LJ MB SB

SANKT PETERBURG IN MOSKVA

5 - DNEVNO POTOVANJE

Mogočna carska Rusija.

25. avgust 2021 | 5 dni | letalo | šifra: SAM353

1. dan: Zgodnji jutranji transfer iz Ljubljane, Celja in Maribora na letališče na Dunaju. Ob 10.00 direkten polet v Rusijo. Pristanek v SANKT PETERBURGU ob 13.30. Prvi panoramski ogled enega najlepših in nekdaj najbogatejših mest v Evropi: Vasiljevski otok, Isakijevska cerkev, obisk trdnjave sv. Petra in Pavla z grobnico ruskih carjev – notranji ogled. Transfer do hotela. Večerja in nočitev.

2. dan: Zajtrk. Obisk ERMITAŽA, enega največjih in najbogatejših muzejev na svetu. Popoldan prosto za samostojne oglede ali nakupe. Večerna možnost plovbe z ladjo po kanalih reke Neve. Nočitev.

3. dan: Zajtrk. Izlet v TSARSKOJE SELO in ogled razkošne nekdanje carske rezidence. Ogled palače in parkov. Vrnitev v St. Peterburg. Zvečer večerja v restavraciji, odhod na železniško postajo, vkrcanje na spalnik (kupeji za 4 osebe) za Moskvo. Nočna vožnja in nočitev na vlaku.  

4. dan: Jutranji prihod v MOSKVO. Organiziran zajtrk v lokalni restavraciji, nato  celodnevni ogled ruske prestolnice: Rdeči trg, Leninov mavzolej, cerkev Vasilija Blaženega, veleblagovnica Gum. Prosto popoldne. Nočitev v hotelu.

5. dan: Zajtrk. Ogled kompleksa KREMLJA (kremeljska palača, carski zvon, katedrala). Še zadnji sprehod po Rdečem trgu, nato sledi transfer na letališče. Polet letala ob 16.15 preko Münchna in pristanek na Dunaju ob 20.20. Še organiziran prevoz nazaj v Slovenijo do Maribora, Celja in do Ljubljane.


CENA: 1.130 EUR
pri najmanj 30 potnikih
            1.230 EUR pri najmanj 20 potnikih


CENA VKLJUČUJE:
letalski polet Dunaj–St. Peterburg in Moskva–München–Dunaj, letališke takse v višini cca. 140 EUR, 3 x nočitev z zajtrki v hotelih*** v sobah 1/2, 1 x nočitev na vlaku spalniku v kupeju 1/4, 2 večerji, vse oglede in prevoze v Rusiji po programu, ruskega lokalnega vodnika, stroški urejanja ruskega vizuma (v  skupni vrednosti 85 EUR/osebo), transfer iz Ljubljane do letališča Dunaj in nazaj, slovenskega vodnika in organizacijo.

Vključene vse vstopnine po programu.


MOŽNA DOPLAČILA:
- za sobo 1/1 v hotelih = 85 EUR,
- za kupe 1/2 na vlaku spalniku = 90 EUR/osebo,
- za kupe 1/3 na vlaku spalniku = 60 EUR/osebo.


MOŽEN POPUST:
 za 3. osebo v sobi na dodatnem ležišču = 5%.


POMEMBNO:
V času objave programa vsi poleti še niso bili potrjeni, zato se v tej zvezi lahko še malenkost spremeni program, vrstni red ogledov, odhodno letališče in eventuelno tudi datum odhoda za kak dan.


VIZUM:
Ob prijavi je treba oddati kopijo potnega lista. Za pridobitev ruskega vizuma je najkasneje 3 tedne pred odhodom treba oddati nepoškodovane potne liste z veljavnostjo še min. 6 mesecev, 1 fotografijo, izpolnjen obrazec ter zavarovalno polico s kritjem najmanj 30.000 EUR.


V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti.

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih! Veljajo splošni pogoji TA Sajko in letalskega prevoznika.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava