LJ MB SB

PRVOMAJSKE POČITNICE V BIOGRADU

HOTEL ADRIA***

Kratke počitnice na bazi ALLINCLUSIVE in vključenimi izleti (Vransko jezero, Murter, Zadar ...). Organiziran avtobusni prevoz, predstavnik agencije. Možnost izleta z ladjico na Kornate.

ODHOD: 1. maj 2024 | 4 dni (3 nočitve) | avtobus | šifra: PP1257

1. dan: Jutranji odhod iz Slovenije (iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja, Ljubljane). Vožnja na Hrvaško predvidoma preko Metlike in naprej proti Dalmaciji. V zgodnjih popoldanskih urah prihod v BIOGRAD na moru in namestitev v hotelu Adria***. Čas za kopanje, prvi sprehod v mesto … Večerja in nočitev.

2. dan: Zajtrk. Sledi dopoldanski avtobusni izlet do VRANSKEGA JEZERA (krajši postanek) in na otok MURTER (panoramska vožnja po otoku in postanek za krajši ogled mesta Murter). Povratek v hotel in uživanje v storitvi all inclusive. Nočitev.

3. dan: Prosto v hotelu, možnost kopanja oz. različne aktivnosti v lastni režiji ali po dogovoru z našim predstavnikom. Možnost celodnevnega izleta z ladjico na Kornate. Večerja in nočitev.

4. dan: Zajtrk. Dopoldanski odhod iz Biograda in vožnja po jadranski magistrali v ZADAR. Krajši sprehod skozi staro mestno jedro: kopenska vrata, trg 5 vodnjakov, knežja palača, mestna loža, cerkev sv. Donata, katedrala sv. Anastazije, »morske orgle« ... Še nekaj prostega, nato vrnitev na avtocesto in vožnja proti Bosiljevu z vrnitvijo v Slovenijo v večernih urah v Ljubljano, Celje, Slov. Bistrico in Maribor.

CENA: 290 EUR pri najmanj 40 potnikih
             320 EUR pri najmanj 30 potnikih

CENA VKLJUČUJE: 3 x all inclusive v sobi 1/2 TWC classic, turistično takso, organiziran avtobusni prevoz iz Slovenije, poldnevni izlet do Vranskega jezera in na otok Murter drugega dne ter ogled Zadra zadnjega dne, predstavnika agencije Sajko, celotno organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi: za sobo 1/1 = 99 EUR,  za sobo comfort**** = 35 EUR/osebo (v primeru bivanja 2 oseb).

MOŽNI POPUSTI:
-
otroci do 12 let (v sobi z 2 odraslima na pomožnem ležišču) = 40%,
- tretja oseba (v sobi z 2 odraslima na pomožnem ležišču) = 10%.

Hotel ADRIA*** leži ob borovem gozdiču cca. 800 m od centra Biograda in 350 metrov od morja. Ima pribl. 200 sob (klima, telefon, TV, prha, wc, sušilec za lase, balkon). Ima dva zunanja bazena, notranji bazen in savno, masažni salon, wellness center, manjši fitnes, bar, konferenčno dvorano in restavracijo. Ponudba all inclusive vključuje vse obroke v samopostrežni restavraciji (zajtrk, kosilo, večerja), pijačo iz šankomatov (vino, pivo, sok) pri obrokih, popoldanske prigrizke in pijačo (vino, pivo, sok, žgane pijače ...) na baru pri bazenu med 10. in 23. uro.

Predvidoma v času prvomajskih praznikov poteka v Biogradu znana prireditev SLOVENSKI VIKEND. Rekreativno-zabavni program (regata, tek po ulicah, rekreativni maraton, tekmovanje v ribolovu, nastopi klap, nastopi glasbenikov iz Slovenije ...). Točen progam bo objavljen predvidoma v februarju.

Klubski program se izvaja v terminu 1.–4. 5. 2024 in vključuje še: predstavnika agencije Sajko, hotelsko animacijo, koriščenje hotelskih športnih igrišč. Klubske aktivnosti bodo izvedene ob minimalni udeležbi 30 oseb. Avtobusni prevoz iz Slovenije bo organiziran 1. 5. 2024, vrnitev pa 4. 5. 2024.

Možna je tudi udeležba z lastnim prevozom (vprašajte za ponudbo).

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

  • družini prijazno
  • za pare
  • seniorji
  • active
  • vključeni izleti
  • all inclusive
  • udobno
  • atraktivni izleti
Določite termin
Število oseb

Žal v sistemu za željeni termin ni več razpoložljivih sob.

Lahko pa preverimo, če je možno v izbranem objektu dobiti dodatne kapacitete.

V kolikor želite, da to storimo, vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec.

V najkrajšem možnem času, vas bomo potem kontaktirali v tej zvezi.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava