LJ MB SB

MAROKO (LETALO)

7-DNEVNO POTOVANJE

Doživeto potovanje po najbolj priljubljeni afriški destinaciji.

24. oktober 2021 | 7 dni | letalo | šifra: MAR464

1. dan: Odhod avtobusa zgodaj zjutraj iz Ljubljane in pobiranje potnikov preko Celja in Maribora. Transfer na letališče Dunaj. Ob 9.50 direktni polet letala Austrian Airlines v Marrakesh, pristanek ob 13.00 po lokalnem času. Takojšen popoldanski ogled MARRAKESHA, enega najlepših maroških mest: mošeja Koutoubia, palača Badi, grobnica Saadov, trg Djema El Fna. Večerja in nočitev v hotelu.
2. dan: Zajtrk. Nadaljevanje ogledov v mestu, nato odhod avtobusa preko Settata v CASABLANCO. Ogledi: trg Združenih narodov, tržnica, Hasanova mošeja-notranji ogled, trg Mohameda V. Nadaljevanje v glavno mesto RABAT. Nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.
3. dan: Zajtrk. Ogled glavnega mesta: Kraljeva palača, mavzolej Mohameda V., Hasanov stolp. Popoldan vožnja proti najstarejšemu kraljevskemu mestu FES, ki je tudi maroško kulturno in versko središče. Nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.
4. dan: Po zajtrku celodnevni ogled glavnih mestnih znamenitosti: središče medina, univerza Karaouine, Avenija svobode, židovski predel, staro obzidje in mestna vrata Bab Boujeloud. V popoldanskih urah še nekaj prostega časa za individualne oglede oz. nakupe. Vrnitev v hotel, večerja in nočitev.
5. dan: Po zajtrku vožnja mimo zimskega središča IFRANE in nato naprej preko Atlasa čez prelaz ZAD. Krajši postanek v kraju MIDELT in nastanitev na robu prave puščave v hotelu v ERFOUDU. Večerja in nočitev.
6. dan: Zajtrk, nato vožnja do soteske reke TODRA. Potovanje čez puščavsko obarvano pokrajino, postanek v TINEGHIRJU, potovanje po slikoviti dolini reke Dades ... Prihod v OUARZAZATE, nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.
7. dan: Zajtrk in potovanje proti Visokemu Atlasu. Potovanje čez gorski prelaz TIZI-N-TICHKA. Vožnja do letališča v MARRAKESH-u in direkten polet ob 14.00 uri na Dunaj. Pristanek ob 19.00 uri po lokalnem času. Še organiziran avtobusni prevoz v Slovenijo do Maribora, Celja in Ljubljane.

CENA: 940 EUR pri najmanj 35 potnikih
             995 EUR pri najmanj 25 potnikih

POPUST ZA HITRE PRIJAVE: - 5% ob rezervaciji in celotnem plačilu do 30.4.2021.

CENA VKLJUČUJE: 6 x polpenzion v sobah 1/2 TWC v hotelih****, lokalnega vodnika, prevoz s turističnim avtobusom v Maroku, letalski polet Dunaj–Marrakesh-Dunaj, avtobusni prevoz iz Maribora do letališča na Dunaju in nazaj, slovensko vodenje in organizacijo.

Vključene vstopnine po programu (vključno s Hasanovo mošejo v Casablanci).

MOŽNA DOPLAČILA:
- za sobo 1/1 = 130 EUR,
- za pričakovane napitnine = cca. 40 EUR na poti.

MOŽEN POPUST: - za 3. osebo v sobi na dodatnem ležišču = 5%

Možna je prerazporeditev ogledov po dnevih.

POMEMBNO:
- v času objave programa vsi poleti še niso bili potrjeni, zato se v tej zvezi lahko še malenkost spremeni program, vrstni red ogledov, odhodno letališče in eventuelno tudi datum odhoda za kak dan.
- ob prijavi je treba oddati kopijo potnega lista. Ogledi po dnevih se lahko še prerazporedijo oz. se lahko program izvede tudi v obratnem vrstnem redu.
- vstop v večino sakralnih objektov (mošej) v Maroku za nemuslimane ni dovoljen.

V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti.

 

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!
Veljajo splošni pogoji TA Sajko in pogoji letalskega prevoznika!

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava