LJ MB SB

ZAKLJUČEK POLETJA S POSKOČNIMI MUZIKANTI

SAN MARINO SUNNY RESORT *** - VIKEND NA RABU

Tradicionalni zaključek poletja na otoku Rab! Zabava s priznanim slovenskim ansamblom Poskočni muzikanti! Vključeni ogledi Crikvenice, mesta Rab in spominskega centra Nikole Tesla.

23. september 2022 | 3 dni (2 nočitvi) | avtobus

 1. dan: Odhod avtobusov iz Slovenije v jutranjih urah (pobiranje potnikov predvidoma v Mariboru, Slov. Bistrici, Celju in Ljubljani. Potovanje po avtocesti do Postojne, nato nadaljevanje poti po magistralni cesti na relaciji Pivka-Ilirska Bistrica. Prestop meje na Hrvaško pri Jelšanah, vožnja mimo Reke in opoldanski prihod v CRIKVENICO, znano letovišče in klimatsko zdravilišče. Postanek za krajši ogled in sprehod ob obalni promenadi, čas za kosilo. V zgodnejših popoldanskih urah vožnja po jadranski magistrali mimo Novega Vinodolskega in Senja do pristanišča v Stinici. Vkrcanje na trajekt in krajša plovba na otok RAB. Izkrcanje v Mišnjaku in vožnja na severno stran otoka v LOPAR. Nastanitev v hotelskem naselju San Marino Sunny Resort***, čas za krajši počitek, prvo kopanje. Večerja v samopostrežni restavraciji. Po večerji pa zabava in ples s POSKOČNIMI MUZIKANTI.

2. dan: Zajtrk. Sledi dopoldanski izlet v mesto RAB – prestolnico otoka. Peš ogled starega jedra, ki se nahaja na ozkem polotoku in ga obkroža staro obzidje. Značilno silhueto starega mestnega jedra predstavljajo štirje zvoniki, s katerimi Rab spominja na jadrnico s štirimi jarboli. Še nekaj prostega v mestu, nato vrnitev v hotel v Lopar. Prosto popoldne oziroma po želji (doplačilo) izlet na GOLI OTOK. Večerja v samopostrežni restavraciji, nato pa spet zabava in ples z ansamblom POSKOČNI MUZIKANTI.

3. dan: Zajtrk. Dopoldanski odhod avtobusa iz Loparja do pristanišča Mišnjak in plovba s trajektom nazaj na kopno do Stinice. Vožnja po jadranski magistrali do Karlobaga, od tam pa po vijugasti cesti v notranjost proti GOSPIČU. Obisk rojstne hiše in spominskega centra Nikole Tesle v bližini mesta. Nato vožnja po avtocesti nazaj proti Sloveniji z vmesnimi postanki. Zaključek potovanja v Sloveniji v večernih urah.

Hotelsko naselje SAN MARINO SUNNY RESORT*** se nahaja v naselju Lopar, sredi borovega gozda, vzdolž 1,5 km dolge peščene plaže.
Sestavljeno je iz petih hotelov, ki so prilagojeni tako parom kot družinam. Znamenita “Rajska plaža”, ki je najbolj primerna za otroke, je oddaljena cca 200m.
Ponudba hotelov: osrednja restavracija, aperitiv bar, več barov, kiosk z zelenjavo in sadjem, trgovina, trafika, športna igrišča, vodni športi, itd. Hrana, pijača: samopostrežni zajtrk in večerja, vključena pijača iz šankomata pri večerji. Sobe: klima, prha, wc, sat-tv, telefon.

CENA: 199 EUR pri najmanj 160 potnikih

POPUST ZA HITRE PRIJAVE: -10% za rezervacije do 31.3.2022

CENA VKLJUČUJE: 2 x polpenzion v enem izmed hotelov v San Marino Sunny Resort*** v 1/2 sobah TWC (samopostrežni zajtrk in večerja), vključena pijača pri večerji, prav tako pa je pijača vključena tudi oba glasbena večera do polnoči (lokalno vino, pivo, voda in sok), turistično takso, prevoz s turističnim visokopodnim avtobusom, prevoz s trajektom na relaciji Stinica–Mišnjak v obe smeri, vse oglede po programu, slovensko vodenje in celotno organizacijo.
Vključena vstopnina: za obisk rojstne hiše in spominskega centra Nikole Tesla

 Vsak udeleženec prejme tudi reklamno majico!

Za izjemno vzdušje in obilico dobre glasbe bodo oba večera skrbeli člani ansambla POSKOČNI MUZIKANTI, za zanimive oglede čez dan pa izkušeni vodniki turistične agencije SAJKO!

MOŽNA DOPLAČILA
- za 1/1 sobo = 30 EUR/osebo (število enoposteljnih sob je omejeno),
- za izlet na Goli otok (vključena vožnja z ladjo, ogled multivizije in krožna vožnja z vlakcem po otoku) = 30 EUR/osebo. Izlet je potrebno rezervirati vnaprej v agenciji.

POPUSTI v sobi z dvema odraslima:
- za otroke do 12. let = 25%,
- tretja odrasla oseba = 5%.

OPOMBE:
- pridržujemo si pravico izvedbe programa tudi v drugačnem vrstnem redu, kot zapisano.
- odhod avtobusov iz Slovenije bo organiziran po več linijah (glede na število prijav za posamično odhodno mesto), o točni relaciji potovanja bodo potniki obveščeni pravočasno pred odhodom.

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

 • klima
 • v bližini plaže (cca. 100-500m)
 • družini prijazno
 • otroški popusti
 • za pare
 • parkirišče
 • bazen
 • pohodništvo, kolesarjenje
 • tenis
 • active
 • wifi
 • za mlade
 • živa glasba
 • ples
Določite termin
Število oseb

1/2 TWC

TRAJANJE: 3 dni (2 nočitev)

PREVOZ: Avtobus

23. sep. 2022 - 25. sep. 2022

OSEBE: 1 x

OTROCI: 0 x

STORITEV: AKTIVNE POČITNICE

Price: 199 Discount: 0 Surcharge: 0 Promotion: 0
SKUPNA CENA: 199,00 €

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava