LJ MB SB

MAROKO (LETALO)

8-DNEVNO POTOVANJE

Atraktivno krožno potovanje po Maroku. Znamenita kraljevska mesta (Rabat, Fes, Marrakech ...), naravne znamenitosti (gorovje Atlas, soteska Todra, obrobje Sahare) in ogled Casablance ...

24. april 2023 | 8 dni | letalo | šifra: MAR464 

1. dan: Organiziran prevoz iz Maribora v dopoldanskih urah. Pobiranje potnikov preko Slov. Bistrice, Celja in Ljubljane. Transfer na letališče v Benetkah. Ob 18.20 direktni polet letala Royal Air Maroc v Casablanco, pristanek ob 20.45 po lokalnem času. Po opravljenih formalnostih, transfer v CASABLANCO, namestitev v hotelu in nočitev. 

2. dan: Zajtrk. Ogled glavnih znamenitosti največjega maroškega mesta: trg Združenih narodov, tržnica, Hasanova mošeja-notranji ogled, trg Mohameda V. Popoldanska vožnja v glavno mesto RABAT. Nastanitev v hotelu, večerja in nočitev. 

3. dan: Po zajtrku ogled glavnega mesta: Kraljeva palača, mavzolej Mohameda V., Hasanov stolp. Sledi vožnja v MEKNES za ogled znamenitih vrat Bab el Mansour in mavzoleja Moulay Ismail. Nadaljevanje potovanja do najstarejšega kraljevskega mesta FES, ki je tudi maroško kulturno in versko središče. Nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.  

4. dan: Po zajtrku celodnevni ogled glavnih mestnih znamenitosti: središče medina, univerza Karaouine, Avenija svobode, židovski predel, staro obzidje in mestna vrata Bab Boujeloud. V popoldanskih urah še nekaj prostega časa za individualne oglede oz. nakupe. Vrnitev v hotel, večerja in nočitev.   

5. dan: Po zajtrku vožnja mimo zimskega središča IFRANE in nato naprej preko Atlasa čez prelaz ZAD. Krajši postanek v kraju MIDELT in nastanitev na robu prave puščave v hotelu v ERFOUDU. Večerja in nočitev.

6. dan: Zajtrk, nato vožnja do soteske reke TODRA. Potovanje čez puščavsko obarvano pokrajino, postanek v TINEGHIRJU, potovanje po slikoviti dolini reke Dades ... Prihod v OUARZAZATE, nastanitev v hotelu, večerja in nočitev. 

7. dan: Zajtrk in potovanje proti Visokemu Atlasu. Potovanje čez gorski prelaz TIZI-N-TICHKA in opoldanski prihod v MARRAKESH, eno najlepših maroških mest. Ogled glavnih znamenitosti: mošeja Koutoubia, palača Badi, grobnica Saadov, trg Djema El Fna ... Večerja in nočitev v hotelu.

8. dan: Zgoden zajtrk in takojšnja vožnja nazaj proti letališču v Casablanci. Direkten polet letala ob 12.35 uri proti Benetkam. Pristanek ob 16.45 uri po lokalnem času. Še organiziran prevoz nazaj v Slovenijo do Ljubljane, Celja, Slov. Bistrice in Maribora, kamor bo prihod v kasnejših večernih urah.

CENA:      1.090 EUR pri najmanj 30 potnikih
                 1.190 EUR pri najmanj 20 potnikih

5% POPUST ZA HITRE PRIJAVE do 15.2.2023 (za plačilo v celoti).

CENA VKLJUČUJE: 1 x nočitev z zajtrkom + 6 x polpenzion v sobah 1/2 TWC v hotelih****, lokalnega vodnika, prevoz s turističnim avtobusom v Maroku, letalski polet Benetke–Casablanca-Benetke (vključene vse letališke takse, 1 kos velike prtljage do 20 kg), organiziran prevoz iz Maribora do letališča v Benetkah in nazaj, slovensko vodenje in organizacijo.
Vključene vstopnine po programu (vključno s Hasanovo mošejo v Casablanci).


MOŽNA DOPLAČILA: 
- za sobo 1/1 = 150 EUR,
- za pričakovane napitnine = cca. 40 EUR na poti.

MOŽEN POPUST: 
- za tretjo odraslo osebo v sobi na dodatnem ležišču = 5%. 
- za otroka do 12 let na dodatnem ležišču = 15% (z dvema odraslima). 
(Troposteljne sobe proti potrditvi.)

Možna je prerazporeditev ogledov po dnevih oz. izvedba programa v obratnem vrstnem redu.

POMEMBNO: 
- ob prijavi je treba oddati kopijo potnega lista, veljavnega še najmanj 6 mesecev od zaključka potovanja, 
- letalski poleti v času objave programa še niso bili fiksno potrjeni, zato se lahko v tej zvezi še spremeni datum odhoda za kak dan ali dva oziroma se lahko spremeni tudi odhodno letališče.


Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!
Veljajo splošni pogoji TA Sajko in pogoji letalskega prevoznika!

 

  • odlično vodenje
  • vključene vstopnine
  • organiziran prevoz
  • bogat program
  • krožno potovanje
  • nepoznan svet
  • bogata zgodovina
  • naravne lepote
  • eksotično
  • gore
Določite termin

Število oseb

1/2 TWC

TRAJANJE: 8 dni (7 nočitev)

PREVOZ: Letalo

24. apr. 2023 - 1. maj 2023

OSEBE: 2 x

OTROCI: 0 x

STORITEV: POTOVANJE

CENA NA OSEBO: 1.035,50 €
SKUPNA CENA: 2.071,00 €

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava