LJ MB SB

MALTA

ŠTIRIDNEVNO POTOVANJE

Ogled prestolnice La Valletta, izlet po Malti z obiskom najbolj znanih krajev, celodnevni izlet na sosednji otok Gozo ...

ODHOD: 1. maj 2024 | 4 dni | letalo | šifra: MLA621

1. dan: Zgodnji zbor potnikov na zagrebškem letališču in ob 5.45 polet z nizkocenovno družbo Ryanair na Malto; pristanek ob 7.45. Celodnevni krožni izlet po otoku: postanek v ribiški vasici MARSAXLOKK, nato obisk neolitskega svetišča HAGAR QIM, ki predstavlja skrivnostno kulturo smrti in večne plodnosti. Nadaljevanje vožnje do starodavne malteške prestolnice MDINE s čudovitim razgledom po otoku. V novem mestu RABAT obisk katakomb svetega Pavla. Še ogled mogočne cerkve s tretjo največjo kupolo na svetu v MOSTI, nato namestitev v hotelu predvidoma v obalnem predelu ST. JULIAN’S/SLIEMA. Večerna možnost sprehoda po mestu ali po 3 km dolgi obalni promenadi Sliema Creek, večerja in nočitev.

2. dan: Po zajtrku izlet na OTOK GOZO. Avtobusna vožnja ob severni obali, mimo Bugibbe, ob zalivu sv. Pavla, vzdolž ene najlepših plaž na otoku Mellieha Bay. Po polurni plovbi s trajektom iz Cirkewwe pristanek na Kalypsinem otoku. Najprej ogled naravne znamenitosti, gobje skale FUNGUS. Nato obisk romarske cerkve TA’PINU (notranji ogled, če bo odprta). Popoldan vožnja do otoške prestolnice VIKTORIJE. Po slikovitih uličicah sprehod do utrdbe Citadela za razgled po otoku. Obisk votline nimfe Kalypso, ki se nahaja nad čudovito plažo Ramlo Bay. Popoldanska vrnitev s trajektom v hotel na Malto. Večerja in nočitev.

3. dan: Zajtrk. Vožnja v malteško prestolnico LA VALLETTA. Panoramski ogled in sprehod mimo palač do vrtov Barraca s pogledom na največje naravno pristanišče na svetu. Ogled katedrale sv. Janeza in obisk multivizijske predstave MALTA EXPERIENCE. Popoldne prosto za samostojne oglede, nakupe ... Možnost izleta z ladjico okoli zalivov La Vallette. Večerja v hotelu.

4. dan: Po zajtrku transfer na letališče in polet predvidoma ob 10.00 s pristankom v Zagrebu ob 11.55. Zaključek potovanja.


CENA:  740 EUR
pri najmanj 35 potnikih 
               795 EUR pri najmanj 25 potnikih

CENA VKLJUČUJE: 3 x polpenzion v hotelu*** z namestitvijo v sobah 1/2 TWC, letalsko vozovnico na relaciji Zagreb–Malta–Zagreb, 1 kos ročne prtljage do 10 kg dimenzij 55x40x20 ter 1 manjši kos ročne prtljage dimenzij 40x20x25, vse transferje in prevoze na Malti, vse oglede na Malti, celodnevni izlet na otok Gozo, lokalnega vodnika, kjer je potreben, slovensko vodenje in celotno organizacijo.

Vključene vstopnine: katedrala v Valletti, multivizija Malta Experience, katakombe sv. Pavla, neolitski Hagar Qim.

MOŽNO DOPLAČILO ob prijavi:
- za sobo 1/1  = 95 EUR, 
- za transfer iz Ljubljane, Celja, Slov. Bistrice in Maribora do letališča Zagreb in nazaj = 55 EUR/osebo.

POMEMBNO:
- ob prijavi je potrebno oddati kopijo svojega veljavnega osebnega dokumenta,
- pridržujemo si pravico do prerazporeditve ogledov po dnevih,
- cene letalskih vozovnic se bližje odhodu lahko tudi zvišajo, posledično se lahko spremeni cena programa. Za zagotovitev čim ugodnejših pogojev in ugodne cene potovanja toplo priporočamo čimprejšnjo prijavo. 

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!
Veljajo splošni pogoji TA Sajko in letalskega prevoznika!

  • odlično vodenje
  • vključene vstopnine
  • organiziran prevoz
  • slovenski spremljevalec
  • vključeni izleti
Določite termin

Število oseb

1/2 TWC

TRAJANJE: 4 dni (3 nočitev)

PREVOZ: Letalo

1. maj 2024 - 4. maj 2024

OSEBE: 2 x

OTROCI: 0 x

STORITEV: POTOVANJE

CENA NA OSEBO: 740,00 €
SKUPNA CENA: 1.480,00 €

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava