LJ MB SB

PRVOMAJSKE POČITNICE V BIOGRADU

HOTEL ADRIA***

Počitnice z vključnim prevozom v času prireditve "SLOVENSKI VIKEND" v Biogradu.

29. april 2021 | 4 dni (3 nočitve) | avtobus

1. dan: Jutranji odhod iz Slovenije (iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja, Ljubljane). Vožnja na Hrvaško in z vmesnimi postanki proti Dalmaciji. V zgodnjih popoldanskih urah prihod v BIOGRAD na Moru in namestitev v hotelu Adria***. Čas za kopanje, prvi sprehod v mesto … Večerja in nočitev.

2. dan: Zajtrk. Sledi dopoldanski avtobusni izlet do VRANSKEGA JEZERA (krajši postanek) in v VODICE za peš ogled jedra mesta. Povratek v hotel in koriščenje storitev all inclusive. Nočitev.

3. dan: Zajtrk. Prosto v hotelu na bazi all inclusive. Možnost izleta z ladjico na Kornate. Nočitev.

4. dan: Zajtrk in dopoldanski avtobusni izlet v najstarejše hrvaško kraljevsko mesto NIN za krajši ogled. Nato še panoramska vožnja na otok VIR in sprostitveni postanek. Sledi povratek na avtocesto in vožnja proti Bosiljevu z vrnitvijo v Slovenijo v zgodnejših večernih urah v Ljubljano, Celje, Slov. Bistrico in Maribor.

 

Hotel ADRIA*** leži ob borovem gozdiču cca. 800 m od centra Biograda in 350 metrov od morja. Ima pribl. 200 sob (klima, telefon, TV, prha, wc, sušilec za lase, balkon). Hotel razpolaga z dvema zunanjima bazenoma, notranjim bazenom in savno, masažnim salonom, wellness centrom, manjšim fitnes om, barom, konferenčno dvorano in restavracijo.

 

V času med 24.4. in 2.5.2021 poteka v Biogradu znana prireditev - SLOVENSKI VIKEND. Rekreativno–zabavni program (regata, tek po ulicah, rekreativni maraton, tekmovanje v ribolovu, nastopi klap, nastopi glasbenikov iz Slovenije ...).

                                                                                                                                            

CENA: 205 EUR pri najmanj 40 potnikih

CENA VKLJUČUJE: 3 x all inclusive v sobi 1/2 classic, tur. takso, kopanje v notranjem bazenu, organiziran avtobusni prevoz, poldnevni izlet do Vranskega jezera in v Vodice drugega dne ter ogled Nina in otoka Vir zadnjega dne, predstavnika agencije, hotelsko animacijo, organizacijo.

 

MOŽNA DOPLAČILA:

- za sobo 1/1 = 45 EUR

- za sobe superior**** = 15 EUR/osebo.

 

MOŽNI POPUSTI:

- otrok do 7 let (v sobi z 2 odraslima) plača pavšal v višini 50 EUR/otroka,

- otroci od 7.-12. leta imajo 40% popusta.

 

Klubski program se izvaja v terminu 29.4.- 2.5.2021 in vključuje še: predstavnika agencije in hotelsko animacijo. Klubske aktivnosti bodo izvedene ob minimalni udeležbi 40 oseb. Avtobusni prevoz iz Slovenije bo organiziran 29.4., povratek pa bo 2.5.2021.

Možna je tudi udeležba z lastnim prevozom.

 

V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti.


Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava