LJ MB SB

DUBAJ IN ABU DHABI

6-DNEVNO POTOVANJE

Arabski blišč: ogled Dubaja, možnost izleta v Abu Dhabi, vožnje z jeepi po peščenih sipinah,
večerja v prestižnem hotelu Burj el Arab ...

30. oktober 2023 | 6 dni | letalo | šifra: DAB812

1. dan: Zbor potnikov na letališču Brnik v Ljubljani ob 17.30. Polet letala družbe Turkish Airlines ob 19.50 in pristanek v Istanbulu ob 00.05. Tam prestop na drugo letalo.

2. dan: Nadaljevalni polet ob 01.45 proti Dubaju. Obrok na letalu. Pristanek v Dubaju ob 07.00 zjutraj po lokalnem času. Po opravljenih carinskih formalnostih, predvidoma transfer do hotela za krajšo osvežitev. Nato dopoldanski krožni ogled modernega DUBAJA: vožnja v mondeni predel Jumeriah mimo veličastne mošeje in drugih impozantnih zgradb in hotelov, ki sodijo med najboljše na svetu. Foto postanek tudi pred znamenitim hotelom Burj Al Arab, nato panoramska vožnja preko ene izmed »palm« z luksuznimi vilami do hotela Atlantis. Še postanek v Dubai Marina, ki je postal v zadnjem času znan po svoji promenadi –»The walk« s številnimi renomiranimi lokali in butiki. Zaključek ogledov v novem središču –»Downtownu« s stolpom Burj Khalifa- najvišjo zgradbo na svetu (možnost vzpona do 124 nadstropja proti vnaprejšnji rezervaciji) in največjim trgovskim centrom s preko 1.200 trgovinami. Vrnitev v hotel, nastanitev v sobe in prosto popoldne za počitek in odkrivanje okolice v lastni režiji. Nočitev v hotelu.

3. dan: Po zajtrku krajši ogled starejšega dela DUBAJA (prevoz z metrojem in peš), kjer se ob znamenitem kanalu ˝Creeku˝ stara arhitektura v četrti Bastakia spopada z najmodernejšo v predelih Deira in Bur Dubai. Vožnja s tipičnim čolnom-abro preko zaliva, obisk tržnice zlata in tržnice začimb ... Popoldne po želji izlet s terenskimi vozili na peščene sipine v puščavo (občudovanje slikovite puščave, vožnja mimo oaz, kameljih farm, opazovanje sončnega zahoda in postanek sredi puščave v postavljenem šotoru, kjer bo pripravljena prava arabska večerja). Vrnitev v hotel in nočitev.

4. dan: Zajtrk v hotelu. Prost dan za različne aktivnosti po izbiri. Možnost odhoda na plažo ali po nakupih (obisk katerega izmed znanih nakupovalnih centrov, npr. Mall of Emirates, kjer je tudi pokrito smučišče), samostojno odkrivanje mesta … Možnost obiska znamenitega hotela Burj el Arab (koktajl ali večerja ali pijača s prigrizki – odvisno od razpoložljivosti). Nočitev v hotelu.

5. dan: Zajtrk. Prost dan v Dubaju. Možen celodnevni izlet v prestolnico Združenih arabskih emiratov ABU DHABI (avtobusni prevoz do prestolnice, panoramska vožnja mimo ambasad, naftnih družb in nebotičnikov, obisk mošeje Šejka Zajeda, vožnja po predelu Breakwater, na kavico v luksuzni hotel Emirates Palace, … kasnejša popoldanska ali večerna vrnitev v Dubaj). V kasnejših večernih urah sledi transfer na letališče v Dubaju.

6. dan: Polet letala Turkish Airlines ob 02.50 proti Istanbulu. Pristanek ob 06.25, sledi takojšen prestop na drugo letalo in nadaljevalni polet ob 08.25 nazaj v Ljubljano, kjer bo pristanek ob 08.45 po lokalnem času. Zaključek potovanja.


CENA: 1.090 EUR pri najmanj 25 potnikih
             1.190 EUR pri najmanj 15 potnikih

CENA VKLJUČUJE: polete v ekonomskem razredu na relaciji Ljubljana-Istanbul-Dubaj in nazaj (vključen tudi 1 kos velike prtljage do 23 kg), vse letališke takse, 3 x nočitev z zajtrkom v hotelu**** v Dubaju, turistično takso, transferje iz letališča do hotela v Dubaju in nazaj (vključno s krožnim cca 4-urnim avtobusnim ogledom mesta), slovensko vodenje in organizacijo.

Vključeni ogledi: 2 x poldnevni ogled Dubaja, vozovnice za metro potrebne za ogled mesta tretjega dne.   


MOŽNA DOPLAČILA:
- za sobo 1/1 = 195 EUR,
- za izlet z džipi v puščavo (z večerjo) = cca 85 EUR,
- za vzpon na stolp Burj Khalifa = cca 50 EUR,
- za obisk znamenitega hotela Burj al Arab (vključen prevoz) = od cca 70 - 300 EUR/osebo (odvisno od izbrane oz. razpoložljive restavracije v hotelu: od pijače oz. coctajla v baru, pijače s prigrzki, do a la carte večerje v restavraciji z Michelinovo zvezdico),
- za celodnevni izlet v Abu Dhabi (min. 10 udeležencev) = 69 EUR/osebo,
- za pričakovane napitnine na poti = cca. 30 EUR,
- za povratni transfer iz Maribora in Celja do letališča Ljubljana = 45 EUR.

PRIPOROČAMO, da se zaradi potrebnih rezervacij in omejene razpoložljivosti kapacitet vseh vse navedene dodatne možnosti v Dubaju (dodatni izleti, vzpon na stolp, obisk hotel Burj al Arab ...) rezervira v agenciji tako ob prijavi oz. najkasneje 14 dni pred odhodom.

MOŽNI POPUSTI:
-
 za otroka do 14. leta na dodatnem ležišču (z dvema odraslima) = 15%,
- za 3. odraslo osebo v sobi na dodatnem ležišču = 5%.
Troposteljne sobe proti potrditvi.


Možna je prerazporeditev ogledov po dnevih.

POMEMBNO: ob prijavi je potrebno oddati kopijo potnega lista, ki mora biti veljaven še najmanj 6 mesecev od dneva zaključka potovanja.

V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti. 

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!
Veljajo splošni pogoji TA Sajko in pogoji letalskega prevoznika!

  • odlično vodenje
  • hotel v središču mesta
  • vključene vstopnine
  • organiziran prevoz
  • vključeni izleti
Določite termin
Število oseb

Žal v sistemu za željeni termin ni več razpoložljivih sob.

Lahko pa preverimo, če je možno v izbranem objektu dobiti dodatne kapacitete.

V kolikor želite, da to storimo, vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec.

V najkrajšem možnem času, vas bomo potem kontaktirali v tej zvezi.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava