LJ MB SB

TRGATEV MANDARIN V DOLINI NERETVE

3-DNEVNO POTOVANJE

Vrhunec potovanja je obiranje mandarin, fotosafari po kanalih delte Neretve in živa glasba. Na poti še ogled Makarske, Omiša in Trogirja.

15. oktober 2021 | 3 dni | avtobus | šifra: MAN074

1. dan: Odhod iz Maribora ob 5. uri zjutraj. Pobiranje potnikov v smeri Ljubljane. Vožnja preko Novega mesta in Bele krajine. Prestop meje in vožnja proti južni Dalmaciji. Popoldanski prihod na Makarsko riviero. Krajši ogled MAKARSKE in čas za sprehod po obalni promenadi. Namestitev hotelu v bližini, večerja in  nočitev.

2. dan: Po zajtrku vožnja v DELTO NERETVE in na TRGATEV MANDARIN. Dobrodošlica z glasbo, “lozo” in smokvami. Obiranje mandarin za sprotno uživanje in popotnico za domov. Sledi FOTO SAFARI z neretvanskimi »lađami« po kanalih delte Neretve in nato pravo neretvansko kosilo. Za vzdušje na ladjah in pri kosilu bodo poskrbeli muzikantje. Pozno popoldne vrnitev v hotel. Na poti možnost nakupa lokalnih pridelkov z Neretve: suhe smokve, likerji, travarica, med ... Večerja v hotelu. Ob živi glasbi se boste lahko tudi zavrteli. Nočitev.

3. dan: Po poznem zajtrku odhod iz hotela in vožnja do OMIŠA za ogled starega mestnega jedra. Možnost vožnje z ladjicami  po reki Cetini (doplačilo). Nazadnje še obisk mesta TROGIR (sprehod skozi srednjeveško jedro mesta ter čas za nakup spominka, kosilo ...). Vrnitev po dalmatinski avtocesti. Prihod v Slovenijo v večernih urah. 


CENA: 185 EUR
pri najmanj 40 potnikih
            199 EUR pri najmanj 30 potnikih


CENA VKLJUČUJE:
2 x polpenzion v hotelu*** v sobah 1/2 TWC, 1 x živa glasba v hotelu, trgatev mandarin, fotosafari (vožnja z lađami), kosilo, živo glasbo (kot v programu), ogledi po programu, prevoz s turističnim avtobusom, cestnine in pristojbine, vodenje in organizacijo.

Vključene vstopnine po programu.


MOŽNA DOPLAČILA: -
za sobo 1/1 = 35 EUR, za vožnjo z ladjico po Cetini = cca. 6 EUR.


MOŽNI POPUSTI
: - za otroka do 12 let 25% (z dvema odraslima),- za 3. osebo v sobi na dod. ležišču = 5%.


V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti.

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

  • odlično vodenje
  • vključene vstopnine
  • organiziran prevoz
  • vključeni izleti
  • živa glasba
Določite termin
Število oseb

Za izbrani termin aranžma ni na voljo.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava