ladjico), slovenskega spremljevalca-predstavnika agencije, celotno organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA:
- za sobo 1/1 = 125 EUR,
- za sobo na morsko stran = 20 EUR osebo za 5 nočitev,
- za dodatne izlete predstavniku agencije na licu mesta (z ladjico na Kornate, izlet v NP Paklenica, ipd ...)
- za podaljšanje bivanja za dodatna 2 dni = 120 EUR/osebo (vključena dodatno 2 polpenziona v hotelu, turistična taksa in organiziran prevoz nazaj v Slovenijo s počitniško avtobusno linijo).

MOŽNI POPUSTI (za tretjo ali četrto osebo na dodatnem ležišču):
- prvi otrok do 12 let 50%,
- drugi otrok do 12 let 30% POPUSTA,
- otrok 12–16 let 20%,
- odrasli 10%.

POMEMBNO: Program bomo izvedli tudi v primeru manjšega števila udeležencev po enakih cenah, vendar v tem primeru brez vključenega slovenskega spremljevalca, ogleda Zadra in izleta na otok Ugljan (vključen bo samo organiziran prevoz in nastanitev v hotelu na bazi polpenziona.

V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti. <

Trenutni pogoji za potovanje:
ZA VSTOP NA HRVAŠKO je dovolj dokazilo o cepljenosti (dovolj je že prvi odmerek, če je od cepljenja preteklo vsaj 21 dni)  ali dokazilo o prebolelosti (v zadnjih 180 dneh), v nasprotnem primeru je potrebno opraviti hitri test v 48 urah pred vstopom v državo.  
ZA POVRATEK NAZAJ V SLOVENIJO trenutno ni potrebno imeti nobenih dokazil PCT, ker je Dalmacija trenutno na "zeleni" listi, potrebno je le dokazilo o bivanju v tem delu Hrvaške (kar zagotovi agencija).

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

 • klima
 • direktno na plaži
 • za pare
 • bazen
 • fitness
 • pohodništvo, kolesarjenje
 • tenis
 • active
 • wifi
 • masaža
 • za mlade
Določite termin
Število oseb

1/2 TWC AC

TRAJANJE: 6 dni (5 nočitev)

PREVOZ: Avtobus

28. avg. 2021 - 2. sep. 2021

OSEBE: 1 x

OTROCI: 0 x

STORITEV: AKTIVNE POČITNICE

Price: 399 Discount: 0 Surcharge: 125 Promotion: 0
SKUPNA CENA: 524,00 €

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava