LJ MB SB

ZAKLJUČEK POLETJA S POSKOČNIMI MUZIKANTI

HOTEL MEDENA*** - VIKEND V TROGIRJU

Tradicionalni zaključek poletja v Dalmaciji! Zabava s priznanim slovenskim ansamblom Poskočni muzikanti! Vključeni ogledi Primoštena, Sinja, Trogirja in Knina.

24. september 2021 | 3 dni (2 nočitvi) | avtobus

1. dan: Odhod avtobusov iz Slovenije v jutranjih urah (pobiranje potnikov predvidoma v Mariboru, Slov. Bistrici, Celju, Domžalah, Ljubljani in Novem mestu ...). Prestop na Hrvaško in vožnja po avtocesti mimo Karlovca proti Dalmaciji z vmesnimi postanki. Nadaljevanje poti po avtocesti do Šibenika, od tam pa naprej ob obali po jadranski magistrali. Prihod v PRIMOŠTEN in postanek za krajši ogled in sprostitev (sprehod v staro mestno jedro do cerkve sv. Jurija, starega pristan išča, plaže Mala Raduča in prosto za kasnejše kosilo …). Sledi še vožnja ob obali in v popoldanskih urah prihod v Seget Donji pri Trogirju. Nastanitev v hotelu Medena*** in čas za sprehod ob obali oz. prvo kopanje. Večerja v samopostrežni restavraciji (pijača vključena). Po večerji pa zabava in glasba in ples s POSKOČNIMI MUZIKANTI.
2. dan: Zajtrk. Sledi avtobusni izlet mimo Kaštelov in Splita v dalmatinsko Zagoro. Prihod v center Cetinske krajine v mesto SINJ, ki je svetovno znano po sinjski alki (vpisana tudi na seznam Unesca). Obisk Alkarskih dvorov z muzejem Sinske alke, krajši ogled mestnih znamenitosti in nekaj prostega za kosilo. Vrnitev na obalo in v zgodnjih popoldanskih urah postanek v mestu TROGIR, katerega romansko-gotsko mestno jedro, se smatra kot najbolje ohranjeno v osrednji Evropi (pod zaščito Unesca). Peš ogled glavnih znamenitosti: tržnica, mestni trg, katedrala sv. Lovrenca, mestna hiša, trdnjava Kamerlengo … Prosto za samostojne oglede oz. manjše nakupe. Kasnejša popoldanska vrnitev v hotel in čas za krajši počitek ali kopanje. Večerja v samopostrežni restavraciji (pijača vključena), nato glasba in ples z ansamblom POSKOČNI MUZIKANTI.
3. dan: Zajtrk. Dopoldanski odhod avtobusov iz hotela. Slovo od obale ter vožnja v notranjost preko Drniša in razgibane pokrajine do starega kraljevskega mesta KNIN. Postanek za vzpon na znamenito kninsko trdnjavo. Nadaljevanje poti preko Gračca in nato popoldanska vožnja po avtocesti nazaj proti Sloveniji z vmesnimi postanki. Zaključek potovanja v Sloveniji v večernih urah.

Hotel MEDENA*** leži v borovem gozdičku cca 4 km od Trogirja in cca 200 m od plaže. Hotel je sestavljen iz dveh glavnih zgradb in dveh paviljonov in ponuja nastanitev v več različnih tipih sob. Gostje TA Sajko po tej ponudbi bodo nastanjeni v sobah tipa standard in tipa economy na park stran skladno s trenutno razpoložljivostjo hotela (vse sobe imajo klimo, kad ali prho, wc, sušilnik za lase, telefon, sat-TV, trezor, mini hladilnik, brezplačen Wi-fi, balkon). Zajtrki in večerje v restavraciji so samopostrežni, v času večerje je vključena pijača na šankomatu (lokalno vino, pivo in brezalkoholne pijače).

CENA: 185 EUR/osebo pri najmanj 160 potnikih


CENA VKLJUČUJE:
2 x polpenzion v hotelu Medena*** v 1/2 sobah TWC (samopostrežni zajtrk in večerja; pri večerji vključena pijača), turistično takso, prevoz s turističnim visokopodnim avtobusom, vse oglede po programu, slovensko vodenje in celotno organizacijo.

Vključena vstopnina za Alkarski muzej v Sinju.

Vsak udeleženec prejme tudi reklamno majico!

MOŽNI POPUSTI:
- za otroka do 14 let v sobi z dvema odraslima 25%.
- tretja oseba v sobi na dodatnem ležišču = 10%

MOŽNA DOPLAČILA: 
- za enoposteljno sobo =30 EUR/osebo,
- za sobo standard z balkonom na morsko stran = 20 EUR/osebo,

Za izjemno vzdušje in obilico dobre plesne in razpoloženjske glasbe, bodo oba večera skrbeli člani ansambla POSKOČNI MUZIKANTI, za zanimive oglede čez dan pa izkušeni vodniki turistične agencije SAJKO!

OPOMBE:
- pridržujemo si pravico izvedbe programa tudi v drugačnem vrstnem redu, kot zapisano.
-
odhod avtobusov iz Slovenije bo organiziran po več linijah (glede na število prijav za posamično odhodno mesto), o točni relaciji potovanja bodo potniki obveščeni pravočasno pred odhodom.

MOŽNA JE TUDI UDELEŽBA Z LASTNIM PREVOZOM: = 95 EUR/osebo v 1/2 sobi TWC. Cena v tem primeru ne vključuje organiziranega prevoza in vseh ogledov na poti. V primeru lastnega prevoza je možno na željo tudi daljše bivanje (proti doplačilu od 48 EUR/osebo/vsak dodaten dan za polpenzion).

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

 • klima
 • v bližini plaže (cca. 100-500m)
 • družini prijazno
 • otroški popusti
 • za pare
 • parkirišče
 • bazen
 • pohodništvo, kolesarjenje
 • tenis
 • active
 • wifi
 • za mlade
 • živa glasba
 • ples
Določite termin
Število oseb

1/2 TWC

TRAJANJE: 3 dni (2 nočitev)

PREVOZ: Avtobus

24. sep. 2021 - 26. sep. 2021

OSEBE: 1 x

OTROCI: 0 x

STORITEV: AKTIVNE POČITNICE

Price: 185 Discount: 0 Surcharge: 0 Promotion: 0
SKUPNA CENA: 185,00 €

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava