LJ MB SB

BREZJE, RADOVLJICA IN BLED

ENODNEVNI IZLET

Obisk Brezja: največjega romarskega središča v Sloveniji, peš ogled starega mestnega jedra v Radovljici in možnost sladkanja s "kremšnito" na Bledu.

15. avgust 2023| 1 dan | avtobus | šifra: BR1437

Odhod iz Maribora ob 6.00 zjutraj (TPC City). Pobiranje potnikov: ob 6.30 v Slov. Bistrici (Spar ob AC), ob 7.00 v Celju (dvorana Zlatorog) in ob cca. 8.00 v Ljubljani (parkirišče Dolgi most). Vožnja proti Gorenjski, mimo Kranja do BREZJA, največjega romarskega središča v Sloveniji. Obiskali bomo cerkev sv. Vida, bolj znano kot bazilika Marije pomagaj. Leta 2000 je bilo Brezje razglašeno za Slovensko Marijino narodno svetišče. Ob prihodu krajši informativni ogled, nato čas za obisk svete maše, okrepčilo, nakup spominka … 
Ob dogovorjeni uri nadaljevanje v RADOVLJICO za peš ogled starega mestnega jedra (Linhartov trg, spomenik Josepini Hočevar, Šivčeva hiša, graščina s čebelarskim muzejem, cerkev sv. Petra, lectarska delavnica-možnost ogleda …). 
V popoldanskem času še obisk BLEDA, čas za sprehod ob jezeru in za posladkanje s pravo blejsko kremno rezino ali za vožnjo s pletno na blejski otok (doplačilo). Vrnitev nazaj proti Ljubljani in Štajerski v poznih popoldanskih (zgodnjih večernih) urah.  

CENA:    36 EUR iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja
               30 EUR iz Ljubljane

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, oglede po programu, cestnine in parkirnine, slovensko vodenje in celotno organizacijo.  

MOŽNA DOPLAČILA: 
- za ogled lectarske delavnice v Radovljici = cca. 3 EUR/osebo, 
- za vožnjo s pletno na blejski otok = cca. 18 EUR. 

MOŽEN POPUST: - za otroka do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama).

POMEMBNO: cene veljajo pri udeležbi najmanj 35 potnikov na avtobusu. V primeru manjšega števila udeležencev znaša doplačilo za izvedbo 5 EUR/osebo (plačilo na prijavnem mestu ali vodniku na avtobusu na dan odhoda). V kolikor bo prijavljenih manj kot 25 oseb, si agencija pridržuje pravico izlet odpovedati v zakonskem roku. 

Ni stroška prijavnine! Program velja kot končno obvestilo. 
Dežurna telefonska številka v času odhoda: 02 80 51 807.

V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti.  

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

 

Določite termin
Število oseb

Žal v sistemu za željeni termin ni več razpoložljivih sob.

Lahko pa preverimo, če je možno v izbranem objektu dobiti dodatne kapacitete.

V kolikor želite, da to storimo, vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec.

V najkrajšem možnem času, vas bomo potem kontaktirali v tej zvezi.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava