LJ MB SB

ZAKLJUČEK POLETJA S POSKOČNIMI MUZIKANTI (vikend na Malem Lošinju)

HOTEL AURORA****

Tradicionalen program ob zaključku poletja. Veliko glasbe, zabave in zanimivi ogledi. Vključena 2 glasbena večera s Poskočnimi muzikanti.

4. oktober 2024 | 3 dni (2 nočitvi) | avtobus  
 
1. dan: Odhod avtobusov iz Slovenije v jutranjih urah (pobiranje potnikov predvidoma v Mariboru, Slov. Bistrici, Celju in Ljubljani ...). Vožnja z vmesnim postankom na relaciji Postojna–Pivka–Ilirska Bistrica. Na Jelšanah prestop meje na Hrvaško in potovanje do Jadranske obale do REKE, največjega mesta v Kvarnerju. Panoramska vožnja po delu mesta ob obali, nato postanek v starem jedru za krajši ogled in čas za kosilo. Nadaljevanje poti mimo Bakarskega zaliva in preko mostu na otok Krk in nato še mimo Malinske do pristanišča Valbiska. Vkrcanje na trajekt in krajša plovba v Merag na otoku Cres. Sledi postanek v istoimenski otoški prestolnici – mestu CRES. Sprehod v staro jedro z ogledom glavnih znamenitosti.  V popoldanskih urah še vožnja južno do Osorja in preko mostu prihod na OTOK LOŠINJ.  V kasnejših popoldanskih urah prihod v znano letoviško mesto MALI LOŠINJ in nastanitev v hotelu Aurora****. Čas za krajši počitek, možnost sprehoda v okolico oz. eventuelno prvo kopanje (v morju ali notranjem bazenu v hotelu). Večerja v samopostrežni restavraciji. Po večerji pa glasba in ples s POSKOČNIMI MUZIKANTI.

2. dan: Po zajtrku odhod na organiziran krajši izlet do nekaterih najbolj znanih točk otoka. Najprej do zaliva ČIKAT (krajši postanek in sprehod do luksuznega hotela Bellevue), nato vožnja v VELI LOŠINJ za krajši ogled mesteca in čas za kavico. Povratek v mesto MALI LOŠINJ in sprehod po »Rivi« od mestne fontane do palače Fritzi, cerkve sv. Antona, mestne hiše ... Prosto za samostojno raziskovanje mesta (čas za kosilo, možnost obiska znamenitega muzeja Apoksiomen ...). Povratek v hotel in prosto popoldne (možnost kopanja v notranjem bazenu, koriščenje saune in Spa centra, ...) Večerja v samopostrežni restavraciji, nato glasba in ples z ansamblom POSKOČNI MUZIKANTI.

3. dan: Zajtrk. Odhod iz hotela in vožnja preko Lošinja in Cresa na relaciji Nerezine–Osor–Cres ... Prihod v pristanišče Porozina, vkrcanje na trajekt in krajša plovba na celino. Izkrcanje v kraju Brestova in nadaljevanje poti ob kvarnerskem zalivu mimo Moščeničke Drage in Lovrana. Predviden opoldanski prihod v OPATIJO, sprehod skozi center in po obalni promenadi za ogled glavnih znamenitosti tega mondenega turističnega mesteca, nato prosto za kosilo. V zgodnejših popoldanskih urah odhod nazaj proti proti domu. Zaključek potovanja v Sloveniji v večernih urah.
 
Hotel AURORA**** leži v naselju Sunčana uvala, le 50 m od morja in plaže in približno 2 km od centra Malega Lošinja. 
Hotel ima 393 sob različnih tipov, vse so klimatizirane in imajo SAT TV, minibar, brezplačen WiFi in balkon. Gostje TA Sajko po tej ponudbi, bodo nastanjeni v standard sobah z balkonom na park stran. Zajtrki in večerje v restavraciji so samopostrežni. Zraven osrednje restavracije najdemo v hotelu še recepcijo, bar, športna igrišča, kongresni center, Wellness in SPA (zunanji bazen, notranji bazen z ogrevano morsko vodo, savne, fitnes).
 
CENA: 275 EUR/osebo pri najmanj 160 potnikih
 
CENA VKLJUČUJE: 2 x polpenzion v hotelu Aurora**** v 1/2 sobah TWC Standard-park stran (samopostrežni zajtrk in večerja), turistično takso, stroške prijave v hotelu, pijačo dobrodošlice, koriščenje notranjega bazena z ogrevano morsko vodo, koriščenje savn in relax cone v Spa centru (proti razpoložljivosti), kopalni plašč in copate v sobi, prevoze s trajekti na relacijah Valbiska-Merag in Porozina-Brestova, prevoz s turističnim avtobusom, vse oglede po programu, 2 glasbena večera z ansamblom Poskočni muzikanti, slovensko vodenje in celotno organizacijo.
 
Vsak udeleženec prejme tudi reklamno majico!
 
MOŽEN POPUST:
- za enega otroka do 12 let v sobi z dvema odraslima 20%,
(bivanje v sobi Standard Plus ali Standard Premium),
Opomba: ker sobe tipa Standard nimajo možnosti dodatnih ležišč, so večje sobe in cene le teh (za otroke starejše od 12. let in za kombinacije dveh odraslih z več kot enim otrokom) na vprašanje. Proti potrditvi in proti določenemu doplačilu je možno v tem primeru dobiti tudi hotelske suite. 
 
MOŽNA DOPLAČILA:  
- za enoposteljno sobo = 60 EUR/osebo,
- za sobo na morsko stran = 15 EUR/osebo,
 
 
Za izjemno vzdušje in obilico dobre plesne in razpoloženjske glasbe, bodo oba večera skrbeli člani ansambla POSKOČNI MUZIKANTI, za zanimive oglede čez dan pa izkušeni vodniki turistične agencije SAJKO!
 
OPOMBE: 
- pridržujemo si pravico izvedbe programa tudi v drugačnem vrstnem redu, kot zapisano. 
- odhod avtobusov iz Slovenije bo organiziran po več linijah (glede na število prijav za posamično odhodno mesto), o točni relaciji potovanja bodo potniki obveščeni pravočasno pred odhodom.
 
 
MOŽNA JE TUDI UDELEŽBA Z LASTNIM PREVOZOM (število mest je omejeno - odvisno od zasedenosti kapacitet in števila rezervacije kompletnega programa; rezervacije za udeležbo z lastnim prevozom začnemo sprejemati po 31.5.2024) = 159 EUR/osebo v 1/2 sobi TWC. Cena v tem primeru ne vključuje organiziranega prevoza in vseh ogledov na poti, vključuje pa zabavo z našim ansamblom oba večera in reklamno majico. 
 
Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

 

 • klima
 • v bližini plaže (cca. 100-500m)
 • družini prijazno
 • otroški popusti
 • za pare
 • parkirišče
 • bazen
 • active
 • wifi
 • za mlade
 • odlično vodenje
 • živa glasba
 • ples
 • priporočeno za skupine
 • skupinski odhod
Določite termin

Število oseb

1/2 TWC P standard

TRAJANJE: 3 dni (2 nočitev)

PREVOZ: Avtobus

4. okt. 2024 - 6. okt. 2024

OSEBE: 2 x

OTROCI: 0 x

STORITEV: AKTIVNE POČITNICE

CENA NA OSEBO: 275,00 €
SKUPNA CENA: 550,00 €

1/2 TWC MS standard

TRAJANJE: 3 dni (2 nočitev)

PREVOZ: Avtobus

4. okt. 2024 - 6. okt. 2024

OSEBE: 2 x

OTROCI: 0 x

STORITEV: AKTIVNE POČITNICE

CENA NA OSEBO: 290,00 €
SKUPNA CENA: 580,00 €

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava