LJ MB SB

MALTA

ŠTIRIDNEVNO POTOVANJE

Ogled prestolnice La Valletta, izlet po Malti z obiskom najbolj znanih krajev, celodnevni izlet na sosednji otok Gozo ...

7. oktober 2021 | 4 dni | letalo | šifra: MLA621

1. dan: Predvidoma nočni oz. zgoden jutranji transfer iz Ljubljane, Celja, Slov. Bistrice in Maribora do letališča Schwehat pri Dunaju. Ob 6.10 polet z nizkocenovno letalsko družbo Ryanair proti Malti in pristanek ob 08.35. Takojšen poldnevni izlet po otoku. Vožnja do starodavne malteške prestolnice MDINE s čudovitim razgledom po otoku. V novem mestu RABAT obisk katakomb svetega Pavla. Namestitev v hotelu predvidoma v obalnem predelu ST. JULIAN’S/SLIEMA. Nekaj prostega za samostojno odkrivanje okolice. Večerna možnost sprehoda po mestu ali po 3 km dolgi obalni promenadi Sliema Creek, večerja in nočitev v hotelu.
2. dan: Po zajtrku najprej vožnja na južno obalo do MODRE JAME, nato obisk neolitskega svetišča HAGAR QIM, ki predstavlja skrivnostno kulturo smrti in večne plodnosti. Nadaljevanje do ribiške vasice Marsaxlokk. Za konec še postanek v MOSTI. Ogled mogočne cerkve s tretjo največjo kupolo na svetu. Vrnitev v hotel. Možnost izleta z ladjico okoli zalivov La Vallette. Večerja v hotelu.
3. dan: Zajtrk. Izlet na OTOK GOZO. Avtobusna vožnja ob severni obali, mimo Bugibbe, ob zalivu sv. Pavla, vzdolž ene najlepših plaž Mellieha Bay. Po polurni plovbi s trajektom iz Cirkewwe pristanek na Kalypsinem otoku. Najprej ogled naravne znamenitosti: gobje skale FUNGUS. Nato obisk romarske cerkve TA’PINU (notranji ogled, če bo odprta).  Popoldan vožnja do otoške prestolnice VIKTORIJE. Po slikovitih uličicah sprehod do utrdbe Citadela za razgled po otoku. Obisk votline nimfe Kalypso, ki se nahaja nad čudovito plažo Ramlo Bay. Popoldanska vrnitev s trajektom v hotel na Malto. Večerja in nočitev.
4. dan: Zajtrk. Vožnja v malteško prestolnico LA VALLETTA. Panoramski ogled in sprehod mimo palač do vrtov Barraca s pogledom na največje naravno pristanišče na svetu. Ogled katedrale sv. Janeza in obisk multivizijske predstave MALTA EXPERIENCE. Še zadnji prosti čas za manjše nakupe … Sledi transfer na letališče in polet z nizkocenovno družbo predvidoma ob 15.00 iz Malte proti Trstu. Pristanek na letališču Ronchi pri Trstu predvidoma ob 17.0. Sledi še organiziran transfer v Slovenijo do Ljubljane, Celja, Slov. Bistrice in Maribora.

CENA:   690 EUR pri najmanj 40 potnikih
                725 EUR pri najmanj 30 potnikih

POPUST ZA HITRE PRIJAVE: - 5% ob rezervaciji in celotnem plačilu do 30.4.2021.

CENA VKLJUČUJE: 3 x polpenzion v hotelu*** v sobah 1/2 TWC, polete na relaciji Dunaj–Malta in Malta–Trst, 1 kos ročne prtljage do 10 kg dimenzij 55x40x20, avtobusni transfer iz Ljubljane do letališča Dunaj in nazaj iz Trsta do Maribora, vse transferje in prevoze na Malti, vse oglede po Malti, celodnevni izlet na otok Gozo, lokalnega vodnika, kjer je potreben, slovensko vodenje in organizacijo.

Vključene vstopnine: katedrala v Valletti, multivizija Malta Experience, katakombe sv. Pavla, neolitski Hagar Qim.

MOŽNO DOPLAČILO: za sobo 1/1  = 75 EUR.

MOŽNI POPUSTI: 
- za otroka do 14. let na dodatnem ležišču = 15%, 
- za 3. odraslo osebo v sobi na dodatnem ležišču = 5%

Vrstni red ogledov se lahko še spremeni.

POMEMBNO: V času objave programa vsi poleti še niso bili potrjeni, zato se v tej zvezi lahko še malenkost spremeni program, vrstni red ogledov, odhodno letališče in eventuelno tudi datum odhoda za kak dan.

V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti.  

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!
Veljajo splošni pogoji TA Sajko in pogoji letalskega prevoznika!

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava