LJ MB SB

OKTOBERFEST

ENODNEVNI IZLET

Največja pivska prireditev na Bavarskem in ogled mesta München.

2. oktober 2021 | 1 dan | avtobus | šifra: OKF044

Odhod iz Maribora ob 4. uri zjutraj (TPC City). Pobiranje potnikov ob 4.30 v Slov. Bistrici (Spar ob AC), ob 5.00 v Celju (dvorana Zlatorog) in ob cca. 6.00 v Ljubljani (parkirišče Dolgi most). Vožnja preko Gorenjske v Avstrijo in po turski avtocesti proti deželi Salzburg. Vstop v Nemčijo in vožnja mimo jezera Chiemsee do bavarske prestolnice MÜNCHEN in krajša panoramska vožnja po mestu (zmagovalni steber, univerza, olimpijski stadion, poslovna zgradba BMW, sodišče ...). Krajši peš ogled mestnega jedra (Karlova vrata, Marijin trg, nova mestna hiša ...). Nato prosto v mestnem jedru za nakupe ali možnost ogleda DEUTSCHES MUSEUMA, največjega tehniškega muzeja v Nemčiji (doplačilo). Popoldne skupinski odhod na prireditveni prostor največje bavarske pivske prireditve OKTOBERFEST (pivo v litrskih vrčih, zabava do večernih ur). Predviden odhod proti domu okoli 21. ure, vrnitev v Slovenijo v zgodnjih jutranjih urah.

 

CENA: 63 EUR iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja
            54 EUR iz Ljubljane

 

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, oglede po programu, cestnine in parkirnine, slovensko vodenje in organizacijo.

 

MOŽNO DOPLAČILO:  za ogled tehničnega muzeja cca. 11 EUR/osebo.


MOŽEN POPUST
: otrok do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama).

 

Ni stroška prijavnine! Program velja kot končno obvestilo.

Dežurna telefonska številka v času odhoda: 02 80 51 807.

 

V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti.

 

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava